אורי השתלט עלייך במקרה?
ביתר ירושלים - הפועל באר שבע, טדי - 20:45
- simply-red
Re: ביתר ירושלים - הפועל באר שבע, טדי - 20:45
רק אצלנו שחקנים שמשחקים כבר חודש לא יכולים להשלים 90 דקות, במכבי החלוץ החדש פריצה קיבל דקות על המשחק הראשון.
נדמה לי שכמו פטרוצ׳י לא עשה הכנה, שולב בהדרגה, עד עכשיו לא סיים אף משחק, וגם יצא סחוט ביום חמישי.
מיכה לא יכל לסיים 90 דקות (עם אופצייה להארכה) באירופה, יכול בקלות לסיים 90 דקות בליגה שלנו
לשים לב שמחוייבים לשים מסיכות על הפנים, שיהיו שוטרים סמוים שיכולים להביא דוח בסך 5000 שקלים, ובנוסף השופט יכול לשרוק לעצירת המשחק.
לשים לב.
לשים לב.
אני לא מלי, אין לי שום מידע פנים.
הוא פשוט לא עשה הכנה, ועד עכשיו לא סיים אף משחק, לכן קשה להאמין שהגוזיות ירשו לו לסיים משחק דווקא 3 ימים אחרי אנורתוזיס.
אבל נראה שבכל מקרה יצטרכו לקחת סיכונים כלשהם ולסחוט שחקנים, כי לא בטוח שגם שכטר ואלחמיד כשירים ל 90 דקות, וגם אנסה, ויטור וטיבי שלא החמיצו נדמה לי אף דקה, עשויים להיות מאויימים ע"י הגוזיות.
*הודעת ארגון אוהדי בית"ר ירושלים, לה פמיליה:*
אוהדים יקרים ,
השמעות שרצות כרגע אינם נכונות .
הארגון באמת ניסה להגיע להבנות אך ורק לטובת ביתר,אבל כנראה שהרצונות והאהבה שלנו שונות מהצד השני.
הארגון לא יגיע היום לטדי וזה סופי!!!
בהצלחה מכל ה-
לקבוצה.
אוהדים יקרים ,
השמעות שרצות כרגע אינם נכונות .
הארגון באמת ניסה להגיע להבנות אך ורק לטובת ביתר,אבל כנראה שהרצונות והאהבה שלנו שונות מהצד השני.
הארגון לא יגיע היום לטדי וזה סופי!!!
בהצלחה מכל ה-
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני יכול להבין למה כרגע הוא לא בכושר ל90 דקות, אבל זה קצת מדאיג אם זה היה המצב גם כל העונה שעברה באנורתוזיס. לא ידעתי את זה.gooner כתב: ↑29 אוגוסט 2021, 15:20אני לא מלי, אין לי שום מידע פנים.
הוא פשוט לא עשה הכנה, ועד עכשיו לא סיים אף משחק, לכן קשה להאמין שהגוזיות ירשו לו לסיים משחק דווקא 3 ימים אחרי אנורתוזיס.
אבל נראה שבכל מקרה יצטרכו לקחת סיכונים כלשהם ולסחוט שחקנים, כי לא בטוח שגם שכטר ואלחמיד כשירים ל 90 דקות, וגם אנסה, ויטור וטיבי שלא החמיצו נדמה לי אף דקה, עשויים להיות מאויימים ע"י הגוזיות.
לגבי שאר השחקנים, אני חושב כמוך, זאת בעיה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המלצה על חנייה במרחק הליכה מהאיצטדיון?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בתחנת רכבת או באחד הרחובות ליד הקניון או בגונן ט באחד הרחובות,תלוי מתי אתה מגיע וקצת מזל לא יזיק