חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
אין פה שום עניין של יהירות או שחצנות. פשוט אופי אדיש.
לעשות את העקב שהוא עשה זה שחצנות. גם הטעות מול מכבי. היה גם משהו כזה נגד חיפה כשיצא לסללום, איבד וכמעט חטפנו בגללו.
הוא מסרב להרחיק בפשטות, תמיד ינסה לעשות דריבל או להשתחרר באלגנטיות. חייב ללמוד מזה. מקווה שהציוות עם מיגל יעשה לו טוב.
הוא מסרב להרחיק בפשטות, תמיד ינסה לעשות דריבל או להשתחרר באלגנטיות. חייב ללמוד מזה. מקווה שהציוות עם מיגל יעשה לו טוב.
לא היה לו משחק אחד טוב מאז שהגיע, לא היה משחק אחד בלי טעות של גול, זה לא אשדוד שג'קי מתקשר בשעת ט"ש מהתא לשיחת נזיפה, לא תהיה טוב ישר לספסל!
חלאס עם האדישות הזאת של כל ההגנה זה בלתי נסבל כבר, אין לכם מושג איך להחזיק כדור בשקט? תעיפו אותו. חלאס עם השטויות האלה כבר.
ודווקא בכל פעולה שלו שהתחילה ממרכז השדה הוא היה טוב, הוא פשוט לא מתאים בתור בלם.
חלאס עם האדישות הזאת של כל ההגנה זה בלתי נסבל כבר, אין לכם מושג איך להחזיק כדור בשקט? תעיפו אותו. חלאס עם השטויות האלה כבר.
ודווקא בכל פעולה שלו שהתחילה ממרכז השדה הוא היה טוב, הוא פשוט לא מתאים בתור בלם.
הוא טכני מאוד אבל לפעמים זה קצת עולה לו לראש
ליבי עם אלחמיד.
אין סיטואציה רעה יותר להצטרף להפועל באר שבע מזו שהוא הצטרף.
בלי הכנה עם הקבוצה, ישר למים, מושיע, מעוז ההגנה, בעל הבית.
חוזר ומדגיש בפני מי שאוהב כדורגל, אבל לא שיחק אותו מעבר לשכונה מעולם; זה רחוק מלהיות פשוט וטרוויאלי כמו שזה נראה.
אני רוצה את חאתם ליד ויטור, כבלם משלים ולא מוביל, אני משוכנע שזה יראה לגמרי אחרת.
חוזר ומדגיש בפני מי שאוהב כדורגל, אבל לא שיחק אותו מעבר לשכונה מעולם; זה רחוק מלהיות פשוט וטרוויאלי כמו שזה נראה.
אני רוצה את חאתם ליד ויטור, כבלם משלים ולא מוביל, אני משוכנע שזה יראה לגמרי אחרת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אין ספק שתקרת הזכוכית שלו גבוהה מאוד ביחס לבלם ישראלי, אבל חייב לעבוד על הריכוז. ליד ויטור זה לא חוכמה כי גם אם תשחק עם אוחיון לצד ויטור הוא יראה הרבה יותר טוב.Totti כתב:ליבי עם אלחמיד.
רק מיגל יסדר לו את הראש וישפר לו את קבלת ההחלטות.Totti כתב:ליבי עם אלחמיד.
עד עכשיו זה לא נראה משהו ואני מאוד מחזיק ממנו.
אבל זו כן אחי, זו בדיוק החוכמה וזה מה שאמור לקרות בעונה מתוקנת.izguy83 כתב: אין ספק שתקרת הזכוכית שלו גבוהה מאוד ביחס לבלם ישראלי, אבל חייב לעבוד על הריכוז. ליד ויטור זה לא חוכמה כי גם אם תשחק עם אוחיון לצד ויטור הוא יראה הרבה יותר טוב.
אי אפשר להביא שחקן פאקינג אשדוד להרכב של אלופת המדינה, לצוות אותו לבלם הרביעי בהיררכיה אשתקד, לגורש ההיסטרי ולוובה בראון ולצפות שיעשה את ההבדל.
שמעו, האיי קיו בסגל שלנו בלי ויטור וצדק זה ברמה של ח'2 בבית הפקיד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שי, מסכים איתך כשמדובר בסגירה הלקוייה בגול השני שקיבלנו מהרומנים בטרנר. אלו דברים שקורים בכדורגל גם לטובים מאלחמיד. לא מסכים איתך בגולים כמו שקיבלנו היום או נגד מאריבור בבית.Totti כתב: אבל זו כן אחי, זו בדיוק החוכמה וזה מה שאמור לקרות בעונה מתוקנת.
אי אפשר להביא שחקן פאקינג אשדוד להרכב של אלופת המדינה, לצוות אותו לבלם הרביעי בהיררכיה אשתקד, לגורש ההיסטרי ולוובה בראון ולצפות שיעשה את ההבדל.
אקסטרניTotti כתב:
אני די פסימי.
סהכ לא מדובר פה בשחקן צעיר שצריך להשתפשף. הוא בן 26 שכבר שיחק באירופה. זאת היכולת שלו.
מצד שני שמסתכלים על רכש אלטרנטיבי ישראלי שהיינו יכולים לבצע במקומו... באמת צחיח
סהכ לא מדובר פה בשחקן צעיר שצריך להשתפשף. הוא בן 26 שכבר שיחק באירופה. זאת היכולת שלו.
מצד שני שמסתכלים על רכש אלטרנטיבי ישראלי שהיינו יכולים לבצע במקומו... באמת צחיח
צריך לשחק איתו בקישור כתואם הובאן ליד אוגו ומעליהם עוד קשר התקפי
מעדיף אותו בהרבה שם מאשר איינבנדר הבלוף.
אלחמיד ראדי/אוחנה
אוגו
מעדיף אותו בהרבה שם מאשר איינבנדר הבלוף.
אלחמיד ראדי/אוחנה
אוגו
לצערי כרגע אלחמיד לא מתאים להיות ברוטציה של הפועל באר שבע,היה אחראי לשערים רבים בליגת האלופות והאירופית,
טעות ענקית במשחק מול מכבי מצידו,חוסר אחראיות,שבסופו של דבר מי שנשאר על כר הדשא הם היו 10 שחקנים גברים שחיפו עליו.
מזכיר לי את עודד גביש בשילוב עוז יפרח,לצערי אני אומר את זה.. כרגע לא מתאים.
טעות ענקית במשחק מול מכבי מצידו,חוסר אחראיות,שבסופו של דבר מי שנשאר על כר הדשא הם היו 10 שחקנים גברים שחיפו עליו.
מזכיר לי את עודד גביש בשילוב עוז יפרח,לצערי אני אומר את זה.. כרגע לא מתאים.
מזכיר לי את קונט.
חזק, מהיר, טכני, לא מספיק אחראי להיות בלם.
יכול להמשיך לרצות לשחק בלם. מגן הוא היה טוב מאוד, צריך לנסות גם קשר. זה מקומו.
חזק, מהיר, טכני, לא מספיק אחראי להיות בלם.
יכול להמשיך לרצות לשחק בלם. מגן הוא היה טוב מאוד, צריך לנסות גם קשר. זה מקומו.
מאכזב מאוד עד כה. בכל משחק מספק טעות קריטית.
יתרה מכך, כמעט כל מהלך הגנתי שלו מלווה בתפיסות ידיים על היריב. ראבק לא למדת מהאדום נגד מכבי?
רשמתי בנושא אחר, לא מגיע לו הרכב. והוא לא בלם.
יתרה מכך, כמעט כל מהלך הגנתי שלו מלווה בתפיסות ידיים על היריב. ראבק לא למדת מהאדום נגד מכבי?
רשמתי בנושא אחר, לא מגיע לו הרכב. והוא לא בלם.