אני כאמור ראיתי רק מחצית אחת ואני מרוצה ממה שראיתי, נכון לשלב הזה של העונה ובהתחשב בקבוצה ששיחקנו נגדה אפשר להיות מאוד מעודדים, היינו עדיפים על קבוצה שסיימה במקום השלישי ביוון וזה לא דבר של מה בכך.
מליקסון נתן משחק גדול, מספר אחד על המגרש בשתי הקבוצות, אני בטוח באתונה יבררו על הקשר הצעיר בבאר שבע, מקווה שאף אחד אצלנו לא חושב על משהו בכיוון.
הפורטוגלים היו בסדר גמור, ברנרדו בנתיים טוב משציפתי למרות שהוא חלוץ וגולים הוא עדיין לא הכניס לצערנו.
הגנאים היו חלשים, בסיט פיספס באזור הדקה ה75 כדור בצורה מגוכחת במצד מאוד מסוכן על ה16 של היוונים.
ליאל זגורי הצעיר הרשים אותי בדקות המעטות ששיחק, אולי יש פונטציאל לדו קיום איתו.
סה"כ אני מרוצה, מחכה לראות את ב"ש מול היריבות שלנו בארץ ואז נקבל מושג עמוק יותר לגביי היכולת של הקבוצה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אוהד כהן-משחק טוב מאוד של השוער.לא נופל ואפילו עולה על קאלה.
נדב קידר-פרווה.התקפית התרומה שלו אפסית.הגנתית הוא היה בסדר,למעט כמה פשלות.
סוארז-מצויין.אבל אני חושב שבתור קשר אחורי נרוויח שחקן יותר טוב.
יחיאל-קצת אדיש,אבל הוא בסדר,לא עושה חורים.
דודזאדה-משחק טוב של אופיר.אני חושב שהוא צריך קצת להעיז יותר,יכולת יש לו.
משה אסולין-כמו שאמרתי בעמודים קודמים,לא יעיל מי יודע מה.משחק לרוחב,לפעמים עושה גליצ'ים לא טובים.נקווה שסוארז יתפוס את העמדה שלו.
פרננדז-מחצית ראשונה טובה,מסירות טובות(שאסולין איבד),עדיין צריך להביא ערך מוסף.
נאסר-למעט פעולה אחת טובה,לא משחק טוב של נאסר.הרבה להיכנס לנבדלים ולא היה שותף במשחק.
רביבו-לא היה פעיל,היה נראה שהקצב המהיר של המשחק גדול עליו.נקווה שנראה רביבו אחר.
מליקסון-אדיר,ענק,רק נקווה שאתונה לא ירצו לקנות אותו בטעות אחרי המשחק שלו.
אסולין-לא היה טוב,איבד הרבה כדורים ונראה שהיה צריך עזרה לידו.
מחליפים:
מביסו ובסיט לא ראינו הרבה,אביתר לא היה מעורב יותר מדי,זגורי עשה כמה פעולות יפות מאוד שמראות שאולי מתפתח שחקן טוב.ברנרדו נראה חלוד משהו,אבל הוא בנוי טוב מאוד ונראה שיודע לשמור על הכדור.
בסך הכול בשביל פתיחת עונה אני חושב שהמשחק היה די טוב.אסור לשכוח ששיחקנו נגד קבוצה עם תקציב גדול מאוד,והצלחנו לעמוד איתם יפה מאוד.