ForeverRed כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 17:39
קל מאוד להתסכל על רשימה סופית של שחקנים שהגיעו ולהגיד "המאמן רצה", "המאמן בחר".
אני בטוח, בחלק מהמקרים גם יודע, שהמאמן רצה בכלל שחקנים אחרים. ואני לא מדבר על מסי ורונאלדו או על מטרות לא ריאליות.
בסוף צריך לעבוד עם מה שיש.
מי שהתווה את אותה מדיניות שהביאה לכאן אלואים, זריהנים, קלטינסים והאסלביינקים בהון תועפות זה לא מאמן. כשאין רצון לשלם על שחקנים מבחוץ, אין מערך סקאוטינג רציני או אמונה אמיתית במעקב אחר שחקנים, מה שנותר לרוב זה לבחור מתוך ההיצע בביצה המקומית, שם המלאי עלוב ומוגבל וגם עולה הרבה יותר ממה שהוא שווה באמת. גם הקיץ כמעט חזרו על הטעות הזאת עם טוואמסי.
ולפני שיגיעו האמירות הקבועות נוסח "לא קיבל מה שרצה? שיהיה גבר וישים את המפתחות" - קל מאוד לדבר מהצד.
דבר נוסף, לאמן התקפה לוקח זמן. זה מצריך תיאום גבוה.
כמה אימונים היו לברדה עם שחקני החלק הקדמי? עם המגנים שמשחקים איתם על הקו שבכל פעם מתחלפים בגלל פציעות כאלה ואחרות?
כמעט כל החדשים הגיעו בשלב נורא מאוחר, יש לוז רצחני וצריך לעשות דברים תוך כדי תנועה.
חושב שלאור הנסיבות מגיעה לצוות המקצועי קצת יותר סבלנות.
ברור לי שבכר לא זה שבחר כל שחקן ושחקן, אבל אני גם לא מאמין ששחקנים מרכזיים הגיעו ללא אוקיי ממנו.
הוא צבר מספיק הצלחות כדי שהמילה שלו תהיה שווה הרבה, אחרי 3 אליפויות והצלחות מדהימות, ברור שגם המילה שלו שווה הרבה יותר.
אז אם התנגד למדיניות, אני מאמין שזה לא נפל על אוזניים ערלות.
רוצה לומר בפעם האלף, לכולם יש בזה חלק.
אנחנו במדינה בה אף מועדון לא מתנהל כמו שצריך, זה לא שאנחנו כאלה חריגים.
זה כמובן לא תירוץ או משהו, אבל זו המציאות.
העונה הזו כבר מתה, יש לקוות שנראה שיפור תוך כדי תנועה והפקת לקחים לעונה הבאה.
לצערי חוץ משאפי גם פרוספקטים מעניינים אין בסגל הנוכחי. מישהו שמסקרן לעקוב אחר ההתפתחות שלו.
הבעיה הכי גדולה של הפועל ב"ש שאין לה מדיניות. ביום שהמועדון הזה יבין מה הקו שלו, ויתמיד בו 2-3 עונות בלי זיגזגים ועם סבלנות לא לשבור את הדרך גם אם לא ישר הולך, אולי אז נגיע למשהו.
וזה כן על אלונה. קפריזיות שלא נותנת לשום דבר להבשיל.
כי מי שמצפה לקיץ אינסטנט בו הכל יסתדר בחודשיים טועה טעות מרה. כדי לחזור להיות רלוונטיים לתואר, נצטרך לפחות שתי עונות של ביסוס סגל וסגנון.
לצערי מהעונה הזו ציפיתי שיהיו יותר דברים לקחת קדימה, לא נראה שזה יקרה.