גיא מלמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: גיא מלמד

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: אתה מדבר כאילו ישבת אתמול בספסל עם בכר והתלבטתם ביחד את מי להכניס, ברדה או גאדיר.
אני דווקא חושב שברדה נכנס כי ברור לבכר שהוא, גם בגילו, רמה מעל גאדיר(במיוחד בניסיון ובזירה האירופית) ולכן הוא רצה להכניס אותו לעניינים.
לא יודע מאיפה אתה שואב את הביטחון הזה.
עם כל האהבה לברדה הוא נראה גמור כבר תקופה לא קצרה, וגם כמות הפציעות לא מבשרת טובות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לעניין -
לא הייתי מביא חלוץ עד שנדע מה קורה איתנו באירופה. אם עפים בפלייאוף כלשהו ולא מגיעים לשלב בתים אין שום סיבה להביא עוד חלוץ או כל עמדה אחרת.
גם ככה לא משנה מי יגיע עכשיו, תרומה אמיתית לא נקבל ממנו. עדיף לחכות לסוף המוקדמות(או סוף חלון העברות, מה שיגיע קודם) ואז לבחון את הדברים מחדש.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: לא יודע מאיפה אתה שואב את הביטחון הזה.
עם כל האהבה לברדה הוא נראה גמור כבר תקופה לא קצרה, וגם כמות הפציעות לא מבשרת טובות.
אתה לא חושב שאתם קצת מחמירים איתו?ברדה עשה מחנה אימונים טוב מאוד וגם במשחקי ההכנה היה לא רע בכלל.
אתמול הוא נאלץ להיכנס בזריזות למשחק ולא עשה חימום מספיק טוב ולכן מתח את השריר.
מציע לכם לחכות, קברו את אליה מלא פעמים וכל פעם הוא חזר ותרם את שלו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: אתה לא חושב שאתם קצת מחמירים איתו?ברדה עשה מחנה אימונים טוב מאוד וגם במשחקי ההכנה היה לא רע בכלל.
אתמול הוא נאלץ להיכנס בזריזות למשחק ולא עשה חימום מספיק טוב ולכן מתח את השריר.
מציע לכם לחכות, קברו את אליה מלא פעמים וכל פעם הוא חזר ותרם את שלו.
לך תבנה על זה מדינה.
אנחנו מדברים כבר על שנה שלמה שהייתה מלאה בפציעות שפגמו מן הסתם ביכולת.
הוא לא הולך והופך לצעיר יותר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב: +1000000
הגזמתם, לליגה אנחנו מסודרים גם עם מצב הפציעות העכשווי.
אם נבטיח שלב בתים זה כבר סיפור אחר עם הכנסות אחרות ונוכל להיערך, יהיה מספיק זמן אחרי המפגש הכפול עם לודוגורץ.
הכל בסדר טודו בום
אורן, שים אהבה בצד לרגע(בנוגע לאליה).

ברדה עדיין פקטור לרמות שאנחנו מחפשים?
על גאדיר אפשר לבנות לאורך זמן?
חלאילה הראה משהו שניתן להסתמך עליו?

אם שהר יעדר 4 חודשים, החוד שלנו צריך חיזוק לדעתי. אך ורק לנוכח השמות המוזכרים כאן והבעיות הנלוות להם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אוהב מאוד את ברדה, אבל קל לראות שנכון לעכשיו הוא חלוד מאוד ונמצא מאחורי גאדיר מבחינת כושר משחק.
לדעתי לפחות, אפשר כמובן לחשוב אחרת, החילוף היה פחות בגלל שבכר העדיף את ברדה על גאדיר (מזכיר שבטרנר גאדיר נכנס לפני ברדה), ויותר במחשבה על העתיד בגלל שהתמודדות נגמרה עם שני שערי החוץ שכבשנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:אוהב מאוד את ברדה, אבל קל לראות שנכון לעכשיו הוא חלוד מאוד ונמצא מאחורי גאדיר מבחינת כושר משחק.
לדעתי לפחות, אפשר כמובן לחשוב אחרת, החילוף היה פחות בגלל שבכר העדיף את ברדה על גאדיר (מזכיר שבטרנר גאדיר נכנס לפני ברדה), ויותר במחשבה על העתיד בגלל שהתמודדות נגמרה עם שני שערי החוץ שכבשנו.
אפשר לקרוא לזה "חילוף חברתי"

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

נכון לעכשיו ברדה הוא חלוץ רביעי במצבת החלוצים שלנו.
יש קבוצה בארץ עם חלוץ רביעי יותר טוב? וזה אפילו בלי לדבר על הנחישות, המנהיגות וכוח הרצון שהוא מביא למשחק שלנו וזה מתבטא ברוח הלחימה שלו על המגרש והרעב שאפילו לילדים שעלו עכשיו מהנוער אין.
אין ספק בכלל שברדה של היום זה אפילו לא ברדה שחזר מבלגיה, אני אפילו לא מדבר על ברדה בתקופה בבלגיה עצמה, אבל הכול שאלה של תועלת לעומת ציפיות. ברדה חלוץ רביעי, הוא לא צפוי לפתוח בהרכב או להוביל את הקבוצה מבחינה מקצועית, בשביל התפקיד המוגדר שהוא ממלא בסגל הוא יותר מטוב עבורנו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב: אורן, שים אהבה בצד לרגע(בנוגע לאליה).

אם שהר יעדר 4 חודשים, החוד שלנו צריך חיזוק לדעתי. אך ורק לנוכח השמות המוזכרים כאן והבעיות הנלוות להם.
תשמע שי אני מבין מה אתה אומר ויש בזה משהו אבל ויש פה אבל בגדול (ושמתי את האהבה לאליה בצד).

לליגת העל וגביע הטוטו רוטציה של פקהארט, אליניב וגאדיר היא די והותר.
במידה ונעלה לשלב בתים אירופי הייתי רוצה לראות פה עוד חלוץ אבל ויש פה אבל גדול.
בן שהר יחזור לשחק בעוד חודשיים שלושה ויצטרך להיכנס לרוטציה מחדש.

זה לא שאומרים לנו תשמעו בואו קחו איזה מלמד כזה באופציה עד ינואר ובינואר תחליטו.

אם אתה מביא אותו אתה משלם 300k העברה ומחתים אותו לפחות ל 3 שנים עם שכר של 200k וצפונה.

זאת התחייבות כלכלית שנוגסת בתקציב ובסגל הקיים ואין לנו שום צורך בה פרט לחודשיים שלושה הקרובים, אז נכון זה לא מלאאאא כסף אבל זה גם כסף וגם שאתה לא יכול להחזיק 5 חלוצים על עמדה אחת.

כשקוואנקה וזריהן יחלימו הסגל כבר יראה לכם עמוס ואל תשכח שתוך כדי כל זה ברק צריך לדעת לתמרן ולתת לכל אחד את הדקות שלו.

אין ספק שאם נעלה לשלב בתים אירופי הייתי רוצה לראות חיזוק ישראלי בחוד ובינואר לשחרר את גאדיר/החיזוק שיגיע כשמי שירשים יותר יישאר.

במצב שעלינו לשלב בתים תהיה לנו הכנסה מובטחת של 10 מיליון יורו במקרה הרע וכפול במקרה הטוב ככה שאז לעשות את המהלך הזה יהיה הרבה יותר הגיוני גם כלכלית וגם מקצועית.

כיום אם מחתימים מלמד כזה ולא עולים לבתים אנחנו נהיה בסגל עמוס מאוד שרץ רק במסגרות ישראליות וזה יהיה טו מאצ לדעתי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: אורן, שים אהבה בצד לרגע(בנוגע לאליה).

אם אתה רוצה עוד חלוץ זה רק במחיר של לשחרר את גאדיר/להפריש את ברדה. אין אפס.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב: תשמע שי אני מבין מה אתה אומר ויש בזה משהו אבל ויש פה אבל בגדול (ושמתי את האהבה לאליה בצד).

לליגת העל וגביע הטוטו רוטציה של פקהארט, אליניב וגאדיר היא די והותר.
במידה ונעלה לשלב בתים אירופי הייתי רוצה לראות פה עוד חלוץ אבל ויש פה אבל גדול.
בן שהר יחזור לשחק בעוד חודשיים שלושה ויצטרך להיכנס לרוטציה מחדש.

זה לא שאומרים לנו תשמעו בואו קחו איזה מלמד כזה באופציה עד ינואר ובינואר תחליטו.

אם אתה מביא אותו אתה משלם 300k העברה ומחתים אותו לפחות ל 3 שנים עם שכר של 200k וצפונה.

זאת התחייבות כלכלית שנוגסת בתקציב ובסגל הקיים ואין לנו שום צורך בה פרט לחודשיים שלושה הקרובים, אז נכון זה לא מלאאאא כסף אבל זה גם כסף וגם שאתה לא יכול להחזיק 5 חלוצים על עמדה אחת.

כשקוואנקה וזריהן יחלימו הסגל כבר יראה לכם עמוס ואל תשכח שתוך כדי כל זה ברק צריך לדעת לתמרן ולתת לכל אחד את הדקות שלו.

אין ספק שאם נעלה לשלב בתים אירופי הייתי רוצה לראות חיזוק ישראלי בחוד ובינואר לשחרר את גאדיר/החיזוק שיגיע כשמי שירשים יותר יישאר.

במצב שעלינו לשלב בתים תהיה לנו הכנסה מובטחת של 10 מיליון יורו במקרה הרע וכפול במקרה הטוב ככה שאז לעשות את המהלך הזה יהיה הרבה יותר הגיוני גם כלכלית וגם מקצועית.

כיום אם מחתימים מלמד כזה ולא עולים לבתים אנחנו נהיה בסגל עמוס מאוד שרץ רק במסגרות ישראליות וזה יהיה טו מאצ לדעתי.
אני גם בהחלט מבין מה שאתה אומר, אפילו מסכים עם חלק.

אבל יש לי השגות לגבי המנפנפים במספרים;

'ברדה חלוץ רביעי ברוטציה!!!'
"במכבי יש שלושה חלוצים"

זו הסתכלות על סגל במספרי ברזל נטו- יש במצבה 4, זה אמור להספיק.

אם הכדורגל היה פשוט כל כך, כולכם הייתם צודקים.

מה בפועל?

בפועל תבדקו את חודשי הכשירות של ברדה וגאדיר אשתקד ותגלו שהם ביחד החמיצו קרוב ל-3/4 עונה.

בנוגע לאליה, הוא לא נעשה צעיר יותר והפציעונת אתמול ממחישה. נראה שהסנריו ישוב על עצמו.

גאדיר? שיהיה כשיר חודש רצוף ואני בולע את הצפרדע בשקט. בינתיים הוא מתחרה עפ תומר בן יוסף על תואר השחקנים הפצועים שזכו בהכי הרבה תארים.

אז על הנייר אתה צודק לגמרי. כולכם צודקים. בתאכלס? מתיחה של ברדה(עניין שכיח) וכאבי בטן כרוניים של גאדיר(שכיח) ופקהראט לא הולך לים באף יום בשבוע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ועכשיו אוזן, כשמדברים על שהר לחצי שנה, אתה עדיין בעמדתך?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב: אני גם בהחלט מבין מה שאתה אומר, אפילו מסכים עם חלק.

אבל יש לי השגות לגבי המנפנפים במספרים;

'ברדה חלוץ רביעי ברוטציה!!!'
"במכבי יש שלושה חלוצים"

זו הסתכלות על סגל במספרי ברזל נטו- יש במצבה 4, זה אמור להספיק.

אם הכדורגל היה פשוט כל כך, כולכם הייתם צודקים.

מה בפועל?

בפועל תבדקו את חודשי הכשירות של ברדה וגאדיר אשתקד ותגלו שהם ביחד החמיצו קרוב ל-3/4 עונה.

בנוגע לאליה, הוא לא נעשה צעיר יותר והפציעונת אתמול ממחישה. נראה שהסנריו ישוב על עצמו.

גאדיר? שיהיה כשיר חודש רצוף ואני בולע את הצפרדע בשקט. בינתיים הוא מתחרה עפ תומר בן יוסף על תואר השחקנים הפצועים שזכו בהכי הרבה תארים.

אז על הנייר אתה צודק לגמרי. כולכם צודקים. בתאכלס? מתיחה של ברדה(עניין שכיח) וכאבי בטן כרוניים של גאדיר(שכיח) ופקהראט לא הולך לים באף יום בשבוע.
תשמע אם זה קורה זה באמת רצף של מקרים שלא משאירים לנו הרבה ברירות.

אתמול נפצע לנו החלוץ המוביל בסגל לתקופה של כמעט חצי שנה כשהוא השחקן הכי פחות פציע בקבוצה (כמעט ולא נפצע בקריירה שלו).

אם עכשיו ואחרי חלוקה נכונה של דקות גם ברדה וגם גאדיר הולכים לאיבוד לכמה שבועות אנחנו בהחלט בבעיה.

אגב - אם זה באמת יקרה יכול להיות שתראה את המערך שאתה אוהב 4-6-0 ובלי קשר כשקוואנקה וזריהן יחזרו אז כבר יש לך יותר מרחב מחיה, טוני בשפיץ כש 2 מבין מליקסון/קוואנקה/זריהן באגפים.

זריהן בשפיץ כש 2 מבין ה 3 האחרים בכנפים.

כל זה אני מדבר בדקות שפקהארט צריך לנוח.

יש את אוחנה שייכנס חזק לרוטציה השנה, שוב בשקלול כל הגורמים - לא מביא חיזוק.

עוד שבועיים אמור להיות לנו עוד שחקן שהוא באנקר בהרכב על חשבון מליקסון שיעלה מהספסל או יפתח באמצע מול יריבות חלשות יותר.

טוני, פקהארט, קוואנקה -אידיאל.

כשמליקסון, זריהן ואווחנה על הספסל?
או ש 1 מבין מליקסון/אוחנה פותח באמצע.

עדיין הכל בסדר טודו בום וזה בלי ברדה וגאדיר.

הסגל נראה לנו מצומצם כי 3 שחקנים פצועים כרגע - שהר, זריהן, קוואנקה ויש עוד 2 שמועדים לפורענות, אם קוואנקה וזריהן יחזרו בקרוב אין טעם לחלוץ נוסף אחונה, למרות שבן מושבת לחצי שנה.

לגבי אורך הפציעה - יותר עניין של איכות מכמות והייתי רוצה לשחרר את גאדיר ולהביא ישראלי טוב יותר (לא יודע אם מלמד זה הפתרון או אם בכלל יש פתרון ריאלי אבל הייתי רוצה).

נפגענו בעיקר מבחינה איכותית, כמותית אנחנו בסדר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

יכול להיות. אני סקפטי מאוד כלפי הכשירות של אליה וגאדיר. הפציעות שלהם הן לא צירוף מקרים לצערי. אם היו כאלו, לא הייתי מעלה את הנושא גם לא בצחוק.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב:יכול להיות. אני סקפטי מאוד כלפי הכשירות של אליה וגאדיר. הפציעות שלהם הן לא צירוף מקרים לצערי. אם היו כאלו, לא הייתי מעלה את הנושא גם לא בצחוק.
ברור, בלי קשר הפגיעה האיכותית ברורה כי
סהר>ברדה/גאדיר.

במידה ואחד מהם ייפצע זה עדיין לא נורא כי השני יהיה כשיר וייתן את הדקות שלו בליגה ועם סגל כל כך טוב מסביב זה אמור להספיק לדקות שפקהארט צריך לנוח בהם, במיוחד כשאפשר לתמרן עם זריהן/טוני בחוד ומליקסון/קוואנקה באגפים במקומם.

בשילוב של שלב בתים אירופי אנחנו בבעיה ובעיקר מבחינה איכותית כי גם גאדיר וגם ברדה לא ברמה כרגע וכל דקה שפקהארט לא יהיה כשיר בה זה לא יראה מספיק טוב, הפציעה של בן די זיינה אותנו בקטע הזה.

אני לא משוכנע שמלמד מתאים לרמות האלה יותר מברדה/גאדיר.

שלח תגובה