דיא סבע
Re: דיא סבע
נלך על פי הראש של סגל
סבע נתן שוב עונה חלומית, בכמה הוא ימכור אותו? 3 מיליון יורו? 2 מיליון יורו? אותם סכומים בדיוק כמו שהציעו לו.
סבע נתן שוב עונה חלומית, בכמה הוא ימכור אותו? 3 מיליון יורו? 2 מיליון יורו? אותם סכומים בדיוק כמו שהציעו לו.
לפי דעתי זאת החלטה נכונה לא להשתגע עליו.
הוא אחרי עונת שיא, הקבוצה שלו נחלשה, לא רואה אותו משחזר את העונה הקודמת בקבוצתו הנוכחית.
דיא יתחיל להרגיש את הלחץ להשתדרג מקצועית וכלכלית, וזה ייאלץ את סגל לרדת מהעץ הגבוה שהוא טיפס עליו
הוא אחרי עונת שיא, הקבוצה שלו נחלשה, לא רואה אותו משחזר את העונה הקודמת בקבוצתו הנוכחית.
דיא יתחיל להרגיש את הלחץ להשתדרג מקצועית וכלכלית, וזה ייאלץ את סגל לרדת מהעץ הגבוה שהוא טיפס עליו
סבע יכול להיות ההבדל בין התקפה טובה למפלצתית...
לדעתי לא פחות טובה משל בוזגלו, טוני ושהר
לדעתי לא פחות טובה משל בוזגלו, טוני ושהר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בכנות אני לא כל כך מתלהב ממנו.
גם גאדיר נתן עונת שיא בקבוצה קטנה והתקפית, פה לא הלך לו כל כך.
אני לא חושב שהוא יצליח אצלנו, ואני לא יודע עד כמה העונה הקודמת מרמזת על הבאות.
הגזמתNoam98 כתב:בכנות אני לא כל כך מתלהב ממנו.
לדעתי דיא סבע שחקן אדיר בקנה מידה ישראלי והוא יהיה פה סופר סטאר ברמות הגבוהות של הליגה.Noam98 כתב:בכנות אני לא כל כך מתלהב ממנו.
חד משמעית.oranu כתב: לדעתי דיא סבע שחקן אדיר בקנה מידה ישראלי והוא יהיה פה סופר סטאר ברמות הגבוהות של הליגה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לדעתי בינואר נהיה הרבה יותר חכמים בקשר אליו.
כרגע צריך לחבר את מה שיש.
נכון לעכשיו המניה בשיא ולא בטוח שתישאר שם.
כרגע צריך לחבר את מה שיש.
נכון לעכשיו המניה בשיא ולא בטוח שתישאר שם.
- ForeverRed
לא סותר את מה שאמרתי.oranu כתב: אם הוא לא היה רוצה למכור לא היו פותחים שוב במגעים.
לא פתחו סתם שוב במגעים, תשכיב עליו 2 מיליון יורו ותשאיל את מלמד (לא שווה לדעתי כמובן) וסבע מוצג פה מחר כשג'ונאם עושה לו סרטון עם סלטה מהמשרד של אסי לתוך צנצנת עם סלט ערבי ענק מהזקן והים.
שוב - עניין של מחיר וממש לא של רצון.
גם אייל סגל מבין שהוא מהמר בגדול אם הוא לא מוכר אותו בחלון הנוכחי ויש סכום שיגרום לו למכור.
כנראה בשביל הסכומים שאנחנו מוכנים לשלם כרגע הוא עדיין מוכן לקחת את ההימור ולא למכור.
סגל מעדיף לא למכור, אבל ברור שלכל דבר יש מחיר. ההצעה שאנחנו מציעים היא כנראה לא כזאת שגורמת לו לא לישון בלילה.
זו לא עסקה מסובכת מבחינת מורכבות. היא פשוט יקרה בטירוף.
משחקים פוקר, ובודקים מי ממצמץ ראשון. סבע חכם, מבין שיהיה לו קשה מאד להשתלב באירופה (ראה אתמול מה זה שיפוט באירופה... הוא לא חזק פיסית מספיק) וכדאי לו להשיג את חוזה חייו כשהמנייה בשיא.
גם סגל מבין את זה, המנייה בשיא, כדאי למכור.
גם סגל מבין את זה, המנייה בשיא, כדאי למכור.
איתך, למרות שאני פחות נביא... יכול להצליח ויכול גם לא אבל בכל מקרה לא יהיה שינוי קיצוני איתו ובלעדיו לטעמי.Noam98 כתב:בכנות אני לא כל כך מתלהב ממנו.
אין מה להשתגע אחריו
רק אהבה תנצח...
תחושה שלי - סבע בכלל לא על הפרק, משמש כהסוואה לדבר האמיתי שמתבשל מאחורי הקלעים
חזרה של טוני?ns75 כתב:תחושה שלי - סבע בכלל לא על הפרק, משמש כהסוואה לדבר האמיתי שמתבשל מאחורי הקלעים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה