בעניין הרחקת מאיימבו אתמול:
"הצהוב השני לא היה במקום. אמנם מאיימבו עשה עבירה על השחקן ואפשר היה לחוש במגרש כי מדובר באירוע ששווה כרטיס, אבל מאחר שמדובר בצהוב שני שמשמעותו כרטיס אדום, היה נדרש מגע יותר משמעותי על מנת שיעלה בקנה אחד עם כרטיס צהוב שני." (וואלה ספורט, בחינת אירועי השבת באיגוד השופטים).
ואני שב ושואל איפה היה הכלל לפיו לצהוב שני נדרשת עבירה חמורה יותר מצהוב ראשון בהרחקתו של גנאח בעונה שעברה?
שיפוט 25/26
Re: שיפוט 25/26
תלוי בקורבן... את הצהוב השני של גאנח נגד ריינה הם גיבו...
הם כל כך שקופים.... הניתוחים תמיד פוליטיים ותלויים בכח התקשורתי של הקבוצה (להפועל תל אביב יש ייצוג נכבד בתקשורת)
הם כל כך שקופים.... הניתוחים תמיד פוליטיים ותלויים בכח התקשורתי של הקבוצה (להפועל תל אביב יש ייצוג נכבד בתקשורת)
אחלה שיפוט היום. נתן למשחק לזרום.
וצריך להגיד ביושר שניצלנו.
אין לי מושג על מה פסלו לריינה את השער, בלוריאן בקלות יכל לצאת עם צהוב שני.
וצריך להגיד ביושר שניצלנו.
אין לי מושג על מה פסלו לריינה את השער, בלוריאן בקלות יכל לצאת עם צהוב שני.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
על דחיפה עם 2 ידיים. די קל.
פאול רך. זה בדיוק מהדברים שהופכים את הליגה הזו לקקמייקה, ושחקנים לומדים ליפול מכל שטות. שונא ששורקים על דברים כאלה.
אם למכבי פוסלים גול כזה היה פה נהי ובצדק.
אם למכבי פוסלים גול כזה היה פה נהי ובצדק.
הטעות של השופט במקרה הזה הייתה לשרוק מיד ולא לתת למהלך להיגמר ואז אולי הVAR היה מתקן.
מהזווית שנתנו זה לא נראה כמו עבירה אבל גם מהזווית הקדמית נראה שדיופ עושה פנדל כשמהדרומי ומהזווית האחורית זה היה ברור שזה שום כלום, אז אולי בזוית אחרת רואים יותר טוב.
חוץ מזה היה שיפוט בסדר. כל שופט שלא מחרב את המשחק כמו לייבוביץ' נגד ק"ש מבחינתי זכאי לציון 8+, רמת השיפוט פה פתטית.
מהזווית שנתנו זה לא נראה כמו עבירה אבל גם מהזווית הקדמית נראה שדיופ עושה פנדל כשמהדרומי ומהזווית האחורית זה היה ברור שזה שום כלום, אז אולי בזוית אחרת רואים יותר טוב.
חוץ מזה היה שיפוט בסדר. כל שופט שלא מחרב את המשחק כמו לייבוביץ' נגד ק"ש מבחינתי זכאי לציון 8+, רמת השיפוט פה פתטית.