הצוות המקצועי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: הצוות המקצועי

שליחה על ידי sumsum »

בשביל שצוות כל כך חסר נסיון יצליחו הם צריכים הרבה מזל.
משפחת ברקת הלכה פה אול אין בלי יד.
הביאו מאמן שלוחץ בלי קשר לכלום והסגל שלו איטי ומבוגר.
הביאו אנליסט שהפכו אותו לסקאוט ממועדון שהציפיות ממנו היו להביא שחקנים צעירים שאחד מארבע יימכר וזו המטרה לפני הכל.

עד כה הגיעו שחקנים מליגה לאומית ומגן עם 15 משחקים בליגת העל שחלו בנתניה לא היה קונצנזוס לגבי היותו מגן פותח.

במצב הסגל כיום יש יותר סימני שאלה ושחקנים שאתה יודע מה תקבל מהם ביום נתון.
או סקנדל, או פסטיבל.

למשחקים באירופה נגיע שההגנה שלנו מורכבת מלופז, טיבי, בלוריאן, וגיא מזרחי- לא מספיק בלשון המעטה ולא באו מוכנים עם רשימת זרים כפי שהיה מתבקש ממאמן ש׳בשיחות סגורות טוען שניתן להתגבר על הפער התקציבי ולזכות באליפות׳.

עננה כבדה סביב העונה הזו, והעתיד הקרוב.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

18.7 , 15:30 - מסיבת עיתונאים פתיחת עונה עם אלונה , פרימור וקוז׳וך
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
11 יולי 2024, 10:19
18.7 , 15:30 - מסיבת עיתונאים פתיחת עונה עם אלונה , פרימור וקוז׳וך
מעניין מה המטרות שאלונה תציב

סמל אישי של משתמש
barkatz8

שליחה על ידי barkatz8 »

עד יום חמישי הבא בטוח נתחיל לראות החתמות ואולי שמות מעניינים היא בחיים לא תגיע למסיבת עיתונאים בלי לרפד את עצמה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

החתמות יהיו.
אלונה מכירה טוב מאוד את הקהל.
היא יודעת שכל קיץ מתחיל בציפייה לרכש גדול ומסתיים בציפייה לרכש כלשהו.
אז יגיע ישראלי בינוני ועוד איזה שני זרים סבירים, הסוגדים יסגדו, הלחוצים ינשמו, ובזאת יסתכם האירוע.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

והיא תגיד כמה מילים יפות כאלה (כמו הפוסט ההוא) כדי שכמה אוהדים יעופו על זה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

שיש כתב:
11 יולי 2024, 18:50
מעניין מה המטרות שאלונה תציב
ענתה לך כבר :

אני ממש לא מתכוונת להקטין ציפיות. שחקנים ואנשי צוות מקצועי בהפועל באר שבע באים לפה כדי להתמודד על כל התארים, להסתכל לכל קבוצה בלבן שבעיניים וללכת עד הסוף. כך היה וכך תמיד יהיה בתקופתי. אני לא מאמינה בשאיפה לבינוניות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
11 יולי 2024, 19:48
ענתה לך כבר :

אני ממש לא מתכוונת להקטין ציפיות. שחקנים ואנשי צוות מקצועי בהפועל באר שבע באים לפה כדי להתמודד על כל התארים, להסתכל לכל קבוצה בלבן שבעיניים וללכת עד הסוף. כך היה וכך תמיד יהיה בתקופתי. אני לא מאמינה בשאיפה לבינוניות.
בכל הכוח לאליפות אם ככה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
11 יולי 2024, 19:48
ענתה לך כבר :

על זה הייתי עונה לה : טוב אחותי

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב:
11 יולי 2024, 20:07
בכל הכוח לאליפות אם ככה
לא רק אליפות זה חבינוניים , טרבל לפחות

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מאבק על התואר הראשון זה כבר ב20/7 להזכיר לה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

מוזמנים לוסרמיליה בטלגרם בפוסט האחרון להם.
דוברת המועדון הגיבה שמה בצ׳אט והתחיל קצת שיח מלחמתי בינם לבין בודה, ווסרמיליה בפרט.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

MELI כתב:
11 יולי 2024, 23:45
מוזמנים לוסרמיליה בטלגרם בפוסט האחרון להם.
דוברת המועדון הגיבה שמה בצ׳אט והתחיל קצת שיח מלחמתי בינם לבין בודה, ווסרמיליה בפרט.
למי שפספס / ללא טלגרם , להלן התמצית , זה הולך להרגיש לכם כמו התימלולים של גיא פלג לחקירות משטרה 🤦🏻‍♂️ :

וסרמיליה פירסמו פוסט -
"ההבדל בשיטת הפעולה בין ברדה לקוז׳וך - בניגוד לברדה, קוז׳וך העביר להנהלה מספר עמדות בהן הוא מעוניין להתחזק והוא לא מעורב באופן פעיל במו״מ מול השחקנים. קוז׳וך נותן להנהלה את המרווח לנהל מו״מ ובסופו של דבר ממתין לקבל שחקן לעמדה שהוא דרש"

מכאן הובן שקוז׳וך לא בוחר את השחקנים אלא ההנהלה . שזה חמור מאוד אם זה קורה .

מישהי מיהרה להגיב -
"כמה שטויות זה פשוט לא יאומן. פשוט פשע מה שאתם כותבים"

וסרמיליה מתקנים את ההודעה המקורית -
"ההבדל בשיטת הפעולה בין ברדה לקוז׳וך - בניגוד לברדה, קוז׳וך העביר להנהלה מספר שחקנים בעמדות בהן הוא מעוניין להתחזק והוא לא מעורב באופן פעיל במו״מ מול השחקנים. קוז׳וך נותן להנהלה את המרווח לנהל מו״מ ובסופו של דבר ממתין לקבל שחקן לעמדה שהוא דרש.

כלומר וסרמיליה תיקנו את הניסוח והובן שקוז׳וך שולט בשמות השחקנים שהוא ראה ורוצה שזה תקין .

ומפה זאת השתלשלות התגובות ביניהם -

וסרמיליה - אם זה ״פשע״ מה שכתבנו אז איך את כותבת את אותו הדבר? מומלץ לקרוא עד הסוף במקום להכפיש.

מישהי - ממש לא אותו הדבר, הבנת הנקרא בסיסית. להגיד מאמן רוצה עמדה לעומת מאמן רוצה שמות של שני שחקנים זה ממש לא אותו הדבר

וסרמיליה - להבא את מוזמנת לכתוב גילוי נאות על זה שאת אחראית על מחלקת המדיה של המועדון . ולהבא את יודעת להעביר מסרים כשאת רוצה . הטלפון שלנו זמין. אין צורך לרדת נמוך

מישהי - אני דוברת המועדון. גם את בפרט הזה לא מדייקים

וסרמיליה - הניסוח תוקן מהר מאוד . היה ניסוח לא מוצלח . לא הייתה כוונת זדון . יצא קצת עקום .

שירן אברמוב דוברת המועדון ( מישהי ) -
אני זמינה ובדיוק מדברת עם בודה. תודה

וסרמיליה -
אוהדים יקרים נמצאת איתנו דוברת המועדון, אם יש שאלות - זה הזמן ❤️

ואז התחילו כל מיני שאלות אליה מאוהדים . הנה חלקם :

ש: שירן שלום , את מקבלת כסף על העבודה שלך? הכוונה למשכורת חודשית
ת: כן. גם הרבה מהאנשים שאתם חושבים שעובדים בהתנדבות. מועדון הרבה יותר מסודר מהרבה מועדונים אחרים גם בענפים אחרים . יש המון שמועות על מתנדבים שבכלל לא מתנדבים .

וסרמיליה חזרו להגיב לה -
קצת התבלבלת . אנחנו לא שופר של אף אחד . והאמת גם אם היא כואבת תדע להיכתב כאן . את מוזמנת להרחיב קצת על הקשיים שאתם כמחלקה מנסים להערים על וסרמיליה . אולי זה יזים עוד שמועות כאלו ואחרות.

הדוברת ענתה -
אף אחד לא ביקש שתהיו שופר, אנחנו לא במקומות כאלה. בבקשה לשים לב בדיוק מה כותבים, כי יש משמעות לכל מילה. אשמח להוכחות למי ביקש להיות שופר. מבקשים רק את האמת.

וסרמיליה -
חזרת לאיומי התביעות? מזמן לא היינו שם.

הדוברת -
אשמח לענות בפרטי למי שצריך, העיקר שהמסר עבר שמה שנכתב לא היה נכון. כל מי שפה לוקח את הלב למועדון, אבל ברור. אי אפשר שלא. מוזמן לשאול באהבה כל מה שתרצה בפרטי.

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

4 לב אדום כתב:
12 יולי 2024, 08:09
למי שפספס / ללא טלגרם , להלן התמצית , זה הולך להרגיש לכם כמו התימלולים של גיא פלג לחקירות משטרה 🤦🏻‍♂️ :

וסרמיליה פירסמו פוסט -
"ההבדל בשיטת הפעולה בין ברדה לקוז׳וך - בניגוד לברדה, קוז׳וך העביר להנהלה מספר עמדות בהן הוא מעוניין להתחזק והוא לא מעורב באופן פעיל במו״מ מול השחקנים. קוז׳וך נותן להנהלה את המרווח לנהל מו״מ ובסופו של דבר ממתין לקבל שחקן לעמדה שהוא דרש"

מכאן הובן שקוז׳וך לא בוחר את השחקנים אלא ההנהלה . שזה חמור מאוד אם זה קורה .

מישהי מיהרה להגיב -
"כמה שטויות זה פשוט לא יאומן. פשוט פשע מה שאתם כותבים"

וסרמיליה מתקנים את ההודעה המקורית -
"ההבדל בשיטת הפעולה בין ברדה לקוז׳וך - בניגוד לברדה, קוז׳וך העביר להנהלה מספר שחקנים בעמדות בהן הוא מעוניין להתחזק והוא לא מעורב באופן פעיל במו״מ מול השחקנים. קוז׳וך נותן להנהלה את המרווח לנהל מו״מ ובסופו של דבר ממתין לקבל שחקן לעמדה שהוא דרש.

כלומר וסרמיליה תיקנו את הניסוח והובן שקוז׳וך שולט בשמות השחקנים שהוא ראה ורוצה שזה תקין .

ומפה זאת השתלשלות התגובות ביניהם -

וסרמיליה - אם זה ״פשע״ מה שכתבנו אז איך את כותבת את אותו הדבר? מומלץ לקרוא עד הסוף במקום להכפיש.

מישהי - ממש לא אותו הדבר, הבנת הנקרא בסיסית. להגיד מאמן רוצה עמדה לעומת מאמן רוצה שמות של שני שחקנים זה ממש לא אותו הדבר

וסרמיליה - להבא את מוזמנת לכתוב גילוי נאות על זה שאת אחראית על מחלקת המדיה של המועדון . ולהבא את יודעת להעביר מסרים כשאת רוצה . הטלפון שלנו זמין. אין צורך לרדת נמוך

מישהי - אני דוברת המועדון. גם את בפרט הזה לא מדייקים

וסרמיליה - הניסוח תוקן מהר מאוד . היה ניסוח לא מוצלח . לא הייתה כוונת זדון . יצא קצת עקום .

שירן אברמוב דוברת המועדון ( מישהי ) -
אני זמינה ובדיוק מדברת עם בודה. תודה

וסרמיליה -
אוהדים יקרים נמצאת איתנו דוברת המועדון, אם יש שאלות - זה הזמן ❤️

ואז התחילו כל מיני שאלות אליה מאוהדים . הנה חלקם :

ש: שירן שלום , את מקבלת כסף על העבודה שלך? הכוונה למשכורת חודשית
ת: כן. גם הרבה מהאנשים שאתם חושבים שעובדים בהתנדבות. מועדון הרבה יותר מסודר מהרבה מועדונים אחרים גם בענפים אחרים . יש המון שמועות על מתנדבים שבכלל לא מתנדבים .

וסרמיליה חזרו להגיב לה -
קצת התבלבלת . אנחנו לא שופר של אף אחד . והאמת גם אם היא כואבת תדע להיכתב כאן . את מוזמנת להרחיב קצת על הקשיים שאתם כמחלקה מנסים להערים על וסרמיליה . אולי זה יזים עוד שמועות כאלו ואחרות.

הדוברת ענתה -
אף אחד לא ביקש שתהיו שופר, אנחנו לא במקומות כאלה. בבקשה לשים לב בדיוק מה כותבים, כי יש משמעות לכל מילה. אשמח להוכחות למי ביקש להיות שופר. מבקשים רק את האמת.

וסרמיליה -
חזרת לאיומי התביעות? מזמן לא היינו שם.

הדוברת -
אשמח לענות בפרטי למי שצריך, העיקר שהמסר עבר שמה שנכתב לא היה נכון. כל מי שפה לוקח את הלב למועדון, אבל ברור. אי אפשר שלא. מוזמן לשאול באהבה כל מה שתרצה בפרטי.

איזה פתטי הריב הזה משני הצדדים.
למה לא מרימים טלפון וסוגרים את האי הבנה הזאת בשקט לא מול כל העולם? זה טעות מכוונת של וסרמליה?(לפי התגובות שלהם נראה שלא) הדוברת בכוונה ניסתה ליזום ריב איתם מול כולם ולהעלות האשמות או שסתם התחשק לה לריב באינסטה כי ראתה פוסט שלא מצא חן בעינייה?(אני מהמר על השני)

חבל זה מוציא אותנו שכונה מכל הכיוונים.
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

סיפור לשבת : תומאש.
האויב של הטוב מאוד הוא המושלם, זו הברכה והקללה שלנו כבני אדם.
בסקאוטינג זה הרבה פעמים פוגע, מאוד.
אתה יושב חודשים, רואה משחקים שלמים, מזהה שחקנים פוטנציאלים, מכין רשימה.
בד"כ זה שבטופ הרשימה הוא זה שהכי מרשים, מי שנמצאים אחריו, בד"כ יראו בעיניי המתבונן מהצד כמו התפשרות.
אף אחד לא אוהב להתפשר, אבל זה לא שאנחנו יכולים להחתים את באטיסטוטה בשיאו, נכון?

תומאש פקהארט לא היה האופציה הראשונה שלי בבואנו לקיץ, הוא היה האופציה השנייה.
באותו קיץ ברק חיפש חלוץ עם משחק ראש מפחיד, אבל לא אחד שמוגבל רק למשחק ראש.
פקהארט התאים בול, ראיתי משחקים שלו באאק, דיברתי עליו עם אלמוג כהן ששיחק איתו, הוא היה נראה מצויין, אבל היה אחד שרצינו יותר.
ארגנטינאי בשם מננדס שכונה פולאקו (יעני הפולני) ששיחק בטוקומן, בשידורים משם תמיד יש מליון ברחשים באיזור המצלמה, תופעה שלא ראיתי בשום מקום אחר, אם כי הייתי במשחק בגואטמלה שנעצר ל 4 דקות כי היתה התקפת דבורים וכל השחקנים נשכבו על הדשא.
בכל אופן, מננדס היה התגשמות החלומות כולם, כמעט באטיסטוטה פינת קניניגה.
אין משהו שאני אוהב יותר מחלוצים ארגנטינאים, פיזיות, קלאס, טכניקה ואכזריות מקסימה.
אני מת על דרום אמריקה ודרום אמריקאים, אבל אין סבל כמו מו"מ מולם, גם השעות שמתחילות ב 10 בלילה וגם חלק מהטיפוסים, מוציאים ממני את כל מה שרע, במו"מ עם פרלסה רויטל היתה באה כל לילה לצעוק עלי שהשכנים לא אשמים ושאני צורח.
אבל אתה רוצה שחקן אדיר,אתה מדמיין אותו, אז אתה נשאר ער בלילה, רב וסובל.
עוד בקיץ הקודם רצינו להביא את מננדס ההוא ולא הצלחנו, עכשיו הוא סיים חוזה ונוצרה התכנות רצינית.
המו"מ היה ארוך, אבל הסתיים בהצלחה. זה מה שחשבנו לפחות.
כל מה שהיה צריך עכשיו זה רק להגיע לארץ לעשות בדיקות ולחתום.

צריך להבין, מבחינת פיפא אם יש חוזה חתום, הוא תקף גם אם השחקן לא יכול לשחק.
אז היה סיכום וחתימה על מעין זכרון דברים, אבל חוזה תקף חותמים רק אחרי בדיקות. קל.
רק שבארגנטינה משחקים באותו זמן והסוכן טוען שלא נותנים לו לצאת לבדיקות .
עד שמשהו התחיל להרגיש פישי, שמועות על מו"מ בכל מיני מקומות התחילו לזרום, אז אמרנו לסוכן שאנחנו נבוא לבדוק את השחקן בארגנטינה.

ואז הבנו שאומנם סיכמנו , אבל באותו זמן הוא המשיך לנהל מו"מ, עם קבוצות ממקסיקו, שם משלמים הרבה יותר כסף, כשאמרנו לו שאנחנו באים הוא הודה ואמר שהוא יחתום רק אם לא יהיה משהו יותר טוב במקסיקו.
אולי יכולנו לתבוע, אבל שחקן לא היה יוצא מזה. רק שברון לב, שני רק לפרלסה.

אז הלכנו לאופציה השניה. תומאש.
מנסיון, לא רע בכלל לסגור עם האופציה השניה מתחילת הקיץ, כזו שישבת וראית כל משחק שלה בחודשים שקדמו.
באותה תקופה ראיתי כ"כ הרבה משחקים מיוון שהייתי הולך ואומר לעצמי מילים מצחיקות ביוונית אמו "איפקריה" (הזדמנות) ו"חמילה" (למטה)..
ברוב המקרים, למרבית הצער, אתה מסתפק באופציה 32 , מרוב רצון להביא את המושלם ובהשוואה לאופציה הראשונה שרצית, כמעט כולם נראים רע.
ומצד שני, מהר מאוד אופציות 2-7 נתפסות כי הם שחקנים טובים.

צריך להגיד, לא גיליתי את פקהארט ולא עשיתי אותו או משהו.
שחקן שנתן 9 שערים בבונדסליגה הוא חלוץ פנטסטי, עכשיו קל להגיד, בזמנו היו כאלו שלעגו לו וקראו לו גמל וכל מיני שמות שלא הביעו הערכה.

העניין הוא שבינתיים נכנסו לאירוע סוכנים וקבוצות אחרות וכשאתה הפועל ב"ש, גם בשיא תפארתה ואתה נלחם נגד ספארטה פראג ולגייה נניח, אתה לא בעדיפות.
מלבד מזג אוויר מעולה, במה אנחנו יכולים להתחרות בהן? אז בשביל להחתים שחקן אתה צריך לשלם הרבה יותר.
וזה מה שקרה מסכומים סבירים עברנו לסכומי שיא.
בינתיים התחלנו לשחק באירופה, אין סיוט יותר גדול ממשחקים אחרי הסיבוב השני, יש לך 6 ימים תוךברוטו להתכונן ליריבה ולא תמיד אחרי המשחק הראשון אתה יודע מי זו.
יום אחרי שנקבעת היריבה אתה צריך להכין מצגת, יום למשחק צריך להיות וידאו מרוכז ומייצג של כל שחקן בסגל.
לחץ בלתי נסבל, בטח ובטח כשאתה גם מחפש שחקנים.
אבל אנחנו עוד בסיבוב הראשון, כן?

בינתיים רצינו שחקן בולגרי מפחיד ששיחק בסריה בי, אלונה עשתה הכל בשביל להחתים, אבל הוא היה גבר ואמר שעם כל הכבוד החלום שלו זה סריה א ושום כסף לא יסיט אותו מהחלום.

בקיץ ההוא קיבלנו את הונבד,בסיבוב הראשון. אסי, סוכנת הנסיעות ואני טסנו לבודפשט לאיזה 17 שעות,אסי לסגור מלון אני לרגל.
התגנבתי למשחק אימון שלהם, צילמתי בסתר ופחד, כנראה שלא הייתי כזה מוצלח, כי הסתבכנו בבית עם הונבד.
בין המשחקים היה לי רעיון דפוק ומשוגע, לשים את ג'ון ב 10, בגלל שההונגרים הדביקו עליו מישהו.
ברק אמר שאני יותר משוגע ממנו, למזלנו הוא לא היה כ"כ קיצוני, אבל כן שחרר אותו לשחק גבוה יותר, לעסנו אותם בחוץ.

בסיבוב הבא קיבלנו את לודוגרץ, קבוצה ברזילאית ששיחקה משום מה בבולגריה, בכל שנותי לא זוכר הרבה קבוצות שכ"כ הרשימו והפחידו, כן, ראיתי את סאותהמפטון והם היו אדירים והיו לברקוזן וסלביה ופיינורד, מועדוני על, אבל משהו שם הפחיד באופן נדיר.
הם הכתיבו קצב כ"כ משוגע שזה כאב בראש, אפילו את האאוטים הם היו מוצאים מהר.
ראינו נקודת תורפה אחת משמעותית, לשמחתנו זה עבד.
נס בסדר גודל תנכי ותרגיל טקטי מעולה של ברק במשחק הראשון גרם לנו להעפיל לפליאוף נגד מאריבור.
כואב מידי לדבר מאריבור, אז נמשיך.
אנחנו בגלל מדברים על תומאש.

המו"מ מול תומאש נמשך, כמעט כל החלוצים בינתיים נפצעו והתחיל לחץ .
צצו שמועות על מכבי חיפה ואני בגלל אירופה חשבתי שבשלב הזה כבר עדיף לרכוש מישהו מנורווגיה, כי הוא בכושר משחק.
אבל תומאש חתם.

בעיני תומאש היה אחד החלוצים הכי טובים שהיו כאן, אבל אפשר להתווכח.
הוא עבד כמו משוגע, רץ 11 ק"מ למשחק (אני התחרפנתי), ירד עד 16 שלנו כשרדף אחרי שחקנים, והבקיע 11 שערים, אולי שניים בראש.
שניים מבשערים מהם היו סופר חשובים ומשמעותיים לזכיה באליפות (ק"ש ואשקלון חוץ), כי כשממש קשה, כשהיריבה מצופפת, צריכים מישהו ברחבה שיודע לעשות את העבודה.
בפלייאוף ברק שינה שיטה, החזקנו פחות בכדור ותומאש כמעט לא שיחק.
מקצועית לקבוצה זה עבד באופן מושלם. חייבים להודות.

גם בקיץ חשבתי שהוא מצוין והוא צריך רק שחקן קו ימין שידע לתת קרוסים, אפילו היה לי בראש מישהו שהתאים לזה בול.
אבל ככל שיש לי דיעה, יש מאמן והדעות והרעיונות שלו קובעים .
הוא זה שישלם את המחיר אם הסקאוט טועה, הוא זה שצריך לאמן והשחקן צריך להתאים לכדורגל שלו.

כיוון שהוא בא בחוזה גבוה, הדיבור היה שהוא לא שווה את הכסף, הוא וקואנקה סומנו יחד ולמרות שהיה מקצוען על -החליטו לוותר על תומאש, לשון עדינה.
ובאותה לשון עדינה אגיד שגם הוא חש מעט פגוע.

הפער בין כמה שרצינו אותו וכמה שנלחמנו עליו ואיך שוויתרנו עליו הותיר בי תחושה לא נעימה.
הוא עבר ללאס פלמס, לא לפני שעלה מחליף נגד אפואל ניקוסיה ושיחק כאילו רק הגיע ואנחנו המשכנו, תומאש ואני נשארנו בקשר, רופף אבל קשר.
לא שהיינו חברי נפש כשהוא היה כאן, פה ושם הודעות.

אחד הדברים הכי חשובים לסקאוט זה רשת קשרים וחברים, כאלו שיכולים לעזור עם מידע משמעותי, כזה שלא נמצא באתרי אינטרנט או רשתות חברתיות.
ראדק שהיה אז המנהל המקצועי של לגיה הוא אחד כזה, אנחנו בקשר כבר כמה שנים, עוזרים מאוד אחד לשני.
לא חושב שהיה מישהו ששיגעתי את ראדק יותר שהוא חייב לקחת מאשר תומאש.
כל פעם מחדש. כאילו אני סוכן נודניק ותומאש זה אח שלי.
הערכתי שבפולין הוא יהיה אדיר. הרגשתי שלא נעשה איתו צדק מקצועי.
בינתיים בלאס פלמס הוא כמעט ולא שיחק, פרט ללוגו אין קבוצות בליגה השניה בספרד שמשחקות קבוע עם 9 גדול שלא לדבר על זה שהתקפה שיחק אגדת משחק בשם רובן קסטרו, בספסל חיכה סרחיו אראוחו ששיחק לפני תומאש באאק.
אז בארץ אלו שטענו שהוא לא שחקן קיבלו הוכחה "אפילו בליגה שניה בספרד הוא לא משחק" , בלתי אפשרי להסבר למי שלא מכיר שחקנים כמו מייקל מסה (כמה רציתי) או מונטבאני שהיו שחקני ספסל.

ואז ראדק התקשר ואמר שהם עומדים ללכת עליו, אבל היו כאלו שלכלכו על האופי שלו ועל המקצוענות שלו, הכי לא נכון בעולם.
אז שלחתי לו הקלטות של כל מי שיכולתי שהיה פה ודיבר בשבחו.

בחצי העונה הראשונה בלגייה תומאש הבקיע 5 שערים ב 17 משחקים, בעונה שאח"כ הוא ריסק את הליגה עם 22 שערים , מלך השערים, שחקן העונה וזר העונה.
אחרי לגיה הוא עבר לתורכיה, לגזיינטפ, החליט להפריד כוחות עוד לפני סוף החלון, למזלו.
כי כמה שבועות אחכ רעידת אדמה הכתה באיזור.
מידי פעם הייתי שואל אותו על שחקנים ששיחקו איתו או מולו, תמיד היה מוכן לעזו, למרות שנשאר בו כעס על המועדון.

ראדק כבר לא היה שם, אבל לפני שנה וחצי הוא חזר ללגיה ולפני כמה שבועות הוא האריך חוזה.
מצא לו את הבית,
ואני מבסוט בשבילו.
מגיע לאנשים טובים שיקרו להם דברים טובים.
כן, האויב של הטוב מאוד הוא המושלם, זו הברכה, זו הקללה.

שלח תגובה