צודק מזכיר מאוד את קונטyossi כתב:מזכיר לי את קונט.
חזק, מהיר, טכני, לא מספיק אחראי להיות בלם.
יכול להמשיך לרצות לשחק בלם. מגן הוא היה טוב מאוד, צריך לנסות גם קשר. זה מקומו.
חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
- The red one
לא יודע למה, אבל אני פשוט אוהב את השחקן. בכלל, אני מוצא פה כל כך הרבה נקודות חיוביות במשחק ומוצא את עצמי מוחא לו כפיים בתלהבות מפעולות הגנתיות - ואז איפשהו בין דקה 40 ל-70 מגיעה לו טעות לגול והכל יורד לטמיון.
כל כך מבאס.
כל כך מבאס.
זה לא באמת אשמתו, זה מן מנחוס כזה העונה שלא משנה מי על המגרש ההגנה שלנו תעשה טעות קריטית ששווה גול...
הייתי רוצה לראות אותו יותר באמצע כמו נגד בוקרשט בחוץ
תגובת השנה.maxkid22 כתב:זה לא באמת אשמתו, זה מן מנחוס כזה העונה שלא משנה מי על המגרש ההגנה שלנו תעשה טעות קריטית ששווה גול...
זה בגלל המזוזות בטרנר, בדוק צריך להחליף אותן.
אגב, איך יוצא כל משחק שרק הוא זה שעושה את הטעות שעולה בגול? לא מבין במנחוסים אבל כנראה שעשו עליו שחור, צריך פה התערבות של איש מקצוע רציני, מינימום הרנטגן.
- red and white
- Title: Almog
גם בלי הטעות הזאת, אתמול היו כמה פעמים שהוא חיבק את השחקנים שהוא שמר עליהם ובמזל השופט לא שרק.maxkid22 כתב:זה לא באמת אשמתו, זה מן מנחוס כזה העונה שלא משנה מי על המגרש ההגנה שלנו תעשה טעות קריטית ששווה גול...
ודרך אגב, הבן אדם עושה טעות של גול כל משחק, זה ממש לא משהו שאפשר להאשים בו מישהו אחר.
יש הבדל בין טעויות שאפשר לתקן (סוארז היה עושה כאלה בסיטונאות), לבין הטעויות של חאתם שיותר גרועות משער עצמי. אלו טעויות שאתה מוכן לספוג פעם/פעמיים בעונה כי זה יכול לקרות. אצל חאתם זה פשוט כל משחק. לדעתי זה נובע מיהירות. לא שום דבר אחר.
- The red one
תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.
בתכל'ס? יכול לקרות לכל אחד. נכון, היה לגמריי צריך להרחיק ולא להסתבך, אבל היו לו טעויות גדולות יותר. וכן, אני לא מנקה אותו מאשמה, אבל להגיד שטעות כזאת נובעת מיהירות? נו באמת. קבלת החלטות שגוייה וחוסר מזל משווע. יהירות זה לנסות לעבור את השחקן במצב כזה, לאבד ולחטוף, לא להתבלבל עם הרגליים ושהכדור יפגע באחורה של הנעל.
בתכל'ס? יכול לקרות לכל אחד. נכון, היה לגמריי צריך להרחיק ולא להסתבך, אבל היו לו טעויות גדולות יותר. וכן, אני לא מנקה אותו מאשמה, אבל להגיד שטעות כזאת נובעת מיהירות? נו באמת. קבלת החלטות שגוייה וחוסר מזל משווע. יהירות זה לנסות לעבור את השחקן במצב כזה, לאבד ולחטוף, לא להתבלבל עם הרגליים ושהכדור יפגע באחורה של הנעל.
- ForeverRed
1. היו לו עוד כמה טעויות לא פחות גדולות במהלך המשחק, פשוט זה לא הסתיים בשער.The red one כתב:תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.
2. יש לו סוג של יהירות/אדישות לא מוסברת. שחקן לא יהיר נכנס לתיקול הזה אתמול בכל הכוח ויוצא עם הכדור ברגליים. ושוב, יש עוד הרבה דוגמאות לצערנו.
לא קבעתי כלום. אמרתי שזה מה שאני חושב.The red one כתב:תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.
הקטע הזה שהוא סומך על עצמו יותר מדי מאוד נראה לעין. גם באיבוד לקיארטנסון, במקום לעשות פעולה פשוטה הוא ניסה להתחכם והסוף ידוע.
- simply-red
זו לא יהירות, הוא מסתמך יותר מידי על הטכניקה שלו, הוא צריך להבין שבתור בלם הוא לא יכול לנסות לכדרר באזורים האלה, לפעמים עדיף בלם נגר כמו טאהא שלא מתחכם ופשוט מעיף את הכדור לכל הרוחות.
גם דעתי שצריך לנסות אותו כקשר, טכני חזק, נטייה לפרוץ קדימה. הוא, אוגו וקשר יצירתי ישנו את הקבוצה דרמטית.
שוב חוזר לעניין קונט שכמו אלחמיד, האתלטיות והטכניקה גורמת להם לקחת סיכונים מאוד מיותרים.
קונט לפחות לא עושה גול של לאומית כל משחק וחצי.
אלחמיד שחקן טוב, פוטנציאל לטוב מאוד. שלא יובן אחרת.
או שיעשה סוויץ' בראש או שפשוט יבין שבלם היא לא הבלטה שלו.
כמגן וכקשר יכול לתרום יותר.
קונט לפחות לא עושה גול של לאומית כל משחק וחצי.
אלחמיד שחקן טוב, פוטנציאל לטוב מאוד. שלא יובן אחרת.
או שיעשה סוויץ' בראש או שפשוט יבין שבלם היא לא הבלטה שלו.
כמגן וכקשר יכול לתרום יותר.
ForeverRed כתב: 1. היו לו עוד כמה טעויות לא פחות גדולות במהלך המשחק, פשוט זה לא הסתיים בשער.
2. יש לו סוג של יהירות/אדישות לא מוסברת. שחקן לא יהיר נכנס לתיקול הזה אתמול בכל הכוח ויוצא עם הכדור ברגליים. ושוב, יש עוד הרבה דוגמאות לצערנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שאלחמיד פשוט לא עשה עדין את השינוי המחשבתי במעבר בין קבוצה כמו אשדוד לקבוצה כמו שלנו.
באשדוד אם תהיה מצוין 90 דקות ותעשה טעות גדולה במשחק אף אחד לא ידבר על הטעות אלא על היכולת הטובה שהצגת לאורך 90 דקות.
אצלנו לעומת זאת הציפיות הם אחרות ו90 דקות טובות לא מספיקות אם עשית טעות של גול כי על הספסל מחכים בלמים לא פחות טובים מאלחמיד.
אלחמיד חייב לעשות את השינוי המחשבתי ולהיות הרבה יותר מרוכז, לדעתי הוא עדין לא הסתגל למקום שהוא הגיע אליו. בליגה למשל הייתי ממשיך לפתוח עם טאהה לצדו של מיגל.
באשדוד אם תהיה מצוין 90 דקות ותעשה טעות גדולה במשחק אף אחד לא ידבר על הטעות אלא על היכולת הטובה שהצגת לאורך 90 דקות.
אצלנו לעומת זאת הציפיות הם אחרות ו90 דקות טובות לא מספיקות אם עשית טעות של גול כי על הספסל מחכים בלמים לא פחות טובים מאלחמיד.
אלחמיד חייב לעשות את השינוי המחשבתי ולהיות הרבה יותר מרוכז, לדעתי הוא עדין לא הסתגל למקום שהוא הגיע אליו. בליגה למשל הייתי ממשיך לפתוח עם טאהה לצדו של מיגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא התבלבל ולא ניתז. הלך לכדור בחלביות ועם הפלאש במקום לתקוע רגל מלאה בכדור ולשלוח אותו לעזאזל.The red one כתב:תראו, אם נכנס לעומק, אתמול בגדול, זאת לא הייתה איזו טעות בוקרשט סטייל. הוא קצת התבלבל עם הרגליים, הכדור פגע לו באחורה של הנעל וניתז לג'וניור.
יהירות לא מובנת.