ניב זריהן
Re: ניב זריהן
תישאר באשדוד
- yanivnew91
לא ברור איך בכל גל השחרורים שעבר על הסגל בחודש האחרון, דווקא הוא נשאר פה
אל תדאג גם בקיץ הזה הוא יהנה במקסיקו
אם איך שהוא נראה שם עושות בושות לכדורגלנים בארץ
זה שי !
אם איך שהוא נראה שם עושות בושות לכדורגלנים בארץ
זה שי !

אלוהים שומר עליו, אין סיבה אחרת.yanivnew91 כתב:לא ברור איך בכל גל השחרורים שעבר על הסגל בחודש האחרון, דווקא הוא נשאר פה
אני חושב שדי לזריהן בימין. צריך לנסות אותו כמחליף של עזרא בצד שמאל. כששיחק שם היה חד ממש והכניס הרבה כדורים פנימה לרחבה.
אנחנו צריכים גם שחקן שמשחק על הקו ולא חותך פנימה וזה יכול להיות פתרון מעניין (וקרש הצלה אחרון לזריהן לפני שימצא את עצמו בחוץ בינואר/קיץ הבא)
אנחנו צריכים גם שחקן שמשחק על הקו ולא חותך פנימה וזה יכול להיות פתרון מעניין (וקרש הצלה אחרון לזריהן לפני שימצא את עצמו בחוץ בינואר/קיץ הבא)
- ForeverRed
יהיה מעניין לנסות אותו כחלוץ.
dor69 כתב:אני חושב שדי לזריהן בימין. צריך לנסות אותו כמחליף של עזרא בצד שמאל. כששיחק שם היה חד ממש והכניס הרבה כדורים פנימה לרחבה.
אני חושב שקרש ההצלה האחרון זה פשוט לגרום לו להפנים שהוא לא מבין את המשחק בשיט. הראש לא עובד זה מטמטם אותי
הלו רונאלדו מספיק עם הפוזות והפאלשים.
בימין או בשמאל זה לא משנה כל עוד הבועה לא תתחיל להרים את הראש, להפעיל אותו ולנסות לקרוא מהלכים.
אתה רואה את חוסר המחשבה בין היתר כשהוא לוחץ שחקנים. אין לו טיפת חשיבה של מה המהלך הבא..
הכל בראבק, באילתורים ובהימורים.
הלך הלך לא הלך לא נורא.
לא ייצא ממנו כלום עד שהוא לא ישתפר בדבר הזה ולמען האמת אני כבר מזמן התייאשתי.
הולך לכיוון ברור של לייט-בלומר מדשדש
- yanivnew91
במילים אחרות, אין לו מוח כדורגלRedBend כתב:
אני חושב שקרש ההצלה האחרון זה פשוט לגרום לו להפנים שהוא לא מבין את המשחק בשיט. הראש לא עובד זה מטמטם אותי
הלו רונאלדו מספיק עם הפוזות והפאלשים.
בימין או בשמאל זה לא משנה כל עוד הבועה לא תתחיל להרים את הראש, להפעיל אותו ולנסות לקרוא מהלכים.
אתה רואה את חוסר המחשבה בין היתר כשהוא לוחץ שחקנים. אין לו טיפת חשיבה של מה המהלך הבא..
הכל בראבק, באילתורים ובהימורים.
הלך הלך לא הלך לא נורא.
לא ייצא ממנו כלום עד שהוא לא ישתפר בדבר הזה ולמען האמת אני כבר מזמן התייאשתי.
הולך לכיוון ברור של לייט-בלומר מדשדש
אם זאת לא בייתר הוא לא מסוגל לתת גול ככה שאין סיבה שיהיה חלוץForeverRed כתב:יהיה מעניין לנסות אותו כחלוץ.
הוא היה צריך להיות משוחרר לאשדוד, לא אלקרינאוי.
כשרון יש, פוטנציאל (איזה מילה מגעילה...) יש, בכר עדיין לא התייאש ממנו. יש לו לדעתי הזדמנות אחרונה עד ינואר להוכיח לבכר שהוא לא טעה לגביו.
הבעיה שלא נראה שהוא מבין את המצב וזה הכי גרוע. אתמול כל דבר שהוא עשה זה היה נראה כאילו בשביל הקליפ ביוטיוב ולא בשביל הקבוצהMikiRed כתב:כשרון יש, פוטנציאל (איזה מילה מגעילה...) יש, בכר עדיין לא התייאש ממנו. יש לו לדעתי הזדמנות אחרונה עד ינואר להוכיח לבכר שהוא לא טעה לגביו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אשלי יאנג הישראלי, תקחו את זה לאיפה שתרצו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ג'סי פינקמן
- Title: קרייזי-רד
יש לו לפעמים הברקות פסיכיות
אני חושב שאם יתנו לו לרוץ לאורך זמן יהיה אחלה שחקן.ג'סי פינקמן כתב:יש לו לפעמים הברקות פסיכיות
כרגע ה״לפעמים״ זאת נקודת המפתח במשפט שלך... זה לא מספיק
הוא חייב לאיים יותר על השער ולקבל החלטות נכונות יותר