מח' 2 : הפועל ב"ש - עירוני טבריה, שבת 30.8, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: מח' 2 : הפועל ב"ש - עירוני טבריה, שבת 30.8, 20:30, טרנר

שליחה על ידי ran »

משחק גדול, משחק של רעב מהשנייה הראשונה, ככה הקבוצה צריכה להיראות בכל משחק.
גם אם לא ניתן 7 כל משחק, הרעב הזה והטירוף, לקחת כדור ב4-0 אחרי הגול ולרוץ איתו לאמצע זה מה שצריך לראות!
אם היינו מקבלים היום את לבסקי היינו נותנים להם 3 קל. זה תמיד יושב לי בראש, חייבים להגיע לאירופה מוכנים יותר,
משחקים בשביל זה כל העונה וכשזה מגיע נראה כאילו לא אכפת מזה. הקבוצה באה היום דלוקה ואני אוהב את זה.
אוהב את דן חופשי, זה גורם לבלאגן אצל היריבות, אוהב מאוד את אליאל בכל עמדה, לקנגווה יש יתרון מטורף כשהוא מגיע משמאל,
אי אפשר לעצור אותו עם הריצה האלכסונית הזאת שלו עד השער. איגור - חשוב מאוד הגולים היום סוף סוף גם נראה שמח!
רק לדמיין מה הקבוצה הזאת יכולה לעשות עם עוד כמה חיזוקים, גריטה וסאבובו שלא היו בסגל צריכים להיות בחוץ ואז יש לנו מקום ל4 זרים!
תחשבו את הסגל הזה עם 4 זרים חדשים ברמה טובה. שיתנו את הפוש הזה כבר ונלך עד הסוף.
איילון אלמוג, לא בא לי בטוב, פרצופים אבל כשעולה על המגרש אחרי 10 דק' עושה טובה שהוא משחק, אני עם קוזוך במליון אחוז על הספסול היום,
הגישה של אלמוג במשחקים שנכנס הייתה מכוערת, לא רץ, מתעייף, ככה לא נראה שחקן שרוצה להצליח.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

delta7 כתב:
30 אוגוסט 2025, 22:49
צר לי שאני קטנוני... :קופץ:
עונה מאוחר יותר, בעונה השניה שאחרי האליפות השניה - נובמבר 77, שלושער של אביטן, צמד של אפרים צבי ושער נוסף של ויקטור סרוסי.
אח"כ היה ה-6-0 מול הפועל תל אביב לפני כשנתיים וחצי ואז ההתפוצצות של היום.
אם נחכה שוב 48 שנים לשיפור השיא זה כבר כנראה לא יהיה בקדנציה שלי...

חזק וברוך :יאללה הפועל:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סיכום המשחק מול עירוני טבריה

לילה מטורף באיצטדיון - היסטוריה !

A NIGHT TO REMEMBER !!!
אז אחרי ערב הבלתי שבירים 2 בשבוע שעבר ולפני פגרת הנבחרות התייצבה הפועל ב"ש למשחק הבית הראשון של העונה בליגה מול עירוני טבריה.
ואיזה ערב היסטורי היה לנו אתמול. צריך לומר תודה שזכינו לראות היסטוריה בימינו.
מזג האוויר המצויין ואווירת העידוד הנהדרת החלו עוד לפני שריקת הפתיחה עם פעילות יזומה בהובלת האולטראס - הכנת דיגלונים ושלטים עם אוהדים - תפאורה שעלתה עוד באותו ערב. יופי של יוזמה !
בהמשך הקהל קיבל בשירה ועידוד את מאמן השוערים של טבריה ושוער הפועל ב"ש בעבר הלא רחוק דודו גורש - היה מאוד מרגש לראות את הכבוד וההערכה שהקהל רוחש לו. אחלה דודו.

טרם שריקת הפתיחה הרימו האולטראס באנר לאורך כל היציע הדרומי עם אזכור של אגדות המועדון ויטור, מליקסון וברדה :

תמונה

המחצית ה-1 נפתחה כמו מכת הפתיחה שהנחיל צה"ל לחיזבאללה בלבנון - חגורת אש של מצב אחרי מצב אחרי מצב :
דקה 2 - מהלך התקפי ראשון של ב"ש כאשר זלאטנוביץ' עושה חומה לבלם ששומר עליו ונותן לכדור להגיע בביטחה לקאנגווה שחודר איתו ללתוך הרחבה ומשחרר טיל עם כל הלב לרשת הגבוהה של טבריה. 1:0 מהיר לב"ש
דקה 4 - ב"ש ממשיכה להתקיף : גאנח מכניס כדור עומק לרחבה לביטון שנותן לעצמו פור ארוך מידי ומאבד
דקה 6 - שוב גאנח מגביהה משמאל כדור שמגיע לבלוריאן שבועט ומפציץ את הקורה
דקה 7 - ב"ש לא נחה : קאנגווה בהמהל סולו ממחצית המגרש מתקדם עד קו ה-16 של רחבת טבריה ובועט כדור מסובב לפינה הרחוקה שחודר פנימה . 2:0 אדיר !
דקה 9 - באר שבע ממשיכה ללחוץ על הגז : דן מתוך הרחבה בועט כדור שניצל בקצות האצבעות עי שוער טבריה
דקה 12 - דן שולח כדור עומק לזלאטנוביץ' שנתפס בחולצתו ע"י הבלם הטברייני שרואה כרטיס אדום ומורחק
דקה 16 - עוד בעיטה מהאוויר של דן חומקת סנטימטרים מהקורה
דקה 18 - באר שבע לוהטת : כדור עומק נהדר של לופז משמאל לזלאטנוביץ שבנגיעה מבקיע שער בכורה .3:0 חד צדדי
דקה 20 - יציאה רעה של שוער טבריה מחוץ לרחבה מגיעה לגאנח שמנסה לבעוט מרחוק מעליו כדור שמגיע לאחמד שבועט מזווית קשה למשקוף. ב"ש בבליץ על טבריה
דקה 26 - כדורגל של פלייסטיישן בטרנר : כדור עומק נהדר של אחמד לדן ביטון שעושה את הרביעי . 4:0 מהדהד לב"ש ודן לוקח את הכדור ורץ למרכז המגרש. הוא רעב ורוצה עוד . עוד, עוד, עוד....
דקה 28 - בעיטה מסובבת של גאנח משמאל והשוער הטברייני הודף
דקה 29 - עוד מהלך נהדר של גאנח משמאל שמאתר את דן ביטון במרכז הרחבה לבד אך דן בועט גבוה מעל השער
דקה 44 - בעיטה של פרץ מחוץ לרחבה , הכדור מקבל דיפלקשן , פוגע במשקוף ויוצא החוצה
דקה 45+4 - מצב ראשון לק"ש ואליאסי מציל בעיטה מקרוב מתוך הרחבה
דקה 45+4 - עדיין באותה דקה : דן שולח את אחמד למרוץ לבד מול הבלם , אחמד משתלט ומוציא חזרה לדן שבועט מחוץ לרחבה גבוה מעל השער

שריקה למחצית - איזה קצב, איזה רעב, איזה עידוד, איזה ערב ועוד לא ידענו שהטוב לפנינו.

במחצית ה-2 באר שבע המשיכה מהיכן שעצרה.
דקה 47 - זלאטנוביץ' נשלח לקצה הרחבה משמאל והוא מוציא רוחב למרכז שמורחק לא טוב לכיוון אליאל שבועט חלש לידי השוער הטברייני.
דקה 50 - ונטורה קם להתחמם ומקבל כפיים מהקהל
דקה 53 - גאנח מכניס כדור עומק ללופז שעושה תנועת עומק נהדרת לרחבה , אף אחד לא מכסה אותו והוא כובש בקלות . באר שבע 5 , טבריה 0
דקה 57 - דן מכניס כדור בין הבלמים לזלאטנוביץ שבועט על השוער ומתגלגל עד קו השער באיטיות ואחמד דוחק פנימה . השופט פוסל את השער בטענת נבדל אך המהלך נבדק בואר ומקבל אישור. 6:0 ב"ש
דקה 64 - לוקאס ונטורה נכנס לקול תשואות אדירות של האוהדים ( היו גם מעט שריקות בוז אך לא ברור למי נשרקו. בכל מקרה היו זניחות )
דקה 83 - הגבהה מימין של חזות הצעיר וזלאטנוביץ נועץ את שערו ה-2 ועושה היסטוריה לב"ש עם התוצאה הגבוהה אי פעם של ב"ש בליגה הבכירה. 7:0 היסטורי !!!
דקה 87 - הגבהה משמאל של קאנגווה היישר לדן שנמצא חופשי מול שוער ונוגח מ-2 מ' החוצה. זה היה חייב להיות גול

תוצאת הסיום - 7:0 היסטורי לב"ש על טבריה , משחק שייזכר לדורות גם בספרי ההיסטוריה !!
ייצרנו כמות פסיכית של מצבים שלא חושב שייצרנו אי פעם : בעטנו 37 בעיטות לשער מתוכם 14 למסגרת .

תמונה
( קרדיט תמונה: וסרמיליה בטלגרם )

פרסונלית :
אליאסי - בתקופה טובה, נותן לנו המון שקט
לופז - זה הלופז שאנחנו אוהבים לראות
מזרחי - לא היה טוב וזה כבר תקופה ככה
בלטקסה - משחק שקט וטוב
בלוריאן - מתחיל להראות גם צדדים התקפיים
גאנח - לזה חיכינו !!!
קאנגווה - מעל כולם. מצטיין המשחק :מלך:
פרץ - הכי חשוב במערך
ביטון - פורח באמצע
זלאטנוביץ' - התחיל לפרוע שטרות. נקווה שנפתח לו
אחמד - יופי של משחק , נמצא בכל מקום

הפנים לטדי מול הפועל ירושלים אחרי פגרת הנבחרת.

יאללה ב"ש :דגל:

נ.ב1 - בישול ראשון בבוגרים של איתי חזות. יופי של בכורה ונקווה שייכנס במהרה לחדר כושר לשפר פיזיות.
נ.ב2 - משחק שיא מבחינת יצירת מצבים וכמובן תוצאה היסטורית
נ.ב3 - אלונה לא הייתה נוכחת במשחק משום מה
נ.ב4 - שבועיים הקרובים של מיקוד בבלם ושחקן התקפה זרים.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה