אמיר גנאח
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
Re: אמיר גנאח
כמה צאנסים מקבל, וכמה קצת נותן.
והאלטרנטיבה זה אחמד? כמו הבדיחה על הזין והעוגה.
שישחק עם כנעאן/איסט/לוי שם. לא משנה מי. רק לא הם.
והאלטרנטיבה זה אחמד? כמו הבדיחה על הזין והעוגה.
שישחק עם כנעאן/איסט/לוי שם. לא משנה מי. רק לא הם.
- ForeverRed
אני חושב שכן יש לו תרומה.
הבעיה שמספרים זה ממנו והלאה, והוא כבר שומע את הקהל ומאבד ביטחון.
הוא לא אשם שהפקירו את העמדה ברגליים שלו ושל עוד כמה פועלי בניין.
הבעיה שמספרים זה ממנו והלאה, והוא כבר שומע את הקהל ומאבד ביטחון.
הוא לא אשם שהפקירו את העמדה ברגליים שלו ושל עוד כמה פועלי בניין.
- yossi
- Title: קרייזי-רד
תרומה אפסית.
מקבל יחס כאילו הוא איזה כוכב כדורגל. כל משחק הרכב, לא מביאים לו אפילו תחרות לעמדה.
אפשר לחשוב שיש שם איזה מליקסון או דן ביטון.
בפועל יש כלומניק שבכל משחק גדול זה מרגיש שאתה פחות שחקן על הדשא. שימו איזה מוחמד שכר או סוף פודגארנו על הדשא במקומו, וגם הוא היה מביא מספרים בכל המשחקים הגדולים שגאנח נראה בהם כלא קשור למקצוע.
ההתנהלות איתו פשוט הזויה ולא מובנת.
מקבל יחס כאילו הוא איזה כוכב כדורגל. כל משחק הרכב, לא מביאים לו אפילו תחרות לעמדה.
אפשר לחשוב שיש שם איזה מליקסון או דן ביטון.
בפועל יש כלומניק שבכל משחק גדול זה מרגיש שאתה פחות שחקן על הדשא. שימו איזה מוחמד שכר או סוף פודגארנו על הדשא במקומו, וגם הוא היה מביא מספרים בכל המשחקים הגדולים שגאנח נראה בהם כלא קשור למקצוע.
ההתנהלות איתו פשוט הזויה ולא מובנת.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זאת אפילו לא היכולת או האנוכיות שמטריפה את השכל
באיזה עולם אתה עונה ללופז? מי אתה בכלל שתשתיק אותו? 10 פעמים לא מסרת לו והוא שתק
בא אליך בטענות על זה שאתה לא אינטנסיבי אחרי שאתה שוב מאבד כדור ולא רודף ולא עושה לחץ
במקום להוריד את הראש, להגיד סליחה יפה וללמוד אתה מעז לצאת על הקפטן שלך?
התבלבלת חמוד, תעשה משהו בקריירה קודם
באיזה עולם אתה עונה ללופז? מי אתה בכלל שתשתיק אותו? 10 פעמים לא מסרת לו והוא שתק
בא אליך בטענות על זה שאתה לא אינטנסיבי אחרי שאתה שוב מאבד כדור ולא רודף ולא עושה לחץ
- Melikson24
- Title: CrazyRed
+1RedRock כתב: ↑26 אפריל 2026, 00:23זאת אפילו לא היכולת או האנוכיות שמטריפה את השכל
- 4 לב אדום
בול !RedRock כתב: ↑26 אפריל 2026, 00:23זאת אפילו לא היכולת או האנוכיות שמטריפה את השכל
חצוף .
מבחינתי הסירה שלו כבר מזמן עזבה את החוף.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- xboy
נמשיך לכתוב את זה אחרי כל משחק אבל הוא השחקן הכי עצלן בקבוצה ועם שפת גוף של זורק ז**.
לראות כמה אבו רומי ואחמד רצים ועוזרים בלחץ ובמשחק ההגנה ואז לראות אותו זה פשוט מעליב.
לראות כמה אבו רומי ואחמד רצים ועוזרים בלחץ ובמשחק ההגנה ואז לראות אותו זה פשוט מעליב.
- שיש
איך שחקן כזה עצלן עובר אצל רן?
- סימיוני
תאמינו לי שאני הכי כועס עליו בעולם. אני חושב שהאגואיסטיות שלו מנעה 3 או 4 כבר במחצית הראשונה. כולם נתפסים לרועי לוי כי זה היה לקראת הסוף,
אבל גנאח מנע יתרון עצום במחצית בגלל האנוכיות שלו.
יחד עם זאת, זה שחקן שלנו, לטוב ולרע.בקצב הזה של הקטילות, יתחיל לקבל בוז כמו רותם. אחרי הכעס נחבק אותו וניתן לו את הביטחון להמשיך, עדיף מהספסל.
יחד עם זאת, זה שחקן שלנו, לטוב ולרע.בקצב הזה של הקטילות, יתחיל לקבל בוז כמו רותם. אחרי הכעס נחבק אותו וניתן לו את הביטחון להמשיך, עדיף מהספסל.
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
אם אין את יוני שיפתח בצד שמאל אז עדיף גאנח עם כל הצער.סימיוני כתב: ↑26 אפריל 2026, 06:27תאמינו לי שאני הכי כועס עליו בעולם. אני חושב שהאגואיסטיות שלו מנעה 3 או 4 כבר במחצית הראשונה. כולם נתפסים לרועי לוי כי זה היה לקראת הסוף,
אחמד זה קשה לצפיה באגף, הוא לוחם ונותן הכל אבל אין לו את איכות לשחקן אגף במאני טיים.
- dardasmiley
אחד הטיפשים הכי גדולים שהיו כאן.
שחקןמשל האקדמיה באשדוד, מפוצץ דריבל, אגואעסט, טיפש ולוקה מאוד מאוד בקבלת ההחלטות. כל פעם הוא עושה הפוך ממה שצריך.
רן צריך לתת לו בעיטה ליציע. גם בספסל אין לו מה לתרום עם הגישה של הכוכב שניחס לעצמו
שחקןמשל האקדמיה באשדוד, מפוצץ דריבל, אגואעסט, טיפש ולוקה מאוד מאוד בקבלת ההחלטות. כל פעם הוא עושה הפוך ממה שצריך.
רן צריך לתת לו בעיטה ליציע. גם בספסל אין לו מה לתרום עם הגישה של הכוכב שניחס לעצמו
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
זה לא יקרה. הוא נראה כמו איזה יהלום של אלונה שבונה על מכירה שלו בקיץ. לכן הוא ימשיך לראות דקות והרבה.dardasmiley כתב: ↑26 אפריל 2026, 07:34אחד הטיפשים הכי גדולים שהיו כאן.
וגם ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו, למה במשך שנתיים רן לא הביא קשר זר איכותי לצד שמאל.
מה נראה לכם, שרן טיפש? שהוא לא רואה מה שכולם רואים.
- ForeverRed
אני הבנתי את הסיטואציה אחרת.RedRock כתב: ↑26 אפריל 2026, 00:23זאת אפילו לא היכולת או האנוכיות שמטריפה את השכל
אחרי המהלך האחרון לופז התחיל לצעוק עליו, רץ אליו בצורה משפילה וסימן לו לעוף מהמגרש.
ככה לא מתנהג קפטן.
ברור שישרף לו פיוז אחרי דבר כזה.
- Itay
לשחקן עצלן שחושב בעיקר על התחת של עצמו זה בסדר להתנהג ככה בטח באמוציות של משחק, גם הקהל מתחיל לאט לאט לאכול עליו סיבוב.ForeverRed כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:02אני הבנתי את הסיטואציה אחרת.
אחרי המהלך האחרון לופז התחיל לצעוק עליו, רץ אליו בצורה משפילה וסימן לו לעוף מהמגרש.
ככה לא מתנהג קפטן.
ברור שישרף לו פיוז אחרי דבר כזה.
מופתע מרן שנשאר סבלני כלפי שחקן שהוא האנטי תזה לכדורגל שלו.
בכל מקרה הפארסה הזאת שנקראת אמיר גאנח צריכה להיגמר בקיץ, עוד עונה שיפקידו אגף שלם בידיים שלו ושל אחמד ואפשר לקפל.
הכי מתבקש כרגע אחרי בלומפילד זה להחזיר לשם את חמודי, אמנם הוא נבלע שם אבל לפחות זה מייצר יותר אינטליגנציה על המגרש ואיזושהי אפשרות לחילופי מקום בינו לבין קינגס.
- hb7
דווקה הוא מפתיע אותי,יש לו מהלך אחד כמו שהיה לרובן וכולם יודעים אותו ועדיין לא מצליחים לעצור אותו
הבעיה שאחרי שהוא עובר את השחקן זה נגמר בכלום
הבעיה שאחרי שהוא עובר את השחקן זה נגמר בכלום