הפועל ב"ש- מכבי פתח תקווה, שני, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי פתח תקווה, שני, 20:00, טרנר
תפסיקו לחשוב שהשחקנים לא מקצוענים שיזלזלו ביריבה כי כבר לקחנו אליפות!
יהיו בערך 5 שינויים בהרכב והמחליפים יעשו הכל כדי להוכיח שהם ראויים להמשיך להיות חלק מהסגל שלנו.
וד"א סלטיק כבר הבטיחה את האליפות לפני כחודש וחצי וממשיכה לשחק עם הרכב חזק ולפרק את כל הליגה
ומשחקת בכל הכוח מבלי לזלזל ביריבות שלה.
יהיו בערך 5 שינויים בהרכב והמחליפים יעשו הכל כדי להוכיח שהם ראויים להמשיך להיות חלק מהסגל שלנו.
וד"א סלטיק כבר הבטיחה את האליפות לפני כחודש וחצי וממשיכה לשחק עם הרכב חזק ולפרק את כל הליגה
ומשחקת בכל הכוח מבלי לזלזל ביריבות שלה.
- ForeverRed
חייבים לנצח ביום שני.
גם לשמור על הבית, גם להמשיך את הרצף, גם לחגוג כמו שצריך, וגם לשלוח את ביתר לים לקראת המפגש מולנו בטדי, אליו נגיע בהנגאובר של חגיגות.
מקווה שבכר באותו ראש.
גם לשמור על הבית, גם להמשיך את הרצף, גם לחגוג כמו שצריך, וגם לשלוח את ביתר לים לקראת המפגש מולנו בטדי, אליו נגיע בהנגאובר של חגיגות.
מקווה שבכר באותו ראש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעון א כתב:אולי חלקכם זוכרים... הפועל חיפה לקחה אליפות ב 1999, ומחזור אחרי הבטחת האליפות הם הפסידו 7-3(כן כן!!!) לכפר סבא...
וכפ"ס שיחקו בעשרה שחקנים!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
המזל שלנו שפת הלכו לים מתחילת הפלייאוף
ואם הם לא ינצחו בטרנר רשמית הם עולים על כפכפים
ואם הם לא ינצחו בטרנר רשמית הם עולים על כפכפים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הימור שלי לגבי ההרכב שבכר יעלה:
גורש
אוחיון טאהה סוארס תורג'מן
גאדיר בראון אוחנה הובאן זריהן
ברדה
גורש
ברדה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוחיון וזריהן כשירים בכלל?
שכונה אחי. לא מכבד מועדון ברמה שלנו להרכיב 11 שחקנים שלא פתחו נגד מכבי(10 ליתר דיוק) במשחק שעלול לקבוע לא מעט לקבוצות הצמרת.Sir Alex Ferguson כתב:הימור שלי לגבי ההרכב שבכר יעלה:
גורש
ברדה
לא יקרה לדעתי. יהיה באלנס נורמלי בין הקבועים למחליפים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לדעתי צדק, ביטון, שהר ואוגו יקבלו מנוחה.
טאהא, אוחיון, בראון וגאדיר יקבלו צ׳אנס.
טאהא, אוחיון, בראון וגאדיר יקבלו צ׳אנס.
חלק מהפיכת הקבוצה הזו לקבוצה שתזכר שנים קדימה היא ההבנה שערך הספורטיביות מעל הכל. רוצה עוד 3 ניצחונות עד סוף העונה. יש מקום לרענון, ואין בעיה לתת ל3-4 שחקנים קצת מנוחה, בעיקר בחוליית ההגנה שעבדה קשה השנה. במשחק ההכתרה אין סיכוי שלא עולים במטרה לתת הצגה.
השחקנים נחו שבוע שלם, חגגו והורידו את מפלס הלחץ בגוף, עכשיו באים לשחק רגוע בלי משקולות על הרגליים. אין סיבה שלא נתפור להם שלישייה, מכבי פת לא הגיעו לפלייאוף.
השחקנים נחו שבוע שלם, חגגו והורידו את מפלס הלחץ בגוף, עכשיו באים לשחק רגוע בלי משקולות על הרגליים. אין סיבה שלא נתפור להם שלישייה, מכבי פת לא הגיעו לפלייאוף.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

+1Totti כתב: שכונה אחי. לא מכבד מועדון ברמה שלנו להרכיב 11 שחקנים שלא פתחו נגד מכבי(10 ליתר דיוק) במשחק שעלול לקבוע לא מעט לקבוצות הצמרת.
יזמינו את דובב גבאי לחגיגות?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב מנוחה, המשחק הקודם התקיים 9 ימים קודם. אז אפשר לקרוא לזה "לתת צ'אנס לאחרים", אבל מנוחה זה קצת פחות העניין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זאת ההרגשה שלי (בהנחה וזריהן ואוחיון שרק חזרו מפציעות מסוגלים לפתוח בהרכב).Totti כתב: שכונה אחי. לא מכבד מועדון ברמה שלנו להרכיב 11 שחקנים שלא פתחו נגד מכבי(10 ליתר דיוק) במשחק שעלול לקבוע לא מעט לקבוצות הצמרת.
לא רק מטעמי מנוחה (לא מנוחה בין משחק למשחק אלא עייפות מצטברת אחרי עונה מתישה) אלא גם מחשש לפציעות (בטח אצל שחקנים כמו מיגל, אוגו ומליקסון).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא מתווכח עם הרגשה, רק חושב שזה מאוד מאוד לא מכובד ואנחנו צריכים לקוות שזה לא יקרה.Sir Alex Ferguson כתב: זאת ההרגשה שלי (בהנחה וזריהן ואוחיון שרק חזרו מפציעות מסוגלים לפתוח בהרכב).
לא רק מטעמי מנוחה (לא מנוחה בין משחק למשחק אלא עייפות מצטברת אחרי עונה מתישה) אלא גם מחשש לפציעות (בטח אצל שחקנים כמו מיגל, אוגו ומליקסון).
אין בעיה לתת ל-3-4 לשבת קצת, אבל לא 11
קצת לא נעים להניף צלחת אחרי הפסד,לדעתי.
חייב להיות רענון,אבל לא בהגזמה.
חייב להיות רענון,אבל לא בהגזמה.