ניב זריהן
Re: ניב זריהן
בגדול כן, אבל דווקא אתמול שיחק טוב ובעיקר עם רעב, עשה גם הגנה טובה (חילוץ מציבוטה שדי הציל גול)E.Z כתב:לא ברור מה עושה בהפועל ב״ש.
- ForeverRed
אני איבדתי תקווה לגביו כבר מזמן, אבל יכול לספר לכם שממה שאני שומע הבחור מככב באימונים.
למה זה לא בא לידיי ביטוי במגרש? אין לי מושג.
למה זה לא בא לידיי ביטוי במגרש? אין לי מושג.
- ג'סי פינקמן
- Title: קרייזי-רד
קצת מוזר היה לראות אותו משחק ביחד עם סבע, כמו לראות את מסי עושה דאבל פסים עם רובן (אני יודע שהמשפט הזה היה מוגזם),
ועכשיו ברצינות ,שמתי לב שזריהן משחק קרוב לשער הוא מסוכן מאוד ,כאילו פתאום נפתחות לו צאקרות במוח
הוא חייב להמשיך להיות החילוף הראשון או השני שלנו באופן קבוע בשנה הקרובה
ועכשיו ברצינות ,שמתי לב שזריהן משחק קרוב לשער הוא מסוכן מאוד ,כאילו פתאום נפתחות לו צאקרות במוח
הוא חייב להמשיך להיות החילוף הראשון או השני שלנו באופן קבוע בשנה הקרובה
לא מתחבר אליו. למרות שמחצית ראשונה הוא נכנס טוב למשחק ואפילו חילץ כמה כדורים.
מחצית שנייה פתח חלש מאוד וחוץ מפעולה אחת או שתיים טובות לקראת הסוף (כשחזר לשחק כקיצוני במקום כמגן).
מחצית שנייה פתח חלש מאוד וחוץ מפעולה אחת או שתיים טובות לקראת הסוף (כשחזר לשחק כקיצוני במקום כמגן).
רק אהבה תנצח...
במשחק אתמול זריהן שיחק כמגן שמאלי, כקיצוני שמאלי וכקיצוני ימני.
אני חושב שהתיזוז של בכר בהרכב חדש היה שגוי. אם ניקח בחשבון את התיזוזים, נתן אתמול משחק סביר +.
בתקופה עם הרכב קבוע ועם הובאן הסופר אינטליגנטי, בכר עבר תוך כדי המשחק מארבעה בהגנה לחמישה, בדרך כלל עם הובאן, ללא הרבה שינוי לשאר.
אני חושב שהתיזוז של בכר בהרכב חדש היה שגוי. אם ניקח בחשבון את התיזוזים, נתן אתמול משחק סביר +.
בתקופה עם הרכב קבוע ועם הובאן הסופר אינטליגנטי, בכר עבר תוך כדי המשחק מארבעה בהגנה לחמישה, בדרך כלל עם הובאן, ללא הרבה שינוי לשאר.
בואו נגיד שעם זריהן יעלה בכל משחק בגישה של אתמול (ולא בגישה שהיה באשדוד) זאת תהיה התחלה טובה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מתחיל להתייאש מזריהן. עושה רושם שאין לו את הבנת המשחק הדרושה. יכולת הגבהה יש לו, בעיטה יש לו, דריבל יש לו, אתמול גם היה מחויב, אבל בלי הבנה של המשחק מה כל זה שווה? שיחק אתמול עם תוספת זמן כמעט 70 דקות ומה הוא ייצר בכל המשחק?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דווקא אתמול היה בסדר
אתם סתם נופלים עליו
אתם סתם נופלים עליו
רק את המצב הכי טוב ממשחק שוטף + החליף 3 תפקידים במהלך 60 הדקות האלה.Sir Alex Ferguson כתב:מתחיל להתייאש מזריהן. עושה רושם שאין לו את הבנת המשחק הדרושה. יכולת הגבהה יש לו, בעיטה יש לו, דריבל יש לו, אתמול גם היה מחויב, אבל בלי הבנה של המשחק מה כל זה שווה? שיחק אתמול עם תוספת זמן כמעט 70 דקות ומה הוא ייצר בכל המשחק?
- Sir Alex Ferguson
כבר כתבתי שלברק יש חלק גדול ביכולת שלנו. הכל מתרכז לאמצע, שחקנים דורכים אחד על השני (האסלביינק וסבע, עזרא ומליקסון), יותר מידי שינויים של תפקודים לשחקן כזה או אחר ומערכים לקבוצה שאמורה להתחבר עם לא פחות מ-7 שחקני הרכב שלא היו בהרכב בשנה שעברה, הכנסה מאוחרת של חלוץ רחבה קלאסי (שהר) שהיה צריך להיכנס כבר במחצית. ועם כל מה שכתבתי, זריהן קיבל מספיק כדורים בשביל לייצר משהו, מי שמסתפק במצב אחד ב-60 דקות של כדורגל, כמו במקרה של עזרא, פשוט מוריד את הרף לשחקן שלו, בטח במשחק בטרנר מול יריבה שמחפשת רק להתגונן ושבמחצית השנייה פשוט החזירה לנו את הכדור ונתנה לנו הזדמנות לעוד התקפה ועוד התקפה. ומי שמוריד את הרף כל כך נמוך, שלא יתפלא שאנחנו כבר שבוע שני לא כובשים מול קבוצות שאנחנו חייבים לנצח בשביל לזכות באליפות.izguy83 כתב: רק את המצב הכי טוב ממשחק שוטף + החליף 3 תפקידים במהלך 60 הדקות האלה.
אבל למה ליפול על מי שהכי קל (עזרא וזריהן)? מה מליקסון יצר אתמול? מה שהר עשה כשהיה על המגרש? מה האסלביינק יצר ב90 דקות חוץ מהחמצה מזעזעת? כשכל הקבוצה לא מספיק טובה, אז אי אפשר לבוא ולהגיד שרק זריהן ועזרא הם הבעיה ולנקות את השאר. וזה עוד מבלי לציין את העובדה שבכר מתעקש להציב אותם בעמדות לא טבעיות.Sir Alex Ferguson כתב: כבר כתבתי שלברק יש חלק גדול ביכולת שלנו. הכל מתרכז לאמצע, שחקנים דורכים אחד על השני (האסלביינק וסבע, עזרא ומליקסון), יותר מידי שינויים של תפקודים לשחקן כזה או אחר ומערכים לקבוצה שאמורה להתחבר עם לא פחות מ-7 שחקני הרכב שלא היו בהרכב בשנה שעברה, הכנסה מאוחרת של חלוץ רחבה קלאסי (שהר) שהיה צריך להיכנס כבר במחצית. ועם כל מה שכתבתי, זריהן קיבל מספיק כדורים בשביל לייצר משהו, מי שמסתפק במצב אחד ב-60 דקות של כדורגל, כמו במקרה של עזרא, פשוט מוריד את הרף לשחקן שלו, בטח במשחק בטרנר מול יריבה שמחפשת רק להתגונן ושבמחצית השנייה פשוט החזירה לנו את הכדור ונתנה לנו הזדמנות לעוד התקפה ועוד התקפה. ומי שמוריד את הרף כל כך נמוך, שלא יתפלא שאנחנו כבר שבוע שני לא כובשים מול קבוצות שאנחנו חייבים לנצח בשביל לזכות באליפות.
בחייאת, שיחקו אתמול שחקנים שונים בעמדת הקיצוני / המגן השמאלי. זה נראה למישהו הגיוני לשפוט לפי זה שחקנים?
זריהן צריך לשחק או קיצוני (לא ב3 בלמים) או כחלוץ (שלדעתי לא קיבל הזדמנות כזו).
- Sir Alex Ferguson
האסלביינק עם כל העובדה שהחמיץ המון ייצר מצבים לו ולאחרים. שהר ב-13 דקות הגיע למספרת שהלכה החוצה, ניסה לאיים על השער מרחוק, ובכלל העיר מאוד את משחק ההתקפה שלנו. סבע כל המשחק ניסה לאיים על השער.izguy83 כתב: אבל למה ליפול על מי שהכי קל (עזרא וזריהן)? מה מליקסון יצר אתמול? מה שהר עשה כשהיה על המגרש? מה האסלביינק יצר ב90 דקות חוץ מהחמצה מזעזעת? כשכל הקבוצה לא מספיק טובה, אז אי אפשר לבוא ולהגיד שרק זריהן ועזרא הם הבעיה ולנקות את השאר. וזה עוד מבלי לציין את העובדה שבכר מתעקש להציב אותם בעמדות לא טבעיות.
בחייאת, שיחקו אתמול שחקנים שונים בעמדת הקיצוני / המגן השמאלי. זה נראה למישהו הגיוני לשפוט לפי זה שחקנים?
זריהן צריך לשחק או קיצוני (לא ב3 בלמים) או כחלוץ (שלדעתי לא קיבל הזדמנות כזו).
על עזרא וזריהן יש חובת הוכחה גדולה מאוד, והם לא ייצרו מספיק. כשהם יתרמו לנו את אותה תרומה שמליקסון תרם לנו לאורך השנים אסלח להם על משחק חלש פעם בתקופה (למרות שגם במקרה של מאור כתבתי בטופיק שלו שההצבה שלו הייתה רעה ופגעה בתרומה שלו במשחק).
הם לא היו מליקסון, הם לא מליקסון וגם לא יהיו מליקסון בעתיד. מצחיק שככה אתה מודד אותם. לפי המדד הזה אפשר לזרוק 90 אחוז מהקבוצה.Sir Alex Ferguson כתב: האסלביינק עם כל העובדה שהחמיץ המון ייצר מצבים לו ולאחרים. שהר ב-13 דקות הגיע למספרת שהלכה החוצה, ניסה לאיים על השער מרחוק, ובכלל העיר מאוד את משחק ההתקפה שלנו. סבע כל המשחק ניסה לאיים על השער.
על עזרא וזריהן יש חובת הוכחה גדולה מאוד, והם לא ייצרו מספיק. כשהם יתרמו לנו את אותה תרומה שמליקסון תרם לנו לאורך השנים אסלח להם על משחק חלש פעם בתקופה (למרות שגם במקרה של מאור כתבתי בטופיק שלו שההצבה שלו הייתה רעה ופגעה בתרומה שלו במשחק).
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
לא ראיתי שכתבו את זה, אבל אחרי תקופה שקיבל הרבה ביקורת כולל ההחמצה החובבנית מול חדרה, ניב זריהן סוף סוף נתן משחק טוב כמחליף מול סכנין.
למרות שנכנס קרוב לסיום המשחק מול סכנין במצב לא פשוט במגרש, במצב שהרבה אחרים היו מתחבאים או בורחים מהכדור, הוא כל הזמן ביקש את הכדור, כל הזמן ניסה ליזום, אז פעם אחת ההרמה הייתה טובה אבל לא מצאה ראש של שחקן שלנו, בפעם השנייה הוא סחט קרן ובפעם השלישית הוא נתן כדור גדול לסבע שהיה חייב לכבוש אבל החמיץ.
הרבה פעמים טוענים שהציפיות שלנו משחקנים מחליפים הם מוגזמות, אבל הם לא. אלה בדיוק הדברים שאני מצפה לראות ממחליף בהפועל באר שבע. ניצול העובדה שהוא רענן לעומת המגן בצד שלו שרץ ורדף ונלחם כל המשחק. ניסיון להשפיע על המשחק גם אם הוא נכנס רק דקה 86. יצירת מצבים טובים לעצמו או לאחרים. גם אם סבע החטיא בסוף את הכדור שהוא מסר לו.
עדין לא בטוח שהוא באיכות המתאימה להיות שחקן שלנו, בטח עם הכשירות הנמוכה שלו, אבל סוף סוף הוא השאיר טעם טוב מהופעה שלו.
למרות שנכנס קרוב לסיום המשחק מול סכנין במצב לא פשוט במגרש, במצב שהרבה אחרים היו מתחבאים או בורחים מהכדור, הוא כל הזמן ביקש את הכדור, כל הזמן ניסה ליזום, אז פעם אחת ההרמה הייתה טובה אבל לא מצאה ראש של שחקן שלנו, בפעם השנייה הוא סחט קרן ובפעם השלישית הוא נתן כדור גדול לסבע שהיה חייב לכבוש אבל החמיץ.
הרבה פעמים טוענים שהציפיות שלנו משחקנים מחליפים הם מוגזמות, אבל הם לא. אלה בדיוק הדברים שאני מצפה לראות ממחליף בהפועל באר שבע. ניצול העובדה שהוא רענן לעומת המגן בצד שלו שרץ ורדף ונלחם כל המשחק. ניסיון להשפיע על המשחק גם אם הוא נכנס רק דקה 86. יצירת מצבים טובים לעצמו או לאחרים. גם אם סבע החטיא בסוף את הכדור שהוא מסר לו.
עדין לא בטוח שהוא באיכות המתאימה להיות שחקן שלנו, בטח עם הכשירות הנמוכה שלו, אבל סוף סוף הוא השאיר טעם טוב מהופעה שלו.