טיילתי היום בתוך האיצטדיון, צילמתי תמונות ווידאו קצר.
העלתי לדף הפייסבוק שלי... ניתן לראות שם תמונות 31/05/14
מהתרשמות קצרה יש עוד המון עבודה וזה יהיה ממש נס אם יסיימו בתוך שנה
נערך לאחרונה על ידי clark kent ב 31 מאי 2014, 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
clark kent כתב:טיילתי היום בתוך האיצטדיון, צילמתי תמונות ווידאו קצר שיועלו בהמשך היום.
יסיימו תוך שנה לדעתי, העבודות הללו הן דיי פשוטות מרגע שיסיימו את הרכבת הגג, אני מאמין שתוך שנה יש לנו אצטדיון חדש...
clark kent כתב:טיילתי היום בתוך האיצטדיון, צילמתי תמונות ווידאו קצר.
העלתי לדף הפייסבוק שלי... ניתן לראות שם תמונות 31/05/14
אנחנו גם ככה לא נעבור לאיצטדיון החדש באמצע העונה או לקראת סופה. ואם כן אז זה טיפשי מאוד.
צריך לחכות לפתיחת עונת 15/16. עד אז האיצטדיון יהיה מוכן לגמרי, כולל הדשא.
כשהוכרז השם של הקבלן בסיום המכרז אמרתי שהוא קבלן שלא יתקע את העבודות , אני מכיר אותו מהרבה פרוייקטים שבנה , הוא עומד בזמנים שנותנים לו והם מתקדמים יפה , עובדים כל יום גם בחוץ וגם בתוך החדרים הפנימיים באיצטדיון . הם עושים במקביל כמה דברים , עכשיו לדוגמה הם בונים את הגג במזרחי ומתחילים את הבניה של הגג גם בדרומי , תוך כדי הם בונים את הקומה של ה-VIP והטלוויזיה .
בתמונות גם אפשר לראות שהם הוסיפו מדרגות ומעקה בטיחות ביציעים עצמם .
מאמין שהם יסיימו עד למועד שלהם , וגם אם לא אז יהיה להם את הזמן עד אוגוסט לפינישים אחרונים , אין סיבה שלא יסיימו כל עוד הם בקצב שהם עכשיו .
ran כתב:כשהוכרז השם של הקבלן בסיום המכרז אמרתי שהוא קבלן שלא יתקע את העבודות , אני מכיר אותו מהרבה פרוייקטים שבנה , הוא עומד בזמנים שנותנים לו והם מתקדמים יפה , עובדים כל יום גם בחוץ וגם בתוך החדרים הפנימיים באיצטדיון . הם עושים במקביל כמה דברים , עכשיו לדוגמה הם בונים את הגג במזרחי ומתחילים את הבניה של הגג גם בדרומי , תוך כדי הם בונים את הקומה של ה-VIP והטלוויזיה .
בתמונות גם אפשר לראות שהם הוסיפו מדרגות ומעקה בטיחות ביציעים עצמם .
מאמין שהם יסיימו עד למועד שלהם , וגם אם לא אז יהיה להם את הזמן עד אוגוסט לפינישים אחרונים , אין סיבה שלא יסיימו כל עוד הם בקצב שהם עכשיו .
סיבה אמיתית אולי אין, אבל אפשר לקרוא ל"ישראליות" כסיבה. כי אף אצטדיון לא עמד בלוח זמנים שלו עד עכשיו. תמיש יש עיכובים מסיבות כאלה ואחרות.
הלוואי וזה יהיה האצטדיון הראשון שיוכיח שאפשר לעמדו כאן בלוח זמנים.