simply-red כתב:
את שהר אני שם בהרכב לא בספסל,
ברגע שנשאר איתנו צריך להשתמש בו.
יש כתובת על הקיר. השכר של בן שהר הוא טעות של ברקת והם יראו לבן שהר את הדרך החוצה.
אפשר לקרוא לזה חיסכון, התפקחות, פייר פליי או משהו אחר אבל הפועל באר שבע לא תשלם שכר כזה ובטח לא לישראלי.
בן שהר משלם מחיר אישי על כך אבל זו המציאות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי כתב:
יש כתובת על הקיר. השכר של בן שהר הוא טעות של ברקת והם יראו לבן שהר את הדרך החוצה.
אפשר לקרוא לזה חיסכון, התפקחות, פייר פליי או משהו אחר אבל הפועל באר שבע לא תשלם שכר כזה ובטח לא לישראלי.
בן שהר משלם מחיר אישי על כך אבל זו המציאות.
גדי כתב:
משער שבן בסט חוזר לסגל. שמים את בן שהר אחרון ברוטציה. מקווים שיבחר בלרדת בשכר בשביל לשמור על הקריירה שלו.
מה זאת אומרת יבחר לרדת בשכר? יש להם חוזה איתו. אתה באמת חושב שמישהו במועדון לוקח ברצינות את האופציה ששהר מיוזמתו יסכים לוותר על השכר שלו כדי להישאר בקבוצה?
The red one כתב:
מה זאת אומרת יבחר לרדת בשכר? יש להם חוזה איתו. אתה באמת חושב שמישהו במועדון לוקח ברצינות את האופציה ששהר מיוזמתו יסכים לוותר על השכר שלו כדי להישאר בקבוצה?
יעזוב לקבוצה אחרת בשכר מופחת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין מה להתייחס למפגרים האלה. בטח השם שלהם בפייסבוק בעברית (במחילה מהחבר'ה כאן שכן, אתכם אני אוהב). הפוסט של וסרמיליה נמחק.
גדי - אני קורא לזה פגיעה מקצועית קשה. יש לנו שני חלוצים טבעיים בסגל. בן בסט חוזר מפציעה ולעניות דעתי פחות טוב משהר, ואת שהר הכשיר משאירים בחוץ. זה לא הזמן למשחקי האגו המטומטמים האלה.