רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
10 נובמבר 2024, 14:13
לחיפה יש הרבה יותר קהל.
הבדיקה צריכה להיות יחסית.

כמה אוהדים הגיעו למשחקים של המכביות בבית ובחוץ לפני שנתיים וכמה היום? האם יש ירידה סטטיסטית?

ממה שנכתב פה, יש ירידה.
אני אישית לא בדקתי.
בוא נתחיל מזה שיגיעו קודם כל ה10,000 שעשו מינויים.
ואם ביכולת הזאת עדיין הקבוצה מתקשה למכור עוד 2000 לצפוני אז יש כאן בעיה חמורה מאוד בקהל.
וברוך השם שלא הגדילו את האיצטדיון

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״אחד הדברים שאני רוצה להלחים פה זה שאין דבר כזה שחקני הרכב, יש שחקנים של הפועל ב״ש. זה לא משנה אם שחקן מתחיל או מסיים בהרכב בסוף הוא צריך לתת את החלק שלו ואני שמח שגריטה מבין את זה״

״הסיבה שאנחנו מעלים 2 שוערים בסגל היא המענק״

״ראיתי איך ויטור מתאמן, איך הוא עשה את השיקום, איך הוא מתייחס לגוף שלו והיה לו ולצוות הרפואי חששות אבל לי לא היה ספק שהוא יראה את היכולת הזאת, אנחנו צריכים לאושש אותו ואת טיבי עד יום רביעי ונקבל את ההחלטות לגבי המשחק הבא״

״הפגרה באה לנו בזמן טוב מאוד, לא הוצאנו את זה החוצה אבל הרגשתי שהקבוצה כבר הייתה על אדים, זה לא שנה ראשונה שאני מאמן וקשה לקבוצות לחזור מפגרה אבל הפעם הרגשתי אותם חוזרים כל כך טוב מהפגרה, כל כך מחוייבים ומבינים את העקרונות משחק שלנו וכל כך מפוקסים, אז היה לי סימן שאלה קטן האם נצליח להביא את זה גם לכר הדשא ואני שמח שזה קרה״

״אנחנו נתחזק בינואר, כנראה שנתחזק בבלם ואז נחליט אם אנחנו צריכים להתחזק בעוד עמדות. אני מרגיש שותפות מלאה עם ההנהלה ותשוקה עם ראייה קדימה גם בימים שהיו פחות טובים״

״לא שמתי לב לביטון, אבל לכל ווינר זה קשה לצאת וכל עוד הוא יגיע מחר ומחרתיים ויהיה שם בשבילנו אז זה בסדר גמור מבחינתי״

״המשחק ברביעי יהיה שונה מהמשחק של היום, הרגשתי שהיום היה מבחן עבורנו כי חזרנו מפגרה, ובמשחק מול טבריה זה היה מבחן כי יצאנו למשחק חוץ אחרי טריליון משחקים בבית אז לכל משחק יש את האופי שלו ואת היריבה שלו, אנחנו נעשה את ההתאמות שלנו ונבין איך אנחנו נבוא לשחק וכמו כל משחק אנחנו נבוא כדי לנצח״

״דבר ראשון אין לי חשש מפרצופים, אתם גם צריכים לראות איך הם מתאמנים ולהבין, זה גם לא מטריד אותי, בסוף אני עושה פה החלטות מקצועיות כדי שיהיה את הסגל וה-11 הכי טובים למשחק הקרוב, כל השאר לא מעניין אותי״

״המשחק נגד חיפה זה עוד משחק רק בווליום יותר גבוה נגד קבוצה יותר איכותית מאלו שפגשנו״

חייב להגיד שממסע״ת למסע״ת אני באופן אישי נהנה לגלות כמה הוא איש מקצוע הרבה יותר מבין עניין ממה שחשבנו כשהוא חתם. שמח בשבילו גם שקיבל היום עידוד מהקהל, זה לגמרי הגיע לו.

והבשורות הטובות מהמסע״ת הנוכחית- הוא די מאשר שיש בלם על הפרק לקראת ינואר. שמח שהוא לא מתפתה לחשוב שחוליית הבלמים הנוכחית יכולה לשרוד, נדרש שם חיזוק בהול.

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

מלך . מאוד אוהב אותו גבר שבגברים

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא משנה איך תסתיים העונה הזו, הוא עושה עבודה פשוט גדולה.
לא נהניתי ככה מהקבוצה לאורך זמן מאז קבוצת הזהב של בכר, ומנק' פתיחה ככ נמוכה בה היינו גודל השינוי והמהירות שזה קרה - זה הישג פשוט עצום שלא ראיתי קורה בשום תסריט.

ועם זה אסור להוריד את הרגל מהגז, חייב להמשיך לגדול עם הקבוצה הזו.
יום רביעי זו עוד אבן דרך חשובה לאופי של הקבוצה הזו תבנה.
אין לי ספק שמה שלא יהיה, כמו בבלומפילד אנחנו נגיע בכוונה לקחת את גורלנו בידנו, ועצם הידיעה הזו זה דבר חשוב גם אם לא יצליח.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הוא מאמן מצויין וידענו את זה גם לפני. בלי קשר למה שהיה עם ברדה והעזיבה.
תמיד היה קשה לנו מול הקבוצות של קוז׳וך. חשוב לציין שהוא קיבל כמה שחקנים מעולים שמשדרגים את הקבוצה מאוד שלא היו פה הרבה שנים כמו קנגווה, ונטורה ודן ולזכותו ייאמר שהוא גם ידע להצעיר את הקבוצה.
כולנו רואים כמה זה חשוב כי פתאום הכל יותר מהיר ואינטנסיבי לעומת הקבוצה המבוגרת שהייתה לנו לפני כן, היום הכדורגל הולך לכיוון הזה.
רואים קבוצה מאומנת ואיכותית מאוד שגם עוד קצת איכות ברמת השחקנים בעמדות מסויימות תעשה פה דברים גדולים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
01 דצמבר 2024, 01:09
הוא מאמן מצויין וידענו את זה גם לפני. בלי קשר למה שהיה עם ברדה והעזיבה.
תמיד היה קשה לנו מול הקבוצות של קוז׳וך. חשוב לציין שהוא קיבל כמה שחקנים מעולים שמשדרגים את הקבוצה מאוד שלא היו פה הרבה שנים כמו קנגווה, ונטורה ודן ולזכותו ייאמר שהוא גם ידע להצעיר את הקבוצה.
כולנו רואים כמה זה חשוב כי פתאום הכל יותר מהיר ואינטנסיבי לעומת הקבוצה המבוגרת שהייתה לנו לפני כן, היום הכדורגל הולך לכיוון הזה.
רואים קבוצה מאומנת ואיכותית מאוד שגם עוד קצת איכות ברמת השחקנים בעמדות מסויימות תעשה פה דברים גדולים.
לא מבין את האמירה הזו, מה זה "הוא קיבל"?
עובדתית הקיץ הוצאנו פחות כסף מחלונות אחרים, זה שהוא בחר את השחקנים האלה בעמדות האלה והצליח לחבר ולשלוט בקבוצה כמו שהוא עושה הקרדיט כולו שלו.
אין לו שום עזרת יתר או כלים שלאחרים לא היה. בעיניי להפך אפילו. הגיע לשוקת שבורה עם סגל פשוט לא טוב באף חלק במגרש, קהל שאיבד אמון וסבלנות ונדמה שרק ייחל לכשלון כדי לצאת על כולם, ומועדון שמנטלית היה בצלילה חופשית ואופק עגום.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
01 דצמבר 2024, 09:09
לא מבין את האמירה הזו, מה זה "הוא קיבל"?
עובדתית הקיץ הוצאנו פחות כסף מחלונות אחרים, זה שהוא בחר את השחקנים האלה בעמדות האלה והצליח לחבר ולשלוט בקבוצה כמו שהוא עושה הקרדיט כולו שלו.
אין לו שום עזרת יתר או כלים שלאחרים לא היה. בעיניי להפך אפילו. הגיע לשוקת שבורה עם סגל פשוט לא טוב באף חלק במגרש, קהל שאיבד אמון וסבלנות ונדמה שרק ייחל לכשלון כדי לצאת על כולם, ומועדון שמנטלית היה בצלילה חופשית ואופק עגום.
עובדתית הוצאנו הקיץ הרבה יותר מבקיץ שעבר שהסתיים בכלל עם פלוס. החלון היחיד בשנים האחרונות שיצא בו סכום רציני ברכישות מלבד האחרון הוא קיץ 2022 עם סלמאני, סטויאנוב ואליאס.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הוצאנו הקיץ פחות או יותר את אותם סכומים שאנחנו מוציאים. מי שטוען אחרת הוא רמאי.

פשוט מאוד - בחרו את השחקנים הנכונים ולא נפלו.
מבין שיש כאלה שקשה להם לומר את זה בגלל ברדה ובגלל שהם עצמם טעו בהערכה שלהם, אבל מה לעשות זאת עובדה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב:
01 דצמבר 2024, 09:45
עובדתית הוצאנו הקיץ הרבה יותר מבקיץ שעבר שהסתיים בכלל עם פלוס. החלון היחיד בשנים האחרונות שיצא בו סכום רציני ברכישות מלבד האחרון הוא קיץ 2022 עם סלמאני, סטויאנוב ואליאס.
תביא מספרים אם אתה מציין "הרבה יותר".
יש כתבה בynet ששוטחת את המספרים יפה, הקיץ חוץ מקינגס שהוא לא רכישה יוצאת דופן שאר השחקנים באו די בזול.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

קיבל את קאנגווה כמתנה וזה זר שעושה הבדל
ונטורה זו בחירה אדירה שמגיע עליה קרדיט

הדגש שהוא שם על הקישור עשה את ההבדל וכל הכבוד

סמל אישי של משתמש
Melikson24

yossi כתב:
01 דצמבר 2024, 10:12
יש כתבה בynet ששוטחת את המספרים יפה, הקיץ חוץ מקינגס שהוא לא רכישה יוצאת דופן שאר השחקנים באו די בזול.
קינגס עלה פחות מסלמאני.

וכמו שכתב שיש - זה לא רק לבחור שחקנים טובים. צריך לדעת מה להביא ולאן להביא והוא פגע בול בכל עמדה קריטית, יצר קישור חזק עם התכונות שהוא צריך, קישור שנותן לו לשחק את המשחק שלו ולהתיש יריבות.
זאת החוכמה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
01 דצמבר 2024, 10:12
קיץ שעבר יצאת בפלוס די גדול במאזן העברות עם מכירות גלזר, יחזקאל וספורי, הקיץ הוצאת בהערכה הכי נמוכה מיליון יורו ועלית גם במשכורות שאתה נותן לזרים לפי כל גורם שקשור למועדון.
ברור שיש אלמנט של פגיעה ברכש שקוז׳וק פגע יפה השנה וברדה נכשל בו אבל האמצעים שההנהלה נותנת לא רק רלוונטיים אלא די קריטיים למבחר השחקנים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
01 דצמבר 2024, 09:56
הוצאנו הקיץ פחות או יותר את אותם סכומים שאנחנו מוציאים. מי שטוען אחרת הוא רמאי.

פשוט מאוד - בחרו את השחקנים הנכונים ולא נפלו.
מבין שיש כאלה שקשה להם לומר את זה בגלל ברדה ובגלל שהם עצמם טעו בהערכה שלהם, אבל מה לעשות זאת עובדה.
אין שום שיקול זר בטענה שלי אח, אני מזכיר לך שבזמן אמת במהלך העונה שעברה רוב הפורום נלחם בי כי טענתי שהעונה כישלון חרוץ והאשמתי את ברדה ואת ההנהלה במידה שווה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הוא גם לא ממהר להחתים שחקנים וזה יפה כי לפעמים החיפזון מהשטן
והעובדה שהסגל שלנו יחסית דיי מאוזן חסר עוד איזון אבל יש לנו סגל מצוין ועמוק ורובו לא עבר שינוי דרסטי והביאו שחקנים במקומות הנכונים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

dor69 כתב:
01 דצמבר 2024, 10:44
אין שום שיקול זר בטענה שלי אח, אני מזכיר לך שבזמן אמת במהלך העונה שעברה רוב הפורום נלחם בי כי טענתי שהעונה כישלון חרוץ והאשמתי את ברדה ואת ההנהלה במידה שווה
הפסקה השניה שלי כללית ולא ספציפית כלפי משתמש מסוים.
יש הרבה אנשים שפשוט לא מסוגלים להמשיך הלאה.

שלח תגובה