ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
רק מצית את הדימיון לחשוב מה הוא ומליקסון יכלו לעשות ביחד
"באר שבע החליטה להשאיר את זוסוואה"
וואלה.
אוי לנו אם יש בין 10 ל-20 שניות שמישהו חשב לשחרר.
וואלה.
אוי לנו אם יש בין 10 ל-20 שניות שמישהו חשב לשחרר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עזבו, צריך לשחרר....
שחקן טוב אבל לא מתאים לנו...
ציניות למתקשים
שחקן טוב אבל לא מתאים לנו...
ציניות למתקשים
וואלה אני עדיין מתלבט.
שחקן מבריק שכיף לראות, אין ספק. אבל נראה שכדי לתרגם את זה לתכלס ונקודות צריכים להסתדר כל כך הרבה דברים ושחקנים מסביבו
שחקן מבריק שכיף לראות, אין ספק. אבל נראה שכדי לתרגם את זה לתכלס ונקודות צריכים להסתדר כל כך הרבה דברים ושחקנים מסביבו
זה שווה את המאמץyedidel כתב:וואלה אני עדיין מתלבט.
אוי ואבוי.yedidel כתב:וואלה אני עדיין מתלבט.
אם אנחנו מתלבטים לגבי זר ברמה שלו, מגיע לנו לקבל כאן סטו וקריו.
זה שחקן שבונים סביבו מערך, שיטת משחק וסגל. לא ההפך.
רק על הספרינטים אתמול בדקה 90 כשכולם תופסים את הצד הוא חייב חוזה לשנתיים משוריין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ידידאל, אתה מדבר כאילו מליקסונים ו-וואקמות עומדים כאן בתור וממתינים ל-האם נעשה NEXT כדי שיוכלו להיכנס במקום לאודישן.
אין פה שאלה בכלל.
אין פה שאלה בכלל.
פליימייקר אדיר
- ForeverRed
אשקר אם אגיד שאני לא מבין על מה אתה מדבר.yedidel כתב:וואלה אני עדיין מתלבט.
כדי לתרגם את זה לתכל'ס צריך שחקנים שמסוגלים לשים את הכדור ברשת.
אם היה לי זמן הייתי סופר את כל המצבים של 90-100 אחוז גול ששהר, האסלביינק ושות' הצליחו לחרב לו. אני בטוח ב120% שהיו לו כבר 10+ בישולים.
כל עוד ז'וסוואה כ"כ מחויב ועושה כזאת הגנה אני לא רואה שום מניעה שהוא ישחק בקישור.
מתקשה למצוא פרמטר שהוא לא טוב בו ביחס לעמדה המיועדת לו.
זה לא איזה ערן לוי או מדוניאנין שתקוע במשבצת אחת על המגרש... אני בהחלט בונה את ההתקפה וקישור סביבו. הייתי שמח לקשר אחורי חזק ועוד קשר אמצע שיודע להסתנן לרחבה. בהתקפה צריך מהירות ובעיקר שחקני אגף.
אם היה לי זמן הייתי סופר את כל המצבים של 90-100 אחוז גול ששהר, האסלביינק ושות' הצליחו לחרב לו. אני בטוח ב120% שהיו לו כבר 10+ בישולים.
כל עוד ז'וסוואה כ"כ מחויב ועושה כזאת הגנה אני לא רואה שום מניעה שהוא ישחק בקישור.
זה לא איזה ערן לוי או מדוניאנין שתקוע במשבצת אחת על המגרש... אני בהחלט בונה את ההתקפה וקישור סביבו. הייתי שמח לקשר אחורי חזק ועוד קשר אמצע שיודע להסתנן לרחבה. בהתקפה צריך מהירות ובעיקר שחקני אגף.
שחקני אגף טובים (אחד כבר יש) וחלוץ יותר טכני, וזה שמיים וארץyedidel כתב:וואלה אני עדיין מתלבט.
הוא שחקן אגרסיבי אבל לא הגנתי וגם ולא בונה משחק, המקום של זוסואה הוא בשליש האחרוןהפועלעולה כתב:כדי לתרגם את זה לתכל'ס צריך שחקנים שמסוגלים לשים את הכדור ברשת.
אתה מדבר כאילו לא ראינו כבר משחקים שזוסואה משחק מאחורה ושולח כדורים סתמיים מחצי מגרש באופן בלתי פוסק.
זה נוסה וזה לא עבד.
נקודה למחשבה.. בעבר כשהיו שמים את מליקסון באמצע קיבלו שחקן רך שלא מועיל מספיק, שים את מליקסון בכנף ימין על תקן חופשי ותקבל קבוצה חזקה שיודעת מה היא רוצה מעצמה.
לא משווה בין זוסואה למאור כי הם שחקנים המשמעות שלהם זהה בעיניי.
הוא לא הגנתי במהות אבל עושה מספיק הגנה עבור שחקן שאמור לשחק בקישור של 3.
תמיד דוחף רגליים, משתתף יפה במשחק הלחץ ואגרסיבי.
אין גרם של קשר בינו ובין מליקסון. המגבלה הכי ברורה של ז'וסוואה היא שהוא לא בדיוק יכול לרוץ עם הכדור, ומליקסון היה מצטיין בזה. מליקסון היה שחקן התקפה נהדר, ז'וסוואה שחקן אמצע נהדר. שניהם היו יכולים לשחק ביחד, כמו שבזמנו אוחנה ומליקסון שיחקו ביחד. אין טעם להשוות ביניהם.
אף אחד לא רוצה שז'וסוואה יהיה קוורטבק שמעיף כדורים מרחבה לרחבה, ברור שזה לא יעבוד. אבל הוא כן צריך להיות מי שמקשר בין הקישור להתקפה ואת זה הוא עושה בצורה יוצאת מן הכלל גם כשהוא משחק עם עגלות.
צריך לבנות סביבו את הקישור והתקפה, ויטור והוא הם כרגע התקווה היחידה שתהיה פה קבוצה הישגית בעונה הבאה.
אין גרם של קשר בינו ובין מליקסון. המגבלה הכי ברורה של ז'וסוואה היא שהוא לא בדיוק יכול לרוץ עם הכדור, ומליקסון היה מצטיין בזה. מליקסון היה שחקן התקפה נהדר, ז'וסוואה שחקן אמצע נהדר. שניהם היו יכולים לשחק ביחד, כמו שבזמנו אוחנה ומליקסון שיחקו ביחד. אין טעם להשוות ביניהם.
אף אחד לא רוצה שז'וסוואה יהיה קוורטבק שמעיף כדורים מרחבה לרחבה, ברור שזה לא יעבוד. אבל הוא כן צריך להיות מי שמקשר בין הקישור להתקפה ואת זה הוא עושה בצורה יוצאת מן הכלל גם כשהוא משחק עם עגלות.
צריך לבנות סביבו את הקישור והתקפה, ויטור והוא הם כרגע התקווה היחידה שתהיה פה קבוצה הישגית בעונה הבאה.
בשביל שזה יקרה איתו אתה צריך אתה צריך שני שחקני אגף שעושים המון וגם קשרים אחוריים ברמה גבוהההפועלעולה כתב:הוא לא הגנתי במהות אבל עושה מספיק הגנה עבור שחקן שאמור לשחק בקישור של 3.
בכל אופן צריך שני שחקני אגף (בהנחה שאקולטסה לא נשאר) וקישור נורמלי.