מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
לא רוצה להכנס לפרטים רפואיים אבל הפרסומים כן באיזור. בעקבות הניתוח בקע נדד קריש דם לאחד הוורידים ברגל וגרם לבעיות. מאור לא יחזור לשחק ואם אפילו יעלה ל5 דקות לפרידה מהקהל אני אתפלא מאד וזה יעשה בניגוד מוחלט לעיצות הרופאים. בשלב הזה המטרה היא שנראה אותו משתלב בצוות המועדון כמה שיותר מהר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שהיו נותנים לו לחזור ולהתאמן במסגרת המועדון בטח עם כדור בלי אישור רופא בטח אם זה היה מסכן אותו.
אני הערכתי בזמנו שלא יחזור לפני ינואר.
אני הערכתי בזמנו שלא יחזור לפני ינואר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל מה שנכתוב עליו לא יוכל לתאר את אהבתנו כלפיו. שרק יהיה בריא.
מבחינתי הכי גדול שלבש את המדים שלנו. כל מילה שאכתוב תגרע
מבחינתי הכי גדול שלבש את המדים שלנו. כל מילה שאכתוב תגרע
- סתיו אלימלך
מי יעצור אותו? אם מאור מתאמן, הוא גם יחזור ( חמסה חמסה!).
קשה להסביר את התחושות שיש לי כלפי האדם הזה שבא אלינו כשהיינו עמוק בחרא . ההתרוממות של הקריירה שלו ושל הקבוצה הם שני קוים מקבילים שגם נפגשו.... אוהב אותו! לא מאמין שככה זה יסתיים.
קשה להסביר את התחושות שיש לי כלפי האדם הזה שבא אלינו כשהיינו עמוק בחרא . ההתרוממות של הקריירה שלו ושל הקבוצה הם שני קוים מקבילים שגם נפגשו.... אוהב אותו! לא מאמין שככה זה יסתיים.
זה.nitsande כתב: אוהבים אותך מאור. תהיה בריא!
כל השאר פחות חשוב כעת.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 44&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"אחרי ארבעה חודשים: מליקסון חזר להתאמן"
יכול להיות שיחוק של רכש
יכול להיות שיחוק של רכש
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
סתם ממחזרים את אותה ידיעה כבר חודשייםאוהד הצלחות כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 44&lang=HE
יכול להיות שיחוק של רכש
מבאס מאוד,גם לרוץ מסביב למגרש זה להתאמן בשביל פשכצקי
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
לא מסכים. הידיעה הקודמת לגביוyedidel כתב:
סתם ממחזרים את אותה ידיעה כבר חודשיים
"קשר הפועל באר שבע מאור מליקסון עושה מאמצים גדולים כדי לחזור לפעילות מלאה. מליקסון, שמתאמן בבית האדום, עדיין רחוק מלחזור לאימונים מלאים"
https://sports.walla.co.il/item/3309259" onclick="window.open(this.href);return false;
ועכשיו:
מאור מליקסון סיים אתמול (ראשון) לראשונה אימון מלא בקצב גבוה.
יש כאן גרף התקדמות.אני מאד רוצה להאמין שנראה אותו משחק העונה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
הדיבור היומי: מליקסון מסיים אימונים מלאים וצפוי להיות בסגל הקבוצה עד סוף החודש.
נותנים גם צפי למשחק מול הפועל תל אביב. אם הוא באמת חוזר זה נס מארץ הניסים עבורו.
לא יודע כמה הוא יוכל לתרום לנו בלי הכנה ראויה לעונה ובלי כושר משחק אמיתי מעונה שעברה אבל לפחות בשבילו הלוואי.
נותנים גם צפי למשחק מול הפועל תל אביב. אם הוא באמת חוזר זה נס מארץ הניסים עבורו.
לא יודע כמה הוא יוכל לתרום לנו בלי הכנה ראויה לעונה ובלי כושר משחק אמיתי מעונה שעברה אבל לפחות בשבילו הלוואי.
שיחזור לשחק ולא יתרום מצידי עד ינואר , רק שיהיה בריא ולא יפרוש בנסיבות כאלהran כתב:הדיבור היומי: מליקסון מסיים אימונים מלאים וצפוי להיות בסגל הקבוצה עד סוף החודש.
אסי אמר שבסוף החודש הוא צריך להיבדק ויוכלת אם הוא מקבל אישור לחזור לשחק
לוקח אותו בלי כושר משחק ובלי הכנה לפני כל שחקן אחר בקבוצהran כתב:הדיבור היומי: מליקסון מסיים אימונים מלאים וצפוי להיות בסגל הקבוצה עד סוף החודש.
בתמונות שמעלים מהאימון היום הוא נראה צנום יחסית , רגלים מאוד דקות יחסית לכדורגלן .
כנראה שהוא הרזה הרבה בפציעה הזו .
כנראה שהוא הרזה הרבה בפציעה הזו .
- סתיו אלימלך
אז שיאכל הרבה ויחזור לשחק כבר! חבר, אתה חסר!