אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
הפוטנציאל שלו כמאמן נראה בעיקר בגישה.
חוץ מבכר, כמעט ואין פה מאמנים עם תעוזה שיודעים לחדש, לשנות מערכים כשצריך, עם אג'נדה לשחק כדורגל.
לכן גם התאכזבתי ממנו באירופה, כי שם הגישה היא סטייל קורצקי.
תעוזה זה לא מספיק, צריך גם אימון.
את זה עדיין לא רואים מספיק טוב, גם במשחקים שאנחנו משחקים התקפי ולוחץ, אין ממש תנועה טובה או מהלכי התקפה די בסיסיים קורים מעט מדי.
בניית הסגל גם מאוד לא ברורה לי וזה נאמר פה בפורום הרבה, אבל זה על כל המערכת ולא איש בודד.
חוץ מבכר, כמעט ואין פה מאמנים עם תעוזה שיודעים לחדש, לשנות מערכים כשצריך, עם אג'נדה לשחק כדורגל.
לכן גם התאכזבתי ממנו באירופה, כי שם הגישה היא סטייל קורצקי.
תעוזה זה לא מספיק, צריך גם אימון.
את זה עדיין לא רואים מספיק טוב, גם במשחקים שאנחנו משחקים התקפי ולוחץ, אין ממש תנועה טובה או מהלכי התקפה די בסיסיים קורים מעט מדי.
בניית הסגל גם מאוד לא ברורה לי וזה נאמר פה בפורום הרבה, אבל זה על כל המערכת ולא איש בודד.
- ForeverRed
אני די בטוח שהכוונה אצל חאתם היא להצעה לא מיריבה ישירה שצצה הרגע האחרוןForeverRed כתב: ↑20 אוקטובר 2022, 09:24כי יש דברים שברורים כבר עכשיו.
לא צריך לסבן אותנו עם סיפורים על ההפרשים בין החלון האירופי לזה של הליגה, על קלטינס שרצה דקות וחאתם שאמו חלתה "ברגע האחרון".
הכל היה ידוע מראש.
בטוח שיכלו להיערך טוב יותר בעניין חאתם , זה היה באויר וברור גם שהוא לא 100 אחוז איתנו גם אם לא הייתה הצעה מהפועל חיפה והיה נשאר נניח
כנראה שההימור היה על אבו עביד כגיבוי לדדיה ובלוריאן על חאתם יחד עם ויטור וטיבי ולא לקחו בחשבון את אירופה
אין לי בעיה עם השחרור של חאתם
מבחינתי חבל שלא עזב כבר בקיץ
השחרור של קלטינס היה חייב לחכות לינואר
מבחינתי חבל שלא עזב כבר בקיץ
השחרור של קלטינס היה חייב לחכות לינואר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לי בעיה אחת היו חייבים להביא מגן ימני אחריי השחרור של חאתם, ובנוגע לקלטינס מסכים יכלו לחכות לינואר ולשחרר אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חד משמעית יש על מה להעביר ביקורת מקצועית!nitsande כתב: ↑19 אוקטובר 2022, 21:26אתה לוקח את זה רחוק מדי.
הביקורת המקצועית נאמרת כי יש על מה.
האהבה לברדה וההעדפה שלו על כל אלטרנטיבה אחרת לא פחותה מהביקורת.
אפשר לשלב יד ביד את שתיהן.
הדברים שעכשיו אין זמן לעבוד עליהם היו צריכים לקבל משנה תוקף בתקופת ההכנה.
בלי קשר, ההשוואות ללוי או לאבוקסיס מעידות בעיקר על הכותב ואין בינן לבין ברדה שום קשר.
יש לי המון ביקורת על ההתנהלות, החל מבניית הסגל והלאה...
אני רק מרגיש שהעוצמות לא פרופורציונליות ליכולת ולתוצאות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עושים לאליניב מה שעשו לברק בחודשים האחרונים שלו כאן. מתעלמים מהסגל ומהכלים שיש לו יחסית לציפיות כדי לא להעביר בטעות ביקורת על ההנהלה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לזאת שאסור לנקוב בשמה לשלילה יש פה הרבה שתולים.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:21עושים לאליניב מה שעשו לברק בחודשים האחרונים שלו כאן. מתעלמים מהסגל ומהכלים שיש לו יחסית לציפיות כדי לא להעביר בטעות ביקורת על ההנהלה...
ראה הוזהרת.
בכר קיבל כל מה שמאמן יכל לבקש וכשל... זו ממש לא אותה סיטואציה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:21עושים לאליניב מה שעשו לברק בחודשים האחרונים שלו כאן. מתעלמים מהסגל ומהכלים שיש לו יחסית לציפיות כדי לא להעביר בטעות ביקורת על ההנהלה...
יש גם ביקורת על ההנהלה כמובן, כשיש כשל זה של כל המועדון וכשיש הצלחה היא של כל המועדון, בסופו של דבר כולם ברגים במערכת.
- Sir Alex Ferguson
אתה מספר לי?
אחרי המשחק מול נס ציונה כשהעזתי לדבר על איכות הסגל והבנייה בקיץ ישר אותם כותבים התחילו עם "גניבת דעת" "ליצן" שחלילה לא נסתכל על התמונה הגדולה ועל העובדה שכל שנה ההנהלה שלנו חוזרת על אותם טעויות (מה ההבדל בין הרכש של מרמטיני ברגע האחרון בחלון ההעברות של ינואר בשנה שעברה לרכש של פאון השנה ברגע האחרון בחלון הקיץ? לא משנה אם פאון יצליח או לא, עצם העובדה ששוב הגיע זר בדקה ה-90 ושוב מדובר באחד שלא היה מתוכנן להגיע לפני - מלמדת על העובדה שהבעיה היא הרבה יותר למעלה מהמאמן שהיה אחר בשני המקרים).
אבל כל הלקקנים שלה יביאו את רשימת השחקנים שבאו השנה , יעשו לזה סיכום וזה יראה סכום יפה של הוצאה .
ואז יגידו - הנה היא משקיעה אתם סתם כפויי טובה ובכיינים.
מאז שני "העזיבות" שלה היא הפכה את הקהל שלנו לכזה שפוחד לדבר עליה שהיא לא תעלב חלילה ותתחיל שוב במופע הצומי שלה .
מאז שני "העזיבות" שלה היא הפכה את הקהל שלנו לכזה שפוחד לדבר עליה שהיא לא תעלב חלילה ותתחיל שוב במופע הצומי שלה .
זו מערכת, כל הניסיון לבודד לאדם ספציפי היא טעות בעיניי.
זה לא עובד ככה.
משה פה מעניק לברדה הגנה כאילו הוא לקוח שלו בתשלום.
חבל שאתה לא מבין שהסגנון הזה רק יוצר אנטי.
יש סגל לא טוב, למרות שלא מעט פה כן היו מרוצים מהחלון הזה.
זה לא אומר שלמאמן אין אחריות על משחק התקפה שכמעט ולא קיים.
זה לא עובד ככה.
- Sir Alex Ferguson
חייב להגיד שהביקורת שלי לפחות היא כדי לגרום למועדון להשתפר.הראל כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 11:41אבל כל הלקקנים שלה יביאו את רשימת השחקנים שבאו השנה , יעשו לזה סיכום וזה יראה סכום יפה של הוצאה .
אני מאוד מעריך את אלונה, לא הייתי רוצה שהיא תעזוב, ולאור המצב של מועדוני ענק כמו בית"ר י"ם והפועל ת"א אני גם מקבל את המצב הנוכחי גם עם החסרונות שבו באהבה.
- Sir Alex Ferguson
יש לי ביקורת על אליניב אבל התקפית במשחק מול נס ציונה הגענו ל-4 הזדמנויות של שער בטוח מתוך הרחבה (חוץ מהשער כמובן) ועוד 3 הזדמנויות בתוך הרחבה שאם השחקן משתלט טוב/בוחר בפעולה הנכונה אתה כובש. מבחינתי מדובר נטו בביקורת בגלל התיקו עצמו, כשמבחינתי האשמים הם שחקני הקישור וההתקפה אצלנו שכבר תקופה לא חדים ולא מנצלים את ההזדמנויות פלוס העובדה שהשחקנים נופלים מהרגליים כי יש לנו היום סגל שהוא לא עמוק מספיק.yossi כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 12:15זו מערכת, כל הניסיון לבודד לאדם ספציפי היא טעות בעיניי.
זה לא עובד ככה.