זה נחמד אולי לקטרגל בשישי, לא להפועל באר שבע.Sir Alex Ferguson כתב: ↑05 ינואר 2023, 20:06מהם 10 מוצלחים. זה נתון מדהים. רק לאיוס הגיע לזה העונה והוא עשה את זה במשחק שלם ולא כמחליף בדקה ה-59…
רותם חטואל חתם
- ForeverRed
Re: רותם חטואל חתם
נכון, אבל!
יכולת הדריבל הזאת היא לא דבר שניתן ללמד, או שיש או שאין ולחטואל יש. את מה שחסר לו (להרים את הראש, לחפש את המסירה בזמן הנכון ולכתובת הנכונה ולא למסור עוד כדור למשפטי ברחבת החמש) ניתן ללמד ויש לו שני מורים מצוינים על הקוים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השאלה למה לא הגענו כי חלקם היו מסוכנים פשוט חסר לנו את הדבר הזה נו איך קוראים לזה אהה כן חלוץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
או שחסר לו מוח ?Sir Alex Ferguson כתב: ↑06 ינואר 2023, 00:59השאלה למה לא הגענו כי חלקם היו מסוכנים פשוט חסר לנו את הדבר הזה נו איך קוראים לזה אהה כן חלוץ.
לעשוצ דריבל עשר פעם על הקו ולמסור רוחב מבלי להרים את הראש ואז להאשים שאין שם חלוץ ?
למה ככה? הבן אדם עשה שינוי מדהים ומספק יפה מאוד את הסחורה. גם מליקסון אהובי היה הרבה פעמים מדרבל את עצמו לדעת....
מותר לו גם לטעות בלי שיאשימו אותו בחוסר מוח. מכניס תמיד תנופה ומחץ למשחק ומשתפר כל הזמן. אחלה חתול!!!
אני מסתכל על הדריבל שלו ומתרשם מהשיפור, בהתחלה הוא היה כבד ומסורבל ולא ממש עבר קונוס ובמשחק האחרון הוא זרק שחקנים כמו כלום וזה וואו
פשוט מתקדם ממשחק למשחק. כל הכבודלו ולצוות
פשוט מתקדם ממשחק למשחק. כל הכבודלו ולצוות
הרעב והתשוקה שלו זה משהו שאי אפשר להסביר.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אם מחשיבים מהקורה(בדרך כלל הם כן)
סיים עם 2 בישולים.
הייתי שמח לראות אותו יותר בימין במהלך המשחק.
סיים עם 2 בישולים.
הייתי שמח לראות אותו יותר בימין במהלך המשחק.

- ForeverRed
הוא צריך ללמוד לווסת את הרעב המטורף שלו.
יש לא מעט רגעים שזה פוגם לו במשחק.
פרגן היום בטירוף 80 דקות. בעשר האחרונות ניסה קצת לבד, לא נורא בכלל.ForeverRed כתב: ↑09 ינואר 2023, 23:08הוא צריך ללמוד לווסת את הרעב המטורף שלו.
ישתפר גם בזה.ForeverRed כתב: ↑09 ינואר 2023, 23:08הוא צריך ללמוד לווסת את הרעב המטורף שלו.
האמת שהייתי מזיז אותי ימינה כדי לשבור לו את השבלונה. כנ״ל לגבי שאפי שחייב לשבור שבלונה גם הוא וחייב לצאת מאגף ימין
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דווקא אוהב את הרעב שלו לשערים. זה חשוב מאוד במיוחד בחלק ההתקפי שלנו שאין לצערי חלוצים רעים השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed