ניקיטה רוקאביצה
Re: ניקיטה רוקאביצה
לא נפצע ולא נעליים. אוהד שלהם ולא רצה להפריע להם.
לא מתפלא אם הוא חוזר אליהם לעונת פרישה.
חתיכת *** לא ספורטיבי. שחקן קטן.
לא מתפלא אם הוא חוזר אליהם לעונת פרישה.
חתיכת *** לא ספורטיבי. שחקן קטן.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוהד אותם מילדות עוד שהיה ביסודי והולך לביצפר במלבורן וכולם בכיתה שלו היו אוהדים את סידני הוא היה בא עם חולצות של חיפה.
די להיות מביכים, אין שחקן שלא רוצה להוכיח לקבוצה שוויתרה עליו שהוא שווה את זה.
אין שחקן שלא רוצה אליפות ולהבקיע שערים ולהיות רלוונטי.
בטח שמדובר בזר שאין לו האהדה לקבוצה מסויימת.
הוא לא בן 25 מה לעשות, דיווחו על רגישות כבר לפני שבוע. כנראה שזה יותר ממה שחשבו
חחחחח אוקיי. אני אבוא לפה בקיץ ואקפיץ כשהוא יעבור אליהם לעונת פרישה.red guy כתב: ↑05 אפריל 2022, 11:55אוהד אותם מילדות עוד שהיה ביסודי והולך לביצפר במלבורן וכולם בכיתה שלו היו אוהדים את סידני הוא היה בא עם חולצות של חיפה.
די להיות מביכים, אין שחקן שלא רוצה להוכיח לקבוצה שוויתרה עליו שהוא שווה את זה.
אין שחקן שלא רוצה אליפות ולהבקיע שערים ולהיות רלוונטי.
בטח שמדובר בזר שאין לו האהדה לקבוצה מסויימת.
הוא לא בן 25 מה לעשות, דיווחו על רגישות כבר לפני שבוע. כנראה שזה יותר ממה שחשבו
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כולם שמו את הנבל הזה על מיוט וכל ציטוט שלכם אנחנו צריכים לראות את הגיבובי שטויות של התייר הזה.
אני מתפלא עלייך אדום זקן, שחרר אותנו מהדביל הזה.
אתם לא נורמליים בחיי..
- simply-red
איך אומר גיל ברק
לא יודיייע....
לא יודיייע....
אין ספק שהוא משלשל כשרואה אותם וכתבתי לפני המשחק שרק אם יופיע באמת יהיה סיכוי לגול אבל וואלה לא חשבתי על פציעה בחימום....
אבל גם דור מיכה קיבל פיק רגליים בטרנר מול מכבי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יש לנו בפורום פסיכולוגים / פסיכיאטרים ואפילו מאנטליסטים
הבחירה להחתים אותו הייתה הימור מלכתחילה. אם הכל היה נדבק לנו כמו שצריך אין לי ספק שהוא היה פורע שטרות והשיח עליו פה היה אחרת לחלוטין.
רוני לוי, הכנה מעט מאוחרת כשהעונה כבר החלה, פציעות מעצבנות תוך כדי עונה, לא מגיע למאני טיים, כל אלה גורמים לנו להתבאס עליו.
בהינתן הגיל שלו והדעיכה הסופר מורגשת, אין מנוס מלהנחית פה חלוץ עונה הבאה וניקיטה יכול לשמש כסופר סאב, יש מצב שזה מהלך שעוד ישתלם לנו בעונה הבאה.
רוני לוי, הכנה מעט מאוחרת כשהעונה כבר החלה, פציעות מעצבנות תוך כדי עונה, לא מגיע למאני טיים, כל אלה גורמים לנו להתבאס עליו.
בהינתן הגיל שלו והדעיכה הסופר מורגשת, אין מנוס מלהנחית פה חלוץ עונה הבאה וניקיטה יכול לשמש כסופר סאב, יש מצב שזה מהלך שעוד ישתלם לנו בעונה הבאה.
כל מילה!E26 כתב: ↑07 אפריל 2022, 09:37הבחירה להחתים אותו הייתה הימור מלכתחילה. אם הכל היה נדבק לנו כמו שצריך אין לי ספק שהוא היה פורע שטרות והשיח עליו פה היה אחרת לחלוטין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חזרו תוצאות הבדיקה, לרוקאביצה יש קרע חלקי, יעדר בין שבועיים לשלושה (לדעתי מגיעה לו התנצלות מכמה משתמשים כאן), מכה לא פשוטה בשבילנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל הליצנים שהעלילו פה עלילות לא מתכוונים להתנצל?