תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: תומאש פקהארט חתם ל-3 שנים בהפועל באר שבע

שליחה על ידי yakar »

את האמת, דווקא מבכר אני כן מצפה לרעיונות טקטיים חדשים. מי אמר שכדורים ארוכים זה רע? זה לפעמים יכול לפעול לגיוון משחק ההתקפה שלנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yakar כתב:את האמת, דווקא מבכר אני כן מצפה לרעיונות טקטיים חדשים. מי אמר שכדורים ארוכים זה רע? זה לפעמים יכול לפעול לגיוון משחק ההתקפה שלנו.
כפתרון או נסיונות ביניים, לא כשיטת משחק. זה מזעזע.

ראה ערך הונבד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

yakar כתב:את האמת, דווקא מבכר אני כן מצפה לרעיונות טקטיים חדשים. מי אמר שכדורים ארוכים זה רע? זה לפעמים יכול לפעול לגיוון משחק ההתקפה שלנו.
אני בטראומות מאלישע
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

חח גם אני שונא כדורים ארוכים בתור שיטה.

אבל גם בשנה שעברה ראינו לא מעט כדורים ארוכים מהבלמים ישירות לוינגרים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yakar כתב:חח גם אני שונא כדורים ארוכים בתור שיטה.

פתרונות תוך כדי משחק, לא שיטה. חלילה כשיטה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

בואו לא נשכח שהבחור מחוץ למסגרת של קבוצה קרוב לחודשיים, לא עשה הכנה ראויה במסגרת קבוצה, מחנה אימונים וכו'.
עם כל הלחץ והמחסור בחלוצים, צריכים להכניס אותו לעניינים לאט ובזהירות שחלילה לא יצטרף גם הוא למצבת הפצועים.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

yakar כתב:חח גם אני שונא כדורים ארוכים בתור שיטה.

קשה לשחק ככה לאורך זמן, במיוחד כשאתה פוגש ברוב המקרים קבוצות עם קו הגנה נמוך שלא יוצאות יותר מדי קדימה ומשאירות את רוב השטחים הפנויים רחוק מהרחבה שלהן. בתקופת אלישע קבוצות לא שיחקו נגדנו ככה אז זה עבד מדי פעם, וגם זה רק בגלל סגל שבו כמעט אף אחד לא מסוגל להניע כדור כמו שצריך.
מצד שני אי אפשר להגיד שסגנון המשחק לא ישתנה, פקהארט לא עושה תנועה ללא כדור כמו בן שהר, פקהארט לא נמצא באגפים במהלך המשחק כמו בן שהר, פקהארט כמעט ולא מחזיק בכדור מחוץ לרחבה כמו בן שהר, פקהארט לא מסוגל להשתתף בהנעת הכדור כמו בן שהר, יש לו תפקיד מאוד ספציפי שהוא בא למלא באספקטים שאין לנו במשחק הקבוצתי, זה ברור שדברים ישתנו בסגנון המשחק כשהוא על הדשא.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

דווקא בא לי חלוץ שלא ירד למרכז המגרש או יזוז לאגפים ויביא איתו 2 בלמים שיפריעו לטוני.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

yakar כתב:דווקא בא לי חלוץ שלא ירד למרכז המגרש או יזוז לאגפים ויביא איתו 2 בלמים שיפריעו לטוני.
נראה לי שזה בדיוק מה שברק חיפש. חלוץ שיביא לגיוון בסגנון המשחק ויאפשר לו לזגזג בין סגנון לסגנון במידת הצורך. סך הכול זה מביא הרבה ורסטיליות לסגל ומאפשר לברק להתאים את עצמו למגוון גדול יותר של קבוצות.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אני כל כך מצפה מקוונאקה, אלו ואורן ביטון שיעלו את הרמה שלנו בכל מה שקשור להגבהות, ככה פקהארט יבוא הכי טוב לידי ביטוי, יש לו משחק ראש מפלצתי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אם האיסלנדי נתן פה 18 גולים בלי הרבה טכניקה או דריבל אז גם הצ'כי מסוגל( לפי סרטונים בלבד)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
קשה לשחק ככה לאורך זמן, במיוחד כשאתה פוגש ברוב המקרים קבוצות עם קו הגנה נמוך שלא יוצאות יותר מדי קדימה ומשאירות את רוב השטחים הפנויים רחוק מהרחבה שלהן. בתקופת אלישע קבוצות לא שיחקו נגדנו ככה אז זה עבד מדי פעם, וגם זה רק בגלל סגל שבו כמעט אף אחד לא מסוגל להניע כדור כמו שצריך.
מצד שני אי אפשר להגיד שסגנון המשחק לא ישתנה, פקהארט לא עושה תנועה ללא כדור כמו בן שהר, פקהארט לא נמצא באגפים במהלך המשחק כמו בן שהר, פקהארט כמעט ולא מחזיק בכדור מחוץ לרחבה כמו בן שהר, פקהארט לא מסוגל להשתתף בהנעת הכדור כמו בן שהר, יש לו תפקיד מאוד ספציפי שהוא בא למלא באספקטים שאין לנו במשחק הקבוצתי, זה ברור שדברים ישתנו בסגנון המשחק כשהוא על הדשא.
לא ידעתי שבן שהר מצטיין בכל כך הרבה דברים.
אם כך, לא ברור למה בכלל חיפשו לו מחליף.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

תאמת שלהגיד שבן שהר משתתף טוב בהנעת הכדור, זה לא נכון.
אין לו רגש ברגל, כל דאבל שעושים איתו הכדור שהוא מחזיר הוא עקום\גבוה\חזק

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: לא ידעתי שבן שהר מצטיין בכל כך הרבה דברים.
אם כך, לא ברור למה בכלל חיפשו לו מחליף.
יש הבדל בין יודע לעשות לבין מצטיין, מילה שלא ראיתי בשום חלק בפוסט הזה. יש לבן שהר הרבה מה לשפר (האמת פחות במה שציינתי ויותר בבעיטה ובסיומת), אבל אל תיקח ממנו את מה שהוא יודע לעשות.
שהר שחקן טוב, תשתדל לשפוט אותו על פני כל הקדנציה שלו בבאר שבע אם לא על פני כל הקריירה שלו ולא על פני תקופה פחות טובה שיכולה לעבור על כל חלוץ ועל כל שחקן בעולם.
אגב, לא חיפשו לו מחליף, חיפשו מישהו שיוכל לספק את כל מה שבן לא יכול, גם הוא וגם פקהארט ישחקו הרבה ואף אחד לא בא להחליף את השני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
יש הבדל בין יודע לעשות לבין מצטיין, מילה שלא ראיתי בשום חלק בפוסט הזה. יש לבן שהר הרבה מה לשפר (האמת פחות במה שציינתי ויותר בבעיטה ובסיומת), אבל אל תיקח ממנו את מה שהוא יודע לעשות.
שהר שחקן טוב, תשתדל לשפוט אותו על פני כל הקדנציה שלו בבאר שבע אם לא על פני כל הקריירה שלו ולא על פני תקופה פחות טובה שיכולה לעבור על כל חלוץ ועל כל שחקן בעולם.
אגב, לא חיפשו לו מחליף, חיפשו מישהו שיוכל לספק את כל מה שבן לא יכול, גם הוא וגם פקהארט ישחקו הרבה ואף אחד לא בא להחליף את השני.
יש מקום לחלוץ אחד בהרכב, ככה שהם כן באים אחד על חשבון השני, אלא אם ברק יחליט לשנות מערך.

העובדה שפקהארט גבוה לא הופכת אותו בהכרח לשחקן כבד/נגר/לא טכני/או לכזה שלא יודע לבצע תנועות חכמות לצדדים ולעומק.

בן שהר, שלטענתך כן עשה את הדברים האלה, לא הורגש ב-90 אחוז מהמשחקים שלנו, לא השתתף בהנעת הכדור, וגם כשכבר עשה תנועות לאגפים אז הוא דרך לטוני על הרגליים.

הלוואי עליו חצי מהתנועה של גאדיר.
איך אמר ראדי פעם, חשוב לרוץ הרבה, יותר חשוב לדעת לאן.

שלח תגובה