דן ביטון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: דן ביטון

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
23 אוגוסט 2025, 21:00
כל שחקן ישראלי שיש לו הצעה טובה מוזמן ללכת.
גם ככה שנתיים-שלוש טובות והם פג תוקף.
הזלזול שלך לא במקום.
לא בפעם הראשונה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הפועלעולה כתב:
23 אוגוסט 2025, 21:00
כל שחקן ישראלי שיש לו הצעה טובה מוזמן ללכת.
גם ככה שנתיים-שלוש טובות והם פג תוקף.
אחראי ל27 שערים בכל המסגרות בעונה שעברה, כן?

על מה הזלזול?

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

אני רוצה לשים זרקור על דן דווקא אחרי משחק כל כך מוצלח.

אני עונה שעברה אמרתי שהוא חייב לעשות קפיצת מדרגה אישיותית אם הוא רוצה להיות המנהיג של הקבוצה וזה מתבטא בלפרגן לחברים, לא להתעצבן שלא מוסרים, לעודד וכו.

אתמול מול טבריה מאוד אהבתי שהוא רץ לחצי אחרי ה4-0 במחצית הראשונה, בראבו ! בנוסף הוא מאוד לוקח על עצמו בקבוצה שיש לו את קינגס הוא השחקן שנגע הכי הרבה פעמים בכדור ובעט וזה נהדר.

עכשיו לשיפור 2/10 בעיטות למסגרת זה 20% למסגרת ב-xg של 1.04 ושער אחד - מזה אני מסיק שהוא בועט מהרבה מצבים לא טובים קשים וחבל.

להשוואה קינגס 3/3 100% למסגרת בxg של 0.27 עם צמד - דוגמה לשחקן שכל בעיטה למסגרת וגם במצבים קשים מבקיע מעבר למה שאמור שחקן ממוצע.

גאנח 2/2 100% למסגרת .. איגור 6/3 50% למסגרת עם צמד

הפואנטה היא 1. על דן לבעוט במצבים יותר איכותיים וליצור יותר כי הוא עושה את זה נהדר בטח מהאמצע ! 2. על הקבוצה ליצור לו יותר מצבים התקפיים ולפנות אותו ע"י תנועה של החברים)מחכה שלוי יכנס לעיניינים).

יאללה דן זה הצעד הבא גם עקביות ולהמשיך במגמה המדהימה ותנופה שאתה בה אבל ביעילות ובחוכמה!
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

yarinbenizri94 כתב:
31 אוגוסט 2025, 07:59
אני רוצה לשים זרקור על דן דווקא אחרי משחק כל כך מוצלח.

אני עונה שעברה אמרתי שהוא חייב לעשות קפיצת מדרגה אישיותית אם הוא רוצה להיות המנהיג של הקבוצה וזה מתבטא בלפרגן לחברים, לא להתעצבן שלא מוסרים, לעודד וכו.

אתמול מול טבריה מאוד אהבתי שהוא רץ לחצי אחרי ה4-0 במחצית הראשונה, בראבו ! בנוסף הוא מאוד לוקח על עצמו בקבוצה שיש לו את קינגס הוא השחקן שנגע הכי הרבה פעמים בכדור ובעט וזה נהדר.

עכשיו לשיפור 2/10 בעיטות למסגרת זה 20% למסגרת ב-xg של 1.04 ושער אחד - מזה אני מסיק שהוא בועט מהרבה מצבים לא טובים קשים וחבל.

להשוואה קינגס 3/3 100% למסגרת בxg של 0.27 עם צמד - דוגמה לשחקן שכל בעיטה למסגרת וגם במצבים קשים מבקיע מעבר למה שאמור שחקן ממוצע.

גאנח 2/2 100% למסגרת .. איגור 6/3 50% למסגרת עם צמד

הפואנטה היא 1. על דן לבעוט במצבים יותר איכותיים וליצור יותר כי הוא עושה את זה נהדר בטח מהאמצע ! 2. על הקבוצה ליצור לו יותר מצבים התקפיים ולפנות אותו ע"י תנועה של החברים)מחכה שלוי יכנס לעיניינים).

יאללה דן זה הצעד הבא גם עקביות ולהמשיך במגמה המדהימה ותנופה שאתה בה אבל ביעילות ובחוכמה!
רק למסור יותר.... אם ישפר את זה הקבוצה תהנה. יהיו לו לא פחות שערים, אבל הרבה בישולים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה התפקיד שהוא הכי בולט בו , שהוא משחק באמצע משם הוא פורח יותר ומורגש יותר.
שהוא משחק בקו הוא יכול להעלם לפחות 70 דק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

הראל כתב:
31 אוגוסט 2025, 15:27
זה התפקיד שהוא הכי בולט בו , שהוא משחק באמצע משם הוא פורח יותר ומורגש יותר.
שהוא משחק בקו הוא יכול להעלם לפחות 70 דק.
אותו דבר באמצע. אתמול היה משחק מטורף של כולם אז זה לא מדד.
יש לו יתרונות וחסרונות בכנף ויש לו יתרונות וחסרונות באמצע. רוב הזמן הוא ישחק כנף ואני די מסכים עם קוז'וך בזה.

שלח תגובה