מריאנו בריירו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: מריאנו בריירו

שליחה על ידי Melikson24 »

MELI כתב:
26 נובמבר 2024, 18:28
סיים את דרכו
לא ברור..
די ברור..הוא גמור..

מבאס. אם לא הפציעות היה אחד הישראלים המובילים בליגה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שחקן נשמה אמיתי, גבר על ובשנתיים הראשונות שלו הוא היה נהדר. נטו מקצועית היה צריך להיפרד כבר בקיץ.
שיהיה לו רק בהצלחה והמון בריאות. מניח שהוא רוצה לחזור לארגנטינה או שהוא גם ככה היה מסיים חוזה בסוף העונה.

רוב השלד מעונות ברדה הולך להתפרק בשנה הקרובה. בריירו, טיבי, בצד האולי יש את חטואל, אליאס, גורדנה, לופס...
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 26 נובמבר 2024, 18:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

לפי טרנספר מרקט חוזה עד יוני 2026, אז לא נראה לי שמדובר בשחרור חד צדדי (מניח שמרוויח כאן יותר ממה שיכול להרוויח נגיד בארגנטינה).

מאחר שגמר את העונה לא ברור לי מה ההגיון לשחרר עכשיו (או בינואר), זה לא שיש עליו קופצים או שאנחנו לא מממנים את הטיפול שלו.

לא רואה שום הגיון מהצד של השחקן לוותר על המשכורת בזמן שהוא עדיין פצוע וצריך לעבור שיקום.

משהו פה מריח לי לא טוב.

מבחינה אישית כואב מאוד.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

מהזרים האהובים שנחתו כאן בשנים האחרונות, כל כך הרבה רגעים יפים איתו מהשער בחצי גמר נגד מכבי ועד השער על הבאזר נגד חיפה. גם את הקיצוץ הגדול בשכר בזמן הקורונה צריך לזכור לו, עדיין היה שחקן טרי בקבוצה ונכנס תחת האלונקה כשהמועדון היה בסכנת פירוק.

עצוב שהפציעות הרגו לו את הקריירה, זוכר את ההופעה הראשונה שלו נגד סלביה פראג שנתנה חותמת שנחת כאן מישהו שאנחנו עוד נתאהב בו. ועם כל האהבה זה צעד מתבקש, צריכים לדלל את הסגל ולפנות תקציב לכאלו שבאמת מסוגלים לקדם את המועדון.

תודה על תקופה מדהימה מריאנו, רק בריאות והמון הצלחה בהמשך

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מבאס לאללה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oren2792 כתב:
26 נובמבר 2024, 18:36
לפי טרנספר מרקט חוזה עד יוני 2026, אז לא נראה לי שמדובר בשחרור חד צדדי (מניח שמרוויח כאן יותר ממה שיכול להרוויח נגיד בארגנטינה).

מאחר שגמר את העונה לא ברור לי מה ההגיון לשחרר עכשיו (או בינואר), זה לא שיש עליו קופצים או שאנחנו לא מממנים את הטיפול שלו.

לא רואה שום הגיון מהצד של השחקן לוותר על המשכורת בזמן שהוא עדיין פצוע וצריך לעבור שיקום.

משהו פה מריח לי לא טוב.

מבחינה אישית כואב מאוד.
מניח שקיבל פיצוי שסגר לו את הפער בגין תקופת ההחלמה ובגין התקופה שנותרה לחוזהו. אם לא, מאוד מוזר. מקווה ומניח שבימים הקרובים נדע יותר.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 26 נובמבר 2024, 18:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

oren2792 כתב:
26 נובמבר 2024, 18:36

משהו פה מריח לי לא טוב.

מבחינה אישית כואב מאוד.
השנה האחרונה (עד 2026) הייתה אופציה. הוא מסיים חוזה.
לפי כלפי התחייבו לכל הטיפולים שלו והוא בכל מקרה לא חוזר לשחק העונה.

ההיגיון לא ברור לי עד הסוף אבל זה לא כזה משנה. הדיבור היה שאם לא הפציעה הוא חותם בהפועל חיפה.
מצפה שבינואר יהיו לפחות 3-5 שחרורים/השאלות.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מקווה גם שידעו לעשות לו פרידה יפה ומכובדת כמו שמגיעה לו.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

עצוב מאוד מאוד. מאוד!!!!
מסוג השחקנים שאני מוכן להכיל עבורם הכל, כולל תקופות ממושכות של שיקום.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

delta7 כתב:
26 נובמבר 2024, 18:52
מקווה גם שידעו לעשות לו פרידה יפה ומכובדת כמו שמגיעה לו.
+1
לגמרי מגיע לו

מעניין אם ישחק בישראל

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

אחד משלנו ...
הגיע לפני 4 שנים וישר נכנס לנו ללב , היה איתנו ברגעים יפים וגם קשים ( קורונה , קיצוצים , תארים , משחקי צמרת ) ותמיד הייתה הרגשה שנולד כאן .
אחד האהובים שהגיעו לכאן ללא ספק , זה שתמיד מגיב לכל הפרובוקטורים בחיפה ותל אביב ומסתכל להם בלבן של העיניים , שחקן נשמה בהגדרה !

הוא אחראי לכל כך הרבה רגעים יפים , 2 שזכורים לי במיוחד :

1. ה-"ככה פותחים עונה" , השער הבלתי נשכח עם בעיטת היעף מהאוויר באשדוד

https://sports.walla.co.il/item/3448488

2. ה-"נפתח , נפתח , נפתחחחח" בדקה 96 נגד מכבי חיפה

https://youtu.be/woKrY_Z_Dtc?si=ydeDd9IOYptl7bP9

בתקופה זו עבר 2 פציעות קשות של רצועות צולבות והיו גם תקופות מקצועיות פחות טובות , אבל תמיד נתן את הכל בכל רגע .

קצת מוזר כל העניין של ההודעה המפתיעה , אם אני צריך לנחש אז
למרות שהוא חתם עד סיום עונת 25/26 אז יכול להיות שהעונה הבאה היא אופציה ולכן אם גם ככה הוא גמר את העונה אז אין באמת משמעות לשחרור כי הוא היה קורה בכל מקרה .
לי מפריע רק דבר אחד - שכנראה לא נזכה לראות אותו בטרנר ולהודות לו ולתת לו את הכבוד הראוי לו .

muchas gracias mariano
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

השחרור של בריירו חד צדדי, השחקן עצמו פגוע מאוד מהמועדון על כך שבזמן הפציעה קיבל את הודעת השחרור בהלם מוחלט.

בריירו אוהב את המועדון ורצה להמשיך להיות חלק מהפועל באר שבע.

נאחל לו המון הצלחה בהמשך ❤️

וסרמיליה

פרטים נוספים לגבי הפרידה ממריאנו בריירו - אחרי שהשחקן עזב את ישראל לטובת טיפולים רפואיים וניתוח לשחזור הרצועה, הוא הבין שבמועדון לא יציעו לו חוזה חדש והעדיף להעביר את השיקום לצד בני משפחתו.

אחת ההוכחות לכך היא שבריירו העביר את תכולת הדירה בבאר שבע בחזרה לארגנטינה עוד לפני מספר חודשים.

בנוסף, במועדון מצפים ומקווים שבריירו יגיע לביקור בישראל בחודשים הקרובים ויזכה לטקס פרידה מכבד כמו שמגיע לו.

🇦🇷🇮🇱

כלפי בטלגרם

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

בגללו הפסדנו בגמר גביע
הוא כבר לא אותו שחקן כבר שנתיים
נוסיף לזה פציעות
תודה ולהתראות

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

RedRock כתב:
26 נובמבר 2024, 19:16
השחרור של בריירו חד צדדי, השחקן עצמו פגוע מאוד מהמועדון על כך שבזמן הפציעה קיבל את הודעת השחרור בהלם מוחלט.
הוא קיבל את הכסף שמגיע לו?
באמת שואל

כי אם כן, אז אני לא מבין מה הבעיה...
מה עדיף לחכות לסוף העונה ואז להודיע לו?
לא עדיף להודיע לו עכשיו, ואז יהיה חופשי גם ריגשית/מנטאלית לחפש קבוצה חדשה?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

מריאנו בריירו:

היום הוא יום עצוב מאוד עבורי, היום שבו כבר לא אהיה שחקן של הפועל באר שבע וזה שובר לי את הלב.
זהו זמן מלא ברגשות, ואי אפשר שלא לזכור את כל הרגעים הגדולים והמרגשים שזכינו לחלוק יחד, רגעים שלעולם לא אשכח ותמיד יישארו בליבי.
מהיום הראשון שהגעתי למועדון הרגשתי בבית, כאילו חייתי בבאר שבע כל חיי.
מהרגע הראשון שלבשתי את החולצה של הפועל באר שבע, נתתי את הנשמה, את הלב ואת הגוף שלי. נתתי הכול כדי לנסות לשמח עיר שלמה, ואני מקווה שהשארתי חותם בליבכם.

זו לא הדרך שבה רציתי להיפרד, אבל אני חושב שזה לא באמת פרידה, אלא "להתראות".
תמיד אשא את חולצת הפועל באר שבע בליבי ותמיד אזכור את כל האהבה שקיבלתי מכל אחד ואחת מכם.

תודה לכל האנשים שעבדו במועדון במהלך השנים האלו, שתמיד התייחסו אליי כמו למשפחה. תודה מיוחדת לאלונה.
תודה לכל האוהדים – אתם אלה שהופכים את הפועל באר שבע לגדולה, ותמיד הייתם הסיבה לכך שמעולם לא רציתי לעזוב את המועדון.
תודה לכל השחקנים שחלקתי איתם את השנים האלו והשגנו יחד מטרות גדולות. ולבסוף, תודה מעל הכול לאדם שקרא לי והביא אותי לשחק בטוטו-טרנר – אליניב ברדה.

כמו שאמרתי קודם, אני לא רואה בזה פרידה אלא "להתראות". יש עוד דברים רבים לפנינו ואני מאחל בכל ליבי ללבוש שוב את החולצה של הפועל באר שבע בעתיד.

תודה על הכול! ואני שולח חיבוק גדול לכל אוהד ואוהדת!
אני אוהב את כולכם!
35❤️

:cry: :בוכה:

שלח תגובה