שיר צדק
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: שיר צדק
האדישות שלו והסתבכויות המיותרות שלו הורגות אותי
ראבק איפה השיר של השנתיים איפה .
ראבק איפה השיר של השנתיים איפה .
עד לא מזמן, כששיר צדק מסר פס אחורה מחאו לו כפייםסתיו רווח!.! כתב:בעיה מנטלית?
אחרי האיבוד מול מאריבור כולם נכנסים ללחץ כשהכדור אצלו.
כן.. זה מה שצריך כדי להוציא את הקהל שלנו מאיזון.
ואז מתחיל כדור שלג, שאתה לא יודע מה הוביל למה.
הטעות ההיא או השליליות שנוצרה כלפיו?
הוא מעט בירידה, אבל שוכחים שזו תחילת עונה. וקורה שלא נכנסים טוב לעונה. מאמין שיחזור לעצמו. עוד ביום שלישי...
האמת שברק גומר אותו מבחינת דקות משחק כבר שנתיים
הבן אדם עייף מת, משחק ברציפות כבר מעל שנה.סתיו רווח!.! כתב:בעיה מנטלית?
אם כבר הוחלט שלא לעבוד על התיאום בין צדק וטאהא כהכנה ליום ג', לא מבין מדוע דווקא צדק לא קיבל מנוחה.
אין שחקן בסגל שלנו שצריך את המנוחה הזו יותר ממנו.
- yanivnew91
עם כל הכבוד ללואי טאהה ולזה ששיר חלש מתחילת העונה, לפתוח עם לואי ואלחמיד בבכורה זה שווה ערך לשבירו בהרכב הפותח בליגה. אה בעצם..yedidel כתב:האמת שברק גומר אותו מבחינת דקות משחק כבר שנתיים
טוב לא משנה
לא חושב שהבעיה שלו היא עומס. ברק היה יודע את זה יותר טוב מכולנו אם זה היה המצב.
חושב שברק דווקא מנסה להחזיר לו את הבטחון דרך המשחק.
המכשירים של בורטניק מודדים עומס פיזי, לא עומס נפשי.izguy83 כתב:לא חושב שהבעיה שלו היא עומס. ברק היה יודע את זה יותר טוב מכולנו אם זה היה המצב.
בן אדם צריך קצת מנוחה לנפש, לתת לראש ללכת לכיוונים אחרים והוא לא קיבל את זה כבר יותר משנה.
שיר זה השחקן הכי קרוב לברק. אני חושב שאם היה מצב כזה, ברק היה יודע ונותן לו מנוחה.delta7 כתב: המכשירים של בורטניק מודדים עומס פיזי, לא עומס נפשי.
בן אדם צריך קצת מנוחה לנפש, לתת לראש ללכת לכיוונים אחרים והוא לא קיבל את זה כבר יותר משנה.
קל להגיד מהיציע שהוא בתקופה פחות טובה בגלל העומס, בטוח שברק יודע יותר טוב וקשה לי להאמין שהוא מתעלם.
לא יודע, יותר מידי פעמים שפת הגוף שלו משדרת משהו אחר. או שאני לא קורא אותו נכון, גם זה יכול להיות.izguy83 כתב: שיר זה השחקן הכי קרוב לברק. אני חושב שאם היה מצב כזה, ברק היה יודע ונותן לו מנוחה.
קל להגיד מהיציע שהוא בתקופה פחות טובה בגלל העומס, בטוח שברק יודע יותר טוב וקשה לי להאמין שהוא מתעלם.
אני באמת אוהב אותו.
לא יודע,בעיניי הוא גלדיאטור,רוצח שקט,לוחם ללא חת.
אבל בתקופה האחרונה כואב לי לראות אותו משחק ככה.
זה לא שיר צדק!! צא דיבוק צא!! ותחזיר לנו את הרקולס מהר!!
לא יודע,בעיניי הוא גלדיאטור,רוצח שקט,לוחם ללא חת.
אבל בתקופה האחרונה כואב לי לראות אותו משחק ככה.
זה לא שיר צדק!! צא דיבוק צא!! ותחזיר לנו את הרקולס מהר!!
חייב להפסיק לנסות ללחוץ בכאילו שחקן כשהוא במרחק 15 מטר ממנו. בטח כשלא מדובר בחלוץ.
השחקן רחוק מדי ממך ואין לך סיכוי להגיע אליו? טוס לכיוון השער ותן לאחד הקשרים לשמור עליו.
כל המהלך של הגול שקיבלנו התחיל משמירה של צדק על האיש הלא נכון.
השחקן רחוק מדי ממך ואין לך סיכוי להגיע אליו? טוס לכיוון השער ותן לאחד הקשרים לשמור עליו.
המהלך של הגול התחיל מהפסד של אוגו לערן לוי על כדור פשוט.Eelect כתב:חייב להפסיק לנסות ללחוץ בכאילו שחקן כשהוא במרחק 15 מטר ממנו. בטח כשלא מדובר בחלוץ.
- ForeverRed
הגול התחיל מעוד מסירה מטומטמת של איינבינדר, והמשיך מהחלקה לא ברורה של אוגו שאיבד את השמן.izguy83 כתב: המהלך של הגול התחיל מהפסד של אוגו לערן לוי על כדור פשוט.
קומדיה של טעויות דקה לפני המחצית.
אין לו פגרה. ישחק בנבחרתnitsande כתב:יחזור לעצמו. תנו לו את השבועיים פגרה אחרי חיפה ויהיה טוב