מכבי חיפה- הפועל באר שבע, שני, 20:30, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל באר שבע, שני, 20:30, סמי עופר
האווירה הזו של כמעט כולם בגלל שאנחנו לא יודעים איזה הפועל באר שבע נקבל הערב.
כשזה היה אצל רוני לוי ידענו בדיוק מה נקבל , היום אנחנו רואים כדורגל טוב יותר אבל הרבה חורים הגנתיים כמו שראינו נגד נתניה שברגע לא ידע להגיב אליהם ויריבה איכותית יוצר הייתה מנצחת אותנו במקום נתניה .
כשזה היה אצל רוני לוי ידענו בדיוק מה נקבל , היום אנחנו רואים כדורגל טוב יותר אבל הרבה חורים הגנתיים כמו שראינו נגד נתניה שברגע לא ידע להגיב אליהם ויריבה איכותית יוצר הייתה מנצחת אותנו במקום נתניה .
מעניין באיזה מוטיבציה ניקיטה יעלה, תמיד שהוא משחק מולם הוא עושה טובה
הוא היחידי שיכול להיות האקס פקטור שלנו
הוא היחידי שיכול להיות האקס פקטור שלנו
2 מפתחות לדעתי היום - הראשון לפרק את אצילי מהרגע הראשון. ללמוד מהשער שהבקיע לנו בטרנר ולהיצמד אליו מהשניה הראשונה.
השני הוא יוספי. הזמן שלו להגיע כאנדרייטד ולעשות פעולות שוברות שיוויון. אני מאוד מאמין בו.
השני הוא יוספי. הזמן שלו להגיע כאנדרייטד ולעשות פעולות שוברות שיוויון. אני מאוד מאמין בו.
ברדה משדר נצחון, הוא לא בא להחנות אוטובוס ולא לקוות לנס, אם השחקנים יעלו כמו שברדה משדר להם אז נחייך בסוף( גם אם נפסיד זה יהיה בכדורגל)
אם ניתן לאצילי ושרי את הכמות פעמים לבעוט מרחוק כמו שנתנו לנתניה זה לא ייגמר טוב
יש הרבה מה לעשות כדי לנצח וקשה לפרק למפתחות עיקריים
ללחוץ אותם מידי פעם,
לעמוד גבוה ולא ללכת אחורה,
להיות שקטים בהנעת כדור מול הלחץ ,( בבקשה בלי איבודים)
כמובן לא לתת לשחקני הכנף מרווח ולעצור את מוחמד שמניע את הכל
ושרוקאביצה לא ירעד מהתרגשות חייבים אותו חד יחד עם ספורי( שניהם זה הסיכוי שלנו להבקיע)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דווקא התקשורת כן מנסה ליצור באזז של משחק עונה בבחינת 'יש מאין'...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סומך על ברדה שהוא יותר ווינר מהמועדון והקהל שלנו.
חיפה לא כזו גדולה, אם נעשה את הדברים נכון ויהיה מעט מזל אז אפשר להפתיע. אי הפסד והעונה הזו לגמרי בחיים.
יותר חשוב מבחינתי זו הגישה. בפעם הקודמת ניצחנו, אבל זה היה בהסתברות של פגיעת ברק.
בטרנר זה היה מביך.
מקווה לראות קבוצה מאורגנת, עם תוכנית משחק, שבאה לשחק ויודעת מה היא רוצה מעצמה בלי לאבד את הראש.
סיום העונה הזו חשוב לתחילת העונה הבאה.
יאללה הפועל!
חיפה לא כזו גדולה, אם נעשה את הדברים נכון ויהיה מעט מזל אז אפשר להפתיע. אי הפסד והעונה הזו לגמרי בחיים.
יותר חשוב מבחינתי זו הגישה. בפעם הקודמת ניצחנו, אבל זה היה בהסתברות של פגיעת ברק.
בטרנר זה היה מביך.
מקווה לראות קבוצה מאורגנת, עם תוכנית משחק, שבאה לשחק ויודעת מה היא רוצה מעצמה בלי לאבד את הראש.
סיום העונה הזו חשוב לתחילת העונה הבאה.
יאללה הפועל!
פשכצקי טוען שגורדנה יפתח במקום יוספי.
קישור מעובה ואני מניח שמרטינש יתקדם משבצת אחת קדימה. גורדנה חייב להיזהר עם הדריבלים שלו מאחורה, זוכר גם כשהוא שיחק באשדוד בעונה שעברה שהקישור של חיפה דרס אותו פעם אחרי פעם עם הלחץ הגבוה שלהם.
הדינמיות של יוספי תחסר בקישור אבל אפשר להבין למה ברדה לא סומך עליו במשחק כזה. כל איבוד כדור מטופש שלו באמצע יכול להתפתח לגול.
השאר כרגיל. ספורי, דנילו, רוקאביצה, בהגנה אלחמיד ולופס מגנים.
בחיפה רודריגס פותח כמגן שמאלי + רביעיית התקפה. נקווה שבכר יבוא "להפתיע" עם 3 בלמים כשחזיזה שמאלי. כמעט תמיד זה מנטרל את הכוח ההתקפי שלהם.
קישור מעובה ואני מניח שמרטינש יתקדם משבצת אחת קדימה. גורדנה חייב להיזהר עם הדריבלים שלו מאחורה, זוכר גם כשהוא שיחק באשדוד בעונה שעברה שהקישור של חיפה דרס אותו פעם אחרי פעם עם הלחץ הגבוה שלהם.
הדינמיות של יוספי תחסר בקישור אבל אפשר להבין למה ברדה לא סומך עליו במשחק כזה. כל איבוד כדור מטופש שלו באמצע יכול להתפתח לגול.
השאר כרגיל. ספורי, דנילו, רוקאביצה, בהגנה אלחמיד ולופס מגנים.
בחיפה רודריגס פותח כמגן שמאלי + רביעיית התקפה. נקווה שבכר יבוא "להפתיע" עם 3 בלמים כשחזיזה שמאלי. כמעט תמיד זה מנטרל את הכוח ההתקפי שלהם.
הרכב רשמי: גלזר,ויטור,אבו עביד,אלחמיד,לופס,באריירו,גורדנה,
ספורי,אספרייה ורוקאביצה

ספורי,אספרייה ורוקאביצה

אמצע זנותי .
מקווה שלא נשחק ב433 עם ההרכב הזה כי אז בדקה ה20 זה יגמר
מקווה שלא נשחק ב433 עם ההרכב הזה כי אז בדקה ה20 זה יגמר
מרגיש לי שברדה חבר של גורדנה או משהו שהוא דוחף אותו לשחק כל פעם