מדויק
קינגס קאנגווה
- ForeverRed
Re: קינגס קאנגווה
קצת פספסת את הכוונה.
זאהי הוא רק סימפטום.
אם אתה שואל אותי, קוזוך היה זהיר מדי וזנח את הדרך שהביאה אותו למקום הראשון.
מי שמגיע שאנן לא עולה מבוקר יתר על המידה.
הבעיה האחרונה שהיתה לנו בהפסדים בפלייאוף היתה שעלינו מבוקרForeverRed כתב: ↑26 מאי 2025, 19:06קצת פספסת את הכוונה.
זאהי הוא רק סימפטום.
- ForeverRed
מזכיר לכם שבית"ר ומכבי ת"א האכילו אותנו חצץ כשניסינו לשחק בדרך שלנו עם הראש בקיר ועלו כאן קולות שקוזוק חייב לשנות.
לא שאני חושב שהרכב 3 בלמים עם אחמד ולופס על הקו זה אופטימלי, אבל יש נסיבות.
בסוף בסוף לא היו לקוזוק מספיק כלים עם הפציעה של סטויאנוב וההשתלבות של יורי. כמובן שגם הוא עשה בדרך טעויות, בדיעבד על מזרחי לא הייתי מוותר בשום קונסטלציה. ועדיין זה היה אמור להספיק לאליפות, אסור לשכוח. גם בכר ב15/16 עשה טעויות שאף אחד לא מדבר עליהם כי זה נגמר באליפות.
לא שאני חושב שהרכב 3 בלמים עם אחמד ולופס על הקו זה אופטימלי, אבל יש נסיבות.
בסוף בסוף לא היו לקוזוק מספיק כלים עם הפציעה של סטויאנוב וההשתלבות של יורי. כמובן שגם הוא עשה בדרך טעויות, בדיעבד על מזרחי לא הייתי מוותר בשום קונסטלציה. ועדיין זה היה אמור להספיק לאליפות, אסור לשכוח. גם בכר ב15/16 עשה טעויות שאף אחד לא מדבר עליהם כי זה נגמר באליפות.
הרבה פה כולל אני "ביקשנומ" את זה ממנוForeverRed כתב: ↑26 מאי 2025, 19:06קצת פספסת את הכוונה.
זאהי הוא רק סימפטום.
רצינו משחק אחראי יותר כדי לא להיחשף מידי מאחור, הוא לקח את זה אולי זהיר מיגי
התפקיד שלו ללמוד מזה
נגד מכבי אני חולק עליך.ForeverRed כתב: ↑26 מאי 2025, 19:11אני סבור אחרת.
שמרנות יתר עלתה לנו בנקודות קריטיות.
וגם אם לא, היא עדיין הייתה קיימת. משמע שקוזוך היה הרבה דברים, שאנן לא אחד מהם.
שמרנות יתר לא הייתה שם בעיניי כי תיקו לא היה רע לנו.
נגד בית"ר אני מסכים. היינו חייבים לעלות בהרכב יותר התקפי עם יותר כלים למעלה.
אחרי שמכבי פירקה אותנו בבית במחצית רן היה זהיר יותר מטבע הדברים
כנראה שאת האליפות הפסדנו בנתניה כשהראש היה בבלומפילד. נלמד מזה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
וגם בשבוע שעבר לא אשמתו שיש פה שיפוט מכור.
הפסדנו את האליפות כקבוצה ולא כבודדים בהפסד לנתניה. ההפסד הכי אידיוטי ומיותר בהיסטוריה לקבוצה פח אשפה.
שמרנו שם על הרגליים בכל הקשור לצהובים והראש גם היה כבר בבלומפילד. זאת הייתה הטעות הגדולה.
- red ultras
אחמד עלה בהרכב ב3-3 נגד מכבי חיפה
ב-2-2 נגד מכבי תל אביב
ב1-1 נגד מכבי בפלייאוף
ב-1-1 נגד בית״ר בטדי בפלייאוף
הוא החליף את גנאח דקה 70 בהפסד לנתניה ומאז הפסקנו לשחק
ככה שלטעון שאחמד הוא רק סימפטום זה טעות.
הוא פשוט לא ברמה וכשהוא על המגרש אנחנו פשוט פחות טובים ופחות מסוכנים.
אבל בלי קשר כן מסכים עם פוראבר שרן עלה שמרני (באופן יחסי) גם בבלומפילד וגם בטדי. בבלומפילד הוא לא הלך אול אין על הניצחון. ובטדי המיינדסט היה צריך להיות לבוא לפרק ובמקום זה הוא עלה במערך מראה לבית״ר.
ב-2-2 נגד מכבי תל אביב
ב1-1 נגד מכבי בפלייאוף
אבל בלי קשר כן מסכים עם פוראבר שרן עלה שמרני (באופן יחסי) גם בבלומפילד וגם בטדי. בבלומפילד הוא לא הלך אול אין על הניצחון. ובטדי המיינדסט היה צריך להיות לבוא לפרק ובמקום זה הוא עלה במערך מראה לבית״ר.
- ForeverRed
סימפטום בהקשר של הטיעון הספציפי ההוא.red ultras כתב: ↑26 מאי 2025, 19:34אחמד עלה בהרכב ב3-3 נגד מכבי חיפה
ב-2-2 נגד מכבי תל אביב
ב1-1 נגד מכבי בפלייאוף
את זה שהוא לא ברמה אני צועק עוד מעונה שעברה.
עקשנות מיותרת של המאמן שעלתה גם היא בנקודות קריטיות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא פתח ב3-3 מול מכבי חיפה אבל לא בגללו הפסדנו
והוא הביא לנו בישול לשער השני החשוב מול מכבי חיפה ב4-1, שער יתרון מול הפועל חיפה ושער מול קרית שמונה, האובססיה שיש אליו לא מובנת לי, היו משחקים שאמיר גאנח דפק לנו יותר מאשר אחמד
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
כי רק בגללו איבדנו נקודות ב2-2 מול מכבי תל אביב, ורק בגללו הפסדנו מול מכבי נתניה, בגללו פונק הורחק, שאתם אובסיסבים לשחקן כלום לא יעזורred ultras כתב: ↑26 מאי 2025, 19:34אחמד עלה בהרכב ב3-3 נגד מכבי חיפה
ב-2-2 נגד מכבי תל אביב
ב1-1 נגד מכבי בפלייאוף
- red ultras
בוא נראה, אמיר גנאח מביא לקבוצה אלמנט של אחד על אחד על הקו. הוא מביא לקבוצה אלמנט של איומים מרחוק. הוא מביא לקבוצה יכולת לרוץ עם הכדור קדימה. שיתוף פעולה טוב עם לופס ועם קינגס.דר אדום בנשמה כתב: ↑26 מאי 2025, 19:39הוא פתח ב3-3 מול מכבי חיפה אבל לא בגללו הפסדנו
והוא הביא לנו בישול לשער השני החשוב מול מכבי חיפה ב4-1, שער יתרון מול הפועל חיפה ושער מול קרית שמונה, האובססיה שיש אליו לא מובנת לי, היו משחקים שאמיר גאנח דפק לנו יותר מאשר אחמד
אחמד לעומתו לא נותן לנו כלום למשחק.
כל מה שהוא עושה זה הבלחות. גם בטדי ב1-1 בפלייאוף היה לו מהלך שאיבד כדור והוביל לפנדל של מיגל על מיירון ג׳ורג׳ שלא נשרק. ואז הוא גם נגע ביד וגרם לפנדל מחצית שנייה. אני באמת לא מאשים אותו, אבל צוות כל כך איכותי עם אנליסטים תותחים, לא מבין מה הם ראו? או יותר נכון איך הם לא ראו. גם אם נגיד אתה מוצא משהו באחמד, אתה לא יכול לזרוק אותו מהפריזר למשחקי עונה אאוט אוף דה בלו. ורן המשיך לחזור על הטעות פעם אחר פעם כאילו להראות אני הכי חכם אני יודע יותר טוב מכולם. רן מאמן מצויין אבל הוא שגה פה בענק, על חשבונו ועל חשבוננו.
- דר אדום בנשמה
אחמד משחק לעומק ומשחק חכם וקבוצתי וכן נותן לנו למשחק משהו שונה מלרוץ לקוred ultras כתב: ↑26 מאי 2025, 19:48בוא נראה, אמיר גנאח מביא לקבוצה אלמנט של אחד על אחד על הקו. הוא מביא לקבוצה אלמנט של איומים מרחוק. הוא מביא לקבוצה יכולת לרוץ עם הכדור קדימה. שיתוף פעולה טוב עם לופס ועם קינגס.
אחמד לעומתו לא נותן לנו כלום למשחק.
כל מה שהוא עושה זה הבלחות. גם בטדי ב1-1 בפלייאוף היה לו מהלך שאיבד כדור והוביל לפנדל של מיגל על מיירון ג׳ורג׳ שלא נשרק. ואז הוא גם נגע ביד וגרם לפנדל מחצית שנייה. אני באמת לא מאשים אותו, אבל צוות כל כך איכותי עם אנליסטים תותחים, לא מבין מה הם ראו? או יותר נכון איך הם לא ראו. גם אם נגיד אתה מוצא משהו באחמד, אתה לא יכול לזרוק אותו מהפריזר למשחקי עונה אאוט אוף דה בלו. ורן המשיך לחזור על הטעות פעם אחר פעם כאילו להראות אני הכי חכם אני יודע יותר טוב מכולם. רן מאמן מצויין אבל הוא שגה פה בענק, על חשבונו ועל חשבוננו.
וגנאח.שיחק:
1-1 מול ריינה והוא הורחק במשחק ההוא במצב של 1-0 לטובתנו
בהפסד 1-0 לריינה
1-1 מול ביתר ירושלים בסוף הסיבוב השני
הוא גם שיחק מול מכבי נתניה בהפסד 2-1
לדעתי שניהם טובים בתור מחליפים וצריך להביא לאגף שמאל קשר זר חנזיר