האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי clark kent »

נראה לי שמתכת עדין לא קשורה לכבישי הגישה ולחניות וזה עלול להיות עיכוב רציני כי כביש בישראל לוקח לבנות שנה וכדאי להתחיל ומהר! בנוסף גם כל התשתית מסביב, מדרכות, תאורה, צביעת מדרכות באדום לבן בשביל כמה קנסות וכו׳...

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

בגדול כמו שאמרו הכל שאלה של כסף, אם ע"פ החוזה הוא מחוייב לסיים עד מרץ 15 אז במקרה הצורך אני מאמין שיעבדו שם גם בלילות במשמרות ככה ש24 שעות עובדים.

ד"א מי שראה את הכתבה בעיתון שבע של הסופ"ש דיברו על אוגוסט 15 דבר שלדעתי חמור מאוד כי השלו אותנו שבעונה אחריי זו שתבוא נזכה כבר להיכנס לאצטדיון החדש, לא יודע מה איתכם אבל באמת שכל פעם שאני נכנס לוסרמיל פשוט רע לי ממש בא לי להקיא מהאצטדיון הזה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בשביל ההשוואה, ככה נראה האצטדיון לפני שנה בדיוק:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אני פסימי לגבי כניסה במרץ בעיקר בגלל כל הבירוקרטיה והסחבת שיש במדינתנו בדר"כ, וכמו שאמרו לגבי פיתוח תשתיות שמסביב לאצטדיון כולל דרכי גישה, דבר שעוד לא התחילו בכלל.
מבחינת בנייה של האצטדיון עצמו אני מאמין שיעמדו ביעד.
וגם אם לא, אין באמת הבדל בין כניסה באמצע מרץ או אוגוסט. עוד 5-7 משחקים וגמרנו.
בעונה הבאה מנוי וטבלת ייאוש מוסרמיל בכרטיס אחד :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

יוסי מה שאתה אומר נכון בתנאי שהמבנה כולו אכן יסתיים עד מרץ 15 דבר שע"פ עיתון שבע לא אמור לקרות אלא דווקא אוגוסט 15 ואז בעצם כנראה שנעבור לפחות עוד חצי עונה בוסרמיל...

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

RedHell כתב:יוסי מה שאתה אומר נכון בתנאי שהמבנה כולו אכן יסתיים עד מרץ 15 דבר שע"פ עיתון שבע לא אמור לקרות אלא דווקא אוגוסט 15 ואז בעצם כנראה שנעבור לפחות עוד חצי עונה בוסרמיל...
אחי ? עיתון שבע ? :lol:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:יוסי מה שאתה אומר נכון בתנאי שהמבנה כולו אכן יסתיים עד מרץ 15 דבר שע"פ עיתון שבע לא אמור לקרות אלא דווקא אוגוסט 15 ואז בעצם כנראה שנעבור לפחות עוד חצי עונה בוסרמיל...
עזוב אותך מעיתון שבע..
כרגע הם עומדים בקצב. אני מאמין שעד פתיחת עונת 15/16 יסיימו הכל ונוכל להתחיל שם את העונה בצורה מסודרת ושקטה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אם אני לא טועה וסרמיל מיועד להריסה בספטמבר 2015. אי אפשר לדחות את מועד ההריסה כי מדובר על הפרת ההסכמים עם הקבלנים שעתידים לזכות במרכז הקמת הקמת המגדלים. אם האצטדיון החדש לא יהיה מוכן הקבוצה תצטרך לשחק במרכז הארץ. להערכתי אוגוסט 2015 זה די והותר זמן לסיום הקמת האצטדיון והתשתיות סביבו.
תאכלס כבישים ומדרכות זה הדבר הכי פשוט לביצוע, אין סיכוי שיקח יותר משלושה חודשים לסיים לבנות את החניון והמדרכות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אצלנו עניין העמידה בזמנים קריטי פי כמה. אנחנו נצטרך לנדוד לפחות 80 קילומטר צפונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני לא מאמין שרוביק ייתן יד לעניין כזה לקרות, הוא בטוח לא יסגור את וסרמיל עד שהאצטדיון יהיה בנוי כולל אישורים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

התחילו להתקין חלק מהברזלים של התאורה מעל הגג ביציע המזרחי
עכשיו אפשר לראות את האיצטדיון מהצומת בכניסה לב"ש :רעשן:

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

וסרמיל זה פשוט איצטדיון מגעיל, אתה מגיע אליו ומתבאס, אנשים לא מגיעים למשחקים רק בגלל האיצטדיון .
מחכה בקוצר רוח לאיצטדיון החדש.

השאלה אם תהייה לו אקוסטיקה כמו שיש בשאר האיצטדיונים, האם חשבו על זה שהכביש שנמצא מרמות עד הצומת של הגן הזאולוגי הוא לא בנוי טוב, זה יצור פקקים ענקים, מכיוון שהכביש שם צר והתנועה בה מאוד מוגבל ויש בה רק דו .
מקווה שחשבו על זה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שלומי12 כתב:וסרמיל זה פשוט איצטדיון מגעיל, אתה מגיע אליו ומתבאס, אנשים לא מגיעים למשחקים רק בגלל האיצטדיון .

השאלה אם תהייה לו אקוסטיקה כמו שיש בשאר האיצטדיונים, האם חשבו על זה שהכביש שנמצא מרמות עד הצומת של הגן הזאולוגי הוא לא בנוי טוב, זה יצור פקקים ענקים, מכיוון שהכביש שם צר והתנועה בה מאוד מוגבל ויש בה רק דו .
מקווה שחשבו על זה
האקוסטיקה תהיה נהדרת, האדרכילים של האצטדיון זה האדריכלים של אצטדיון טדי המושבה ונתניה ואלו אצטדיונים עם אקוסטיקה מדהימה אז פה באצטדיון שלנו שיהיה סגור מלכחתחילה לא תהיה אקוסטיקה טובה? נראה לך?
ולגביי הכביש הגעה יעבדו על זה אני מניח, רוביק אמר שהם הפיקו את כל הלקחים מהאצטדיונים השונים שנבנים ואני נוטה להאמין לו (היחידי שהזיז משהו לגביי האצטדיון החדש שמדברים עליו משנות ה90 העליזות...).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יהיו כמה יציאות מהמתחם כולל אחת אל מחוץ לעיר

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

שלומי12 כתב:וסרמיל זה פשוט איצטדיון מגעיל, אתה מגיע אליו ומתבאס, אנשים לא מגיעים למשחקים רק בגלל האיצטדיון .

מקווה שחשבו על זה
בהחלט! הולכים להיות פקקים אדירים בכל משחק בכביש שבין הכניסה לעיר לאצטדיון. כבר היום יש שמה עומסי תנועה כל ערב בגלל שני הכיכרות שנמצאים שמה, לכן מי שצריך להגיע לאצטדיון מכיוון רמות ההמלצה שלי היא לנסוע דרך שכונה ד' ולא דרך הכביש המהיר (דרך הצדיק מירושלים) וכך לעקוף את הפקקים.
מי שצריך להגיע לאצטדיון מכיוון הקאנטרי אני חושב שלא תהיה בעיה מכיוון שהכביש באזור הזה יותר רחב ואין שם כיכרות.
האפשרות היחידה למנוע את הפקקים היא לסלול כביש צפוני יותר בין נחל עשן לרמות ואז האוהדים שמגיעים מחוץ לבאר שבע לא יצטרכו להיכנס לעיר וגם זו תהיה דרך נוספת לעקוף את הפקקים.
דבר נוסף שהייתי רוצה לראות זה תחנת רכבת שלישית בכניסה לעיר. תחנה במיקום זה מרוחקת 1.5 ק"מ מהאצטדיון. אני חושב שהמרחק סביר להליכה ברגל (רבע שעה מקסימום בהליכה איטית) וזה מאוד יקל על אוהדים שמגיעים ממרכז ומצפון הארץ וכמובן יפחית פקקים.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

מישהו יודע באיזה שלבים הם נמצאים ?

תמונה

יש חדש?

שלח תגובה