ג׳ונתן אגודלו :: חתם לשנתיים
Re: ג׳ונתן אגודלו
שמועות ווטס-אפ, אני רק מעביר מה שרץ במרשתת. נקווה שאלה סתם חירטוטים.
מאז ומתמיד כל שחקן שהחתימה שלו מעט התעכבה, התחילו לרוץ שמועות על בעיות בבדיקה...
זה רק אומר שהכל תקין
זה רק אומר שהכל תקין
השיעמום עוד יהרוג את כולנו.
- simply-red
מסתבר שהוא לא עדכן את הקבוצה שלפני שנתיים התקינו לו קוצב לב.
איזה באסה אם זה נכון
נראה לי אבוקסיס דופק עכשיו את הראש בקיר בחדר באשקלון
נראה לי אבוקסיס דופק עכשיו את הראש בקיר בחדר באשקלון
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נראה לך שהיו נותנים לו לשחק בקבוצה מקצוענית עם קוצב לב?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מone
ג'ונתן אגודלו צפוי לחתום במהלך היום (שני) בהפועל באר שבע. הקולומביאני בן ה-27 יסיים את הבדיקות הרפואיות ואחריהן יחתום רשמית על חוזה לשתי עונות בקבוצה. החתימה הרשמית תוכננה להיום לאחר שנאלצו בבירת הנגב לדחות כמה בדיקות. אמש החלו להתרוצץ שמועות בקרב האוהדים שתוצאות הבדיקות שערך הקולומביאני לא תקינות, אך גורמים במועדון הדפו זאת וטענו שהכל מתקדם לפי התכנון ושהיו כמה אלמנטים שנבדקו בקפידה רבה.
ג'ונתן אגודלו צפוי לחתום במהלך היום (שני) בהפועל באר שבע. הקולומביאני בן ה-27 יסיים את הבדיקות הרפואיות ואחריהן יחתום רשמית על חוזה לשתי עונות בקבוצה. החתימה הרשמית תוכננה להיום לאחר שנאלצו בבירת הנגב לדחות כמה בדיקות. אמש החלו להתרוצץ שמועות בקרב האוהדים שתוצאות הבדיקות שערך הקולומביאני לא תקינות, אך גורמים במועדון הדפו זאת וטענו שהכל מתקדם לפי התכנון ושהיו כמה אלמנטים שנבדקו בקפידה רבה.
יש לנו את האוהדים הכי משועממים בליגהbarkatz8 כתב: ↑17 אוגוסט 2020, 11:19מone
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אם המועדון אומר שיש כמה אלמנטים שבדקו בקפידה רבה אז כן היה חשש למשהו. אצלנו המועדון היחיד שמקפיד כלכך בגלל ההיסטוריה שלנו.
המועדון כבר פסל מועמד בגלל בעיה והוא אחר כך חתם במקום אחר בלי שום בעיה (שכחתי את השם, חתם בנתניה קשר אחורי)
המועדון כבר פסל מועמד בגלל בעיה והוא אחר כך חתם במקום אחר בלי שום בעיה (שכחתי את השם, חתם בנתניה קשר אחורי)
רומאריו פירס
במקומו הגיע מישהו רומני בשם... הובאן (תודה לאל)
במקומו הגיע מישהו רומני בשם... הובאן (תודה לאל)
נכון... עדיין חושב שהיה פורח עם יהושוע מאחוריו...