מתן בלטקסה חתם ל2 עונות
Re: מתן בלטקסה חתם ל2 עונות
אם ויטור לא כשיר אז נאלץ לראות את מזרחי בלם שוב.
לרוב אפשר לסמוך על טיבי אבל היכולת שלו מתחילת העונה מדאיגה. נקווה להתעלות נוספת.
לרוב אפשר לסמוך על טיבי אבל היכולת שלו מתחילת העונה מדאיגה. נקווה להתעלות נוספת.
טיבי ומזרחי מול נתניה, עם יותר משמעת הגנתית ופחות הפקרות ויהיה בסדר. הם גם מקום לפני אחרון וגם זה אבוקסיס, אז אני לא צופה מהם לעשות טיקי טאקה כל הדרך לשער.
ויטור נכנס ל30 דקות ופותח מול חיפה עם בלוריאן/טיבי ויהיה בסדר.
ויטור נכנס ל30 דקות ופותח מול חיפה עם בלוריאן/טיבי ויהיה בסדר.
אגב אולי אפשר לנסות שם את אליאס. בקישור כבר אין לו מה למכור והוא אפילו לא אמור להיכנס לסגל, אולי לרדת אחורה יעזור לו.
אין היגיון במזרחי כבלם חוץ ממשחקים בהם היריבה מתבטלת מאחורה.
אין היגיון במזרחי כבלם חוץ ממשחקים בהם היריבה מתבטלת מאחורה.
מיגל תחזור כבר.
ולגבי שבת, טיבי לצד מזרחי או שונטורה ירד לעמדת הבלם וגורדי יהיה קשר ליד קינגס.
ולגבי שבת, טיבי לצד מזרחי או שונטורה ירד לעמדת הבלם וגורדי יהיה קשר ליד קינגס.
- ForeverRed
לופז עדיף כבלם על כל האלתורים האחרים.
אליאס (כמו ויטור) לא בכושר משחק ליותר מחצי שעה אחרי העדרות כזו ממושכת,כאב ראש רציני לקונסול.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ומי מגן שמאלי?
שלושה בלמים
אפשר גם 3 בלמים - לופז שמאל, טיבי אמצע, מזרחי ימין. בכנפיים יוני בשמאל (יותר ממושמע הגנתית מגנאח) וספר בימין. ונטורה קנגאווה ופרץ באמצע ביטון מאחורי תורג'מן בשפיץ.
לא הייתי מזיז את ונטורה ולופס מהעמדות שלהם.
לרוץ כמעט סיבוב עם בלוריאן ובלטקסה זה גם לא אופטימלי ועדיין שרדנו את זה כי בחלק מהעמדות יש שחקנים טופ.
בהם אני לא נוגע לא משנה מה. מסביבם אפשר לשחק ולאלתר פה ושם.
לרוץ כמעט סיבוב עם בלוריאן ובלטקסה זה גם לא אופטימלי ועדיין שרדנו את זה כי בחלק מהעמדות יש שחקנים טופ.
בהם אני לא נוגע לא משנה מה. מסביבם אפשר לשחק ולאלתר פה ושם.
לא לשנות את ההמלצה הרפואית לגבי מספר הדקות של ויטור. אתה לא רוצה לאבד אותו בגלל חיפזון יתר.דר אדום בנשמה כתב: ↑25 נובמבר 2024, 12:05ועם מי תעלה מול נתניה? עם טיבי ו? אין לך ברירה ויטור חייב לפתוח מול נתניה עם טיבי
- ForeverRed
סטויאנוב.
או שלושה בלמים.
השמיכה קצרה וכל האפשרויות רעות.
כן ועדיין מעדיף רק אפשרויות רעות מול נתניה בבית ולא מול חיפה או בית"ר (שבלוריאן יחזור ובתקווה גם בלטקסה).
לא רואה טעם בלעקם את כל המערך בשביל הקבוצה של אבוקסיס, לדעתי מזרחי כבלם וסטויאנוב בצד ימין זה פלסטר סביר ואולי גם יכול לעזור לנו דווקא התקפית, כרגע אין לדביטון מגן שיעשה לו עקיפות וישחרר אותו לאמצע, סטויאנוב יכול לאפשר לו את זה, כפלסטר בלבד זה יכול לעבור בגרון.
אגב זו עוד דוגמה קטנה למי שחשב לוותר על בלם זר בינואר, מספיק פציעה אחת וכבר מתחילים לערבב פה את כל הקלפים, זה לא יכול להימשך ככה.
אגב זו עוד דוגמה קטנה למי שחשב לוותר על בלם זר בינואר, מספיק פציעה אחת וכבר מתחילים לערבב פה את כל הקלפים, זה לא יכול להימשך ככה.
אם נחשוב רק על חיפה וביתר נאבד נקודות יקרות נגד נתניה.