עוד נצחון
עוד מבחן חשוב שעברנו
עוד לחץ על השתיים מאחורינו
ועוד מירמור,שביזות,דכדוך,דיכאון של סוסים טרויאנים.
והשם יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טוב.
ניצחון סופר דופר חשובבב.
לא היה קל ואליאסי ודיופ המחבלים הוסיפו לנו עוד פעימות לב מיותרות אבל חושב שבטוטאל זה היה משחק שעם טיפה יותר מזל אנחנו מסיימים גם עם 3-4 שערים, כתמיד השוערים הכי נכים בליגה תופסים מולנו יום של קורטואה.
כפי שרן אמר בצדק זה היה משחק של צומת דרכים, הניצחון פה שולח את הצהובות בלחץ אטומי לטדי, היה חשוב שנשב לראות את המשחק הזה ברגוע.
יש פה אנשים שמגעילים אותי. נראה כאילו עצובים כשאנחנו מצליחים ושמחים כשלא הולך. לא מבין את זה ומאיפה סה בא.
לגופו של משחק, קהל עוצמתי עם מצעד מרשים באשדוד. קבוצה עוצמתית שידעה להתאושש ממחצית רעה ולהביא ניצחון חשוב.
שבוע טוב ומבורך!!!
עוד נצחון
עוד מבחן חשוב שעברנו
עוד לחץ על השתיים מאחורינו
ועוד מירמור,שביזות,דכדוך,דיכאון של סוסים טרויאנים.
והשם יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טוב.
אחד הניצחונות החשובים אם לא החשוב ביותר מאז האליפות האחרונה!
ניצחון ככ חשוב.
משמח מבחינתי גם לדעת שרן והשחקנים דיברו על זה לפני המשחק.
נותר להשלים את המלאכה עם 2 ניצחונות בית, ומגיעים לפליאוף בסיטואציה אידיאלית.
הלחץ מתחיל להיות מורגש, חשוב שעל היריבות הוא יהיה כפול ומשולש.
מכבי ת"א כבר מעכשיו למעשה על הגריל. היא יודעת שכל משחק שהיא לא מנצחת, כל עוד אנחנו עושים את העבודה, ונגמרה לה העונה.
חשוב מאוד לשמר את זה.
ניצחון סופר חשוב לאור העובדה שהגענו אחרי הניצחון על הבית"ר והמפגש מחר בין מכבי לבית"ר.
הבעיות שלנו הם אותו בעיות. הגנה ששווה לפחות שער בכל משחק, אשדוד הייתה שווה אתמול גם שניים. ומאמן שניהול המשחק שלו לא טוב ושבכל פעם אחרי החילופים שלו השער של היריבה באוויר ויש אי סדר גדול במשחק שלנו.
מצד שני היתרונות הם אותו יתרונות, הכדורגל של קוזוך מייצר גם המון הזדמנויות ובלי הפולני בשער גם אנחנו שווים אתמול יותר שערים, ויש מצב גם לאיזה 4 - 2 כזה.
וכמובן שני זרים שהם הרבה מעל הליגה. לוקאס וקינגס, בטח ביחד, זה פגיעה שלא הייתה כאן מאז הובאן ואוגו.