Totti כתב:
אני גם בהחלט מבין מה שאתה אומר, אפילו מסכים עם חלק.
אבל יש לי השגות לגבי המנפנפים במספרים;
'ברדה חלוץ רביעי ברוטציה!!!'
"במכבי יש שלושה חלוצים"
זו הסתכלות על סגל במספרי ברזל נטו- יש במצבה 4, זה אמור להספיק.
אם הכדורגל היה פשוט כל כך, כולכם הייתם צודקים.
מה בפועל?
בפועל תבדקו את חודשי הכשירות של ברדה וגאדיר אשתקד ותגלו שהם ביחד החמיצו קרוב ל-3/4 עונה.
בנוגע לאליה, הוא לא נעשה צעיר יותר והפציעונת אתמול ממחישה. נראה שהסנריו ישוב על עצמו.
גאדיר? שיהיה כשיר חודש רצוף ואני בולע את הצפרדע בשקט. בינתיים הוא מתחרה עפ תומר בן יוסף על תואר השחקנים הפצועים שזכו בהכי הרבה תארים.
אז על הנייר אתה צודק לגמרי. כולכם צודקים. בתאכלס? מתיחה של ברדה(עניין שכיח) וכאבי בטן כרוניים של גאדיר(שכיח) ופקהראט לא הולך לים באף יום בשבוע.
תשמע אם זה קורה זה באמת רצף של מקרים שלא משאירים לנו הרבה ברירות.
אתמול נפצע לנו החלוץ המוביל בסגל לתקופה של כמעט חצי שנה כשהוא השחקן הכי פחות פציע בקבוצה (כמעט ולא נפצע בקריירה שלו).
אם עכשיו ואחרי חלוקה נכונה של דקות גם ברדה וגם גאדיר הולכים לאיבוד לכמה שבועות אנחנו בהחלט בבעיה.
אגב - אם זה באמת יקרה יכול להיות שתראה את המערך שאתה אוהב 4-6-0 ובלי קשר כשקוואנקה וזריהן יחזרו אז כבר יש לך יותר מרחב מחיה, טוני בשפיץ כש 2 מבין מליקסון/קוואנקה/זריהן באגפים.
זריהן בשפיץ כש 2 מבין ה 3 האחרים בכנפים.
כל זה אני מדבר בדקות שפקהארט צריך לנוח.
יש את אוחנה שייכנס חזק לרוטציה השנה, שוב בשקלול כל הגורמים - לא מביא חיזוק.
עוד שבועיים אמור להיות לנו עוד שחקן שהוא באנקר בהרכב על חשבון מליקסון שיעלה מהספסל או יפתח באמצע מול יריבות חלשות יותר.
טוני, פקהארט, קוואנקה -אידיאל.
כשמליקסון, זריהן ואווחנה על הספסל?
או ש 1 מבין מליקסון/אוחנה פותח באמצע.
עדיין הכל בסדר טודו בום וזה בלי ברדה וגאדיר.
הסגל נראה לנו מצומצם כי 3 שחקנים פצועים כרגע - שהר, זריהן, קוואנקה ויש עוד 2 שמועדים לפורענות, אם קוואנקה וזריהן יחזרו בקרוב אין טעם לחלוץ נוסף אחונה, למרות שבן מושבת לחצי שנה.
לגבי אורך הפציעה - יותר עניין של איכות מכמות והייתי רוצה לשחרר את גאדיר ולהביא ישראלי טוב יותר (לא יודע אם מלמד זה הפתרון או אם בכלל יש פתרון ריאלי אבל הייתי רוצה).
נפגענו בעיקר מבחינה איכותית, כמותית אנחנו בסדר.