חאתם עבד אלחמיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: חאתם עבד אלחמיד

שליחה על ידי REDZED »

yossi כתב:מזכיר לי את קונט.
חזק, מהיר, טכני, לא מספיק אחראי להיות בלם.
יכול להמשיך לרצות לשחק בלם. מגן הוא היה טוב מאוד, צריך לנסות גם קשר. זה מקומו.
צודק מזכיר מאוד את קונט

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא יודע למה, אבל אני פשוט אוהב את השחקן. בכלל, אני מוצא פה כל כך הרבה נקודות חיוביות במשחק ומוצא את עצמי מוחא לו כפיים בתלהבות מפעולות הגנתיות - ואז איפשהו בין דקה 40 ל-70 מגיעה לו טעות לגול והכל יורד לטמיון.

כל כך מבאס.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

זה לא באמת אשמתו, זה מן מנחוס כזה העונה שלא משנה מי על המגרש ההגנה שלנו תעשה טעות קריטית ששווה גול...
הייתי רוצה לראות אותו יותר באמצע כמו נגד בוקרשט בחוץ

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

maxkid22 כתב:זה לא באמת אשמתו, זה מן מנחוס כזה העונה שלא משנה מי על המגרש ההגנה שלנו תעשה טעות קריטית ששווה גול...
תגובת השנה.
זה בגלל המזוזות בטרנר, בדוק צריך להחליף אותן.
אגב, איך יוצא כל משחק שרק הוא זה שעושה את הטעות שעולה בגול? לא מבין במנחוסים אבל כנראה שעשו עליו שחור, צריך פה התערבות של איש מקצוע רציני, מינימום הרנטגן.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

maxkid22 כתב:זה לא באמת אשמתו, זה מן מנחוס כזה העונה שלא משנה מי על המגרש ההגנה שלנו תעשה טעות קריטית ששווה גול...
הייתי רוצה לראות אותו יותר באמצע כמו נגד בוקרשט בחוץ
גם בלי הטעות הזאת, אתמול היו כמה פעמים שהוא חיבק את השחקנים שהוא שמר עליהם ובמזל השופט לא שרק.

ודרך אגב, הבן אדם עושה טעות של גול כל משחק, זה ממש לא משהו שאפשר להאשים בו מישהו אחר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

יש הבדל בין טעויות שאפשר לתקן (סוארז היה עושה כאלה בסיטונאות), לבין הטעויות של חאתם שיותר גרועות משער עצמי. אלו טעויות שאתה מוכן לספוג פעם/פעמיים בעונה כי זה יכול לקרות. אצל חאתם זה פשוט כל משחק. לדעתי זה נובע מיהירות. לא שום דבר אחר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.

בתכל'ס? יכול לקרות לכל אחד. נכון, היה לגמריי צריך להרחיק ולא להסתבך, אבל היו לו טעויות גדולות יותר. וכן, אני לא מנקה אותו מאשמה, אבל להגיד שטעות כזאת נובעת מיהירות? נו באמת. קבלת החלטות שגוייה וחוסר מזל משווע. יהירות זה לנסות לעבור את השחקן במצב כזה, לאבד ולחטוף, לא להתבלבל עם הרגליים ושהכדור יפגע באחורה של הנעל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.

בתכל'ס? יכול לקרות לכל אחד. נכון, היה לגמריי צריך להרחיק ולא להסתבך, אבל היו לו טעויות גדולות יותר. וכן, אני לא מנקה אותו מאשמה, אבל להגיד שטעות כזאת נובעת מיהירות? נו באמת. קבלת החלטות שגוייה וחוסר מזל משווע. יהירות זה לנסות לעבור את השחקן במצב כזה, לאבד ולחטוף, לא להתבלבל עם הרגליים ושהכדור יפגע באחורה של הנעל.
1. היו לו עוד כמה טעויות לא פחות גדולות במהלך המשחק, פשוט זה לא הסתיים בשער.

2. יש לו סוג של יהירות/אדישות לא מוסברת. שחקן לא יהיר נכנס לתיקול הזה אתמול בכל הכוח ויוצא עם הכדור ברגליים. ושוב, יש עוד הרבה דוגמאות לצערנו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב:תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.

לא קבעתי כלום. אמרתי שזה מה שאני חושב.
הקטע הזה שהוא סומך על עצמו יותר מדי מאוד נראה לעין. גם באיבוד לקיארטנסון, במקום לעשות פעולה פשוטה הוא ניסה להתחכם והסוף ידוע.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

זו לא יהירות, הוא מסתמך יותר מידי על הטכניקה שלו, הוא צריך להבין שבתור בלם הוא לא יכול לנסות לכדרר באזורים האלה, לפעמים עדיף בלם נגר כמו טאהא שלא מתחכם ופשוט מעיף את הכדור לכל הרוחות.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

גם דעתי שצריך לנסות אותו כקשר, טכני חזק, נטייה לפרוץ קדימה. הוא, אוגו וקשר יצירתי ישנו את הקבוצה דרמטית.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שוב חוזר לעניין קונט שכמו אלחמיד, האתלטיות והטכניקה גורמת להם לקחת סיכונים מאוד מיותרים.
קונט לפחות לא עושה גול של לאומית כל משחק וחצי.

אלחמיד שחקן טוב, פוטנציאל לטוב מאוד. שלא יובן אחרת.
או שיעשה סוויץ' בראש או שפשוט יבין שבלם היא לא הבלטה שלו.
כמגן וכקשר יכול לתרום יותר.

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

ForeverRed כתב: 1. היו לו עוד כמה טעויות לא פחות גדולות במהלך המשחק, פשוט זה לא הסתיים בשער.

2. יש לו סוג של יהירות/אדישות לא מוסברת. שחקן לא יהיר נכנס לתיקול הזה אתמול בכל הכוח ויוצא עם הכדור ברגליים. ושוב, יש עוד הרבה דוגמאות לצערנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שאלחמיד פשוט לא עשה עדין את השינוי המחשבתי במעבר בין קבוצה כמו אשדוד לקבוצה כמו שלנו.
באשדוד אם תהיה מצוין 90 דקות ותעשה טעות גדולה במשחק אף אחד לא ידבר על הטעות אלא על היכולת הטובה שהצגת לאורך 90 דקות.
אצלנו לעומת זאת הציפיות הם אחרות ו90 דקות טובות לא מספיקות אם עשית טעות של גול כי על הספסל מחכים בלמים לא פחות טובים מאלחמיד.
אלחמיד חייב לעשות את השינוי המחשבתי ולהיות הרבה יותר מרוכז, לדעתי הוא עדין לא הסתגל למקום שהוא הגיע אליו. בליגה למשל הייתי ממשיך לפתוח עם טאהה לצדו של מיגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

לא התבלבל ולא ניתז. הלך לכדור בחלביות ועם הפלאש במקום לתקוע רגל מלאה בכדור ולשלוח אותו לעזאזל.
יהירות לא מובנת.

שלח תגובה