הפועל באר שבע | לאן?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפועל באר שבע | לאן?
אם אפשר מחר להיפטר משון גולדברג הנגר ומספורי ולהביא במקומם שני שחקנים נורמלים הייתי עושה את זה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הייתי שמח לראות פה את בלטקסה סבוריט יהיה מגן ראשון דוידזאדה מחליף שלו לא רואה אותו נשאר שם על תקן כינור שלישידר אדום בנשמה כתב: ↑14 אוגוסט 2020, 12:07אם אפשר מחר להיפטר משון גולדברג הנגר ומספורי ולהביא במקומם שני שחקנים נורמלים הייתי עושה את זה.
פלומין לא בתוכניות של ביתר
ביתר חייבת כסף לבאר שבע
יכול להיות חיזוק מצויין להתקפה
ביתר חייבת כסף לבאר שבע
יכול להיות חיזוק מצויין להתקפה
בלטקסה?באמת?
חבל שלא בודקים את מצבן של גרופינקל. אחלה מגן.
חבל שלא בודקים את מצבן של גרופינקל. אחלה מגן.
כל הישראלים האלה נגרים. הייתי משקיע בצוות מאמנים נורמלי. איזה מישהו, משהו, שיוכל להסביר למישהו כמו שון גולדברג שלא מכדררים לבד בין שלושה שחקנים כשאתה מהאחרונים בהגנה, כי כנראה שהיום לא עושים את זה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לבלטקסה עד כה יש בעיקר עונה אחת מצוינת אצל אבוקסיס במערך של 3 בלמים. עונה שעברה, כשבני יהודה ברוב העונה שיחקו במערך של רביעיית הגנה, הוא היה הרבה פחות טוב.
גם אלגרבלי היה נותן משחק טוב מול "משחק ההתקפה" שאבוקסיס העלה בשני המשחקים האחרונים וכשיש מאחוריו בקישור האחורי את גלזר ופרץ.
הוא לא הפיתרון, בדיוק כמו שאורן, טוויטו וגולדברג הם לא פתרונות לכלום. היה צריך מגן זר. במועדון עשו טעות.
גם אלגרבלי היה נותן משחק טוב מול "משחק ההתקפה" שאבוקסיס העלה בשני המשחקים האחרונים וכשיש מאחוריו בקישור האחורי את גלזר ופרץ.
הוא לא הפיתרון, בדיוק כמו שאורן, טוויטו וגולדברג הם לא פתרונות לכלום. היה צריך מגן זר. במועדון עשו טעות.
- simply-red
תכף תבקשו את בן תורג'מן