ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי YallaHapoel »

oranu כתב: אבל זה קרה לפני המשחק לא היה זמן לפרסם פרסמנו ישר בסיום המשחק, ניסינו כמו תמיד לפתור עם ההנהלה הם עשו מה שהם יכולים וחשבנו שהכל טוב ורגוע קוב ופתאום עוצרים את כולם בשער 3 ועושים עליהם חיפוש ולא נותנים להם לזוז.
עזוב, אני חושב שהמחאה שהייתה לא תוביל לפתרון אבל מה שהיה מת.
מפה הלאה יש מלא דרכים לנסות לפתור את הבעיה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: אנחנו לא עובדים עם תקשורת ובטח שלא נרוץ לבכות לאופירה שתיתן לנו זמן אוויר, ברוך השם יש לנו פייסבוק לתקשר עם הקהל ויש לנו את היציע למחות בו
ככל שהתהודה תהיה חזקה יותר כך יש סיכוי להשיג את שמבקשים מהר יותר.
פייסבוק זה נחמד, אבל מי מסתכל שם? כמה אלפי אוהדים שלנו וזהו. לא רואה כיצד זה מזיז למשטרה.
הדרך היעילה ביותר היא להפעיל לחץ מבחוץ, תקשורת שוב ושוב ובמקרה כזה אין ראויה מ"אופירע" לקדם את העניין. תרתמו אותה ואני מאמין שלא נצטער.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

YallaHapoel כתב: עזוב, אני חושב שהמחאה שהייתה לא תוביל לפתרון אבל מה שהיה מת.
מפה הלאה יש מלא דרכים לנסות לפתור את הבעיה.
זו לא מחאה. המטרה הייתה ליצור באז סביב הסיפור ובזה הם הצליחו בזכות 5 דקות בלי עידוד.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

CrazyRed7 כתב: זו לא מחאה. המטרה הייתה ליצור באז סביב הסיפור ובזה הם הצליחו בזכות 5 דקות בלי עידוד.
עזוב, לא רלוונטי, מת.
השאלה היא מה עושים עכשיו כי אף אחד לא רוצה להגיע למצב שאנשים יוצאים מהארגון ושחס וחלילה הארגון יתפרק.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

delta7 כתב: ככל שהתהודה תהיה חזקה יותר כך יש סיכוי להשיג את שמבקשים מהר יותר.
פייסבוק זה נחמד, אבל מי מסתכל שם? כמה אלפי אוהדים שלנו וזהו. לא רואה כיצד זה מזיז למשטרה.
הדרך היעילה ביותר היא להפעיל לחץ מבחוץ, תקשורת שוב ושוב ובמקרה כזה אין ראויה מ"אופירע" לקדם את העניין. תרתמו אותה ואני מאמין שלא נצטער.
מבין אותך רוני אבל זאת לא הדרך שלנו, לא אופירע.

הדרך של ארגוני אוהדים למחות היא במגרש, היום זה התבטא ב 5 דקות ללא עידוד ובאופן הכי מינימלי האפשרי.
אנחנו ממשיכים לפעול ביחד עם ההנהלה לעשות סדר בנושא מקווה שזה יפתר כי אנשים התייאשו והוציאו לנו את כל הרוח מהמפרשים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: מבין אותך רוני אבל זאת לא הדרך שלנו, לא אופירע.

הדרך של ארגוני אוהדים למחות היא במגרש, היום זה התבטא ב 5 דקות ללא עידוד ובאופן הכי מינימלי האפשרי.
אנחנו ממשיכים לפעול ביחד עם ההנהלה לעשות סדר בנושא מקווה שזה יפתר כי אנשים התייאשו והוציאו לנו את כל הרוח מהמפרשים.
מכבד אותך ואת הבחירה שעשיתם (גם אם אני חושב שהיא פחות יעילה).
בכל מקרה מאחל בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

South Boy כתב:אולי אני קיצוני מדי אבל אם נניח היה לי בידיים את הכוח של עידן כמוביל העדר אני פשוט עומד באמצע משחק על הבמה עם המיקרופון ואומר לכולם אם אתם לא יודעים לכבד אותנו בדרישה הקטנה והלא פוגעת בקבוצה שלנו כדי לעזור לנו להביע את מחאתנו תחפשו לכם פראיירים אחרים שיעבדו ימים ולילות על תפאורות שכל מה שאתם עושים זה לצלם עם הסלפי סטיק שלכם, תחפשו לכם מישהו אחר שיעמוד עם הגב למגרש 90 דקות כדי לנסות להעיר אתכם ואתם על דגל קטן למעלה צועקים כמו סמרטוטים, תחפשו לכם מישהו אחר שישים אתכם על המפה.
אני לא יודע מה הסיפור של הארגון עם המשטרה, אבל לעזאזל ביקשו מכם חמש דקות לא לעודד בשביל הכבוד של חברי הארגון למה אתם לא מסוגלים לשתוק? למה משחק שלם צריך להעיר אתכם כדי שתעודדו ודווקא כשהארגון מבקש לא לעודד אתם קופצים? פשוט אנשים דוחים שרק מחפשים תשומת לב וללכת נגד הזרם.
כשהיה את הבלאגן עם הכרטיסים למכבי שיחקנו מול אשדוד בוסרמיל והייתה בדיוק, אבל בדיוק את אותה מחאה שקטה. אף אחד לא הוציא מילה מהפה במשחק הזה, אז כשזה משרת את האינטרסים של הקהל הרחב אפשר "לפגוע בקבוצה" ולא לעודד אבל כשזה כולה כמה חברי ארגון שבזכותם יש פה שמץ של תרבות עידוד בכלל אז זה בסדר ללכת נגדם?
לכו תזדיינו לא מגיע לכם ארגון כזה.
אחי אתה קיצוני מדי.

אני בכלל לא בטוח שכ-ל המזרחי הבין שיש מחאה ומה קרה ולכן כל ההודעה שלך לא הכי רלוונטית. והמקרה של הכרטיסים היה זריקת ז** *של המועדון* על האוהדים. לא של גורם חיצוני.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

oranu כתב: מבין אותך רוני אבל זאת לא הדרך שלנו, לא אופירע.

עדיף להתפשר על עקרון אחד מאשר על כל הדבר הזה.
זאת מדינה דמוקרטית, לא בית זונות. לכו לתקשורת.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורן כל הכבוד לכם.
מחאה לגיטימית לגמרי.
לא מצפה שתעשו את כל מה שאתם עושים ותיפגעו בחיים האישיים.
גם לא חושב שיש דרך יותר טובה ליצור באז.
5% מהמשחק ללא עידוד זה כלום לעומת ההד שזה מייצר.
בעיניי זה רק מראה שאתם אנשים על רמה עם עמוד שדרה.
בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

YallaHapoel כתב: עדיף להתפשר על עקרון אחד מאשר על כל הדבר הזה.
זאת מדינה דמוקרטית, לא בית זונות. לכו לתקשורת.
נכנס לך חזק החומר למבחן מחר, הא אחי? שיהיה לך בהצלחה לך לישון כבר מאוחר לפני מבחן!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סתם לידע כללי, ליושבי המזרחי והמערבי (כולל אותי) לא היה מושג מה מתרחש בדרומי ומדוע אין עידוד.
מכל ההסברים של עידן הבנתי רק את המילה משטרה. יש כאלה שגם את זה לא הבינו.

אם היה יוצא פוסט מפורט לפני המשחק אני בטוח שזה היה נראה אחרת, אבל כמובן שזה לא היה אפשרי.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

The red one כתב: נכנס לך חזק החומר למבחן מחר, הא אחי? שיהיה לך בהצלחה לך לישון כבר מאוחר לפני מבחן!
סגור

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

העידוד והבוז מהמזרחי נבע מחוסר הבנה של השתלשלות האירועים, אין צורך לצאת עליהם.
אם הארגון נניח יזום משהו מסודר משחק הבא(10-20 דק בלי עידוד) ויפרסם מספיק זמן מראש אני בטוח במאה אחוז שכל האצטדיון יהיה בשקט. ברוך השם הקהל שלנו לא צריך עזרה בלא לעודד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:חברים זה מאוד פשוט הכל היה טוב עד שהחליפו קצין במשטרה לפני כמה חודשים והוא יעני בא בקטע של להיכנס ראש בראש אין לנו אגו לא עשינו שום דבר לא בסדר טרנר האיצטדיון הכי פחות בעייתי בארץ לא גזענות לר אלימות ולא אמלח כל השנה והמשטרה סאה ונכנסת לנו לנשמה כל פעם טלפונים לפני משחקים כל פעם זימונים לחקירות והיום גם עיכוב של כל הארגון מחוץ למגרש עד 10 דקות לפני השריקה, אנחנו לא ארגון של שבורים ולא מוכנים לאכול את החרא הזה ולתת לחיים האישיים שלנו להיהרס (בין אם זה עבודה משפחה לימודים או צבא) ניסינו להיעזר בהנהלה הפ עושים מה שהם יכולים אבל המשטרה םא כפופה להם ועושה מה בז** שלה כרגע אנחנו רק אוכלים חרא למרות שאנחנו עושים רק טוב בטרנר ועשינו דברים שאף ארגון אחר בארץ לא עשה אז עם כל הכבוד מה אתם מצפים שיזינו אותנו גם בחיים האישיים?

המחאה יצרה באז ורעש והודענו רשמית אנחנו ככה לא ממשיכים, לא בגלל אגו ולא בגלל פוזות אלא כי אנחנן לא מוכנים להיות שקי אגרוף וואלה זה כבר מוגזם, כשלא עשינו מחאה באצטדיון הדברים רק החריפו למרות כל הדיבורים וכל המאמצים של ההנהלה לשנות היחס רק החמיר וסתם על ריק הרי כולכם רואים מה קורה בטרנר ואין שום סיבה לקבל את זה ושום סיבה שנמשיך לשים את התחת כשאנחנו נפגעים באישי.
בוא נצא אורן מנקודת הנחה שאתם צודקים.
ובוא אני אתן לך את הסיטואציה מהצד.
סחבק מגיע 15 דקות לפני המשחק שומע שקט מוחלט,לא מבין מה קורה.
יודע שזה אחד המשחקים החשובים העונה ויודע שהקהל כאן הוא פקטור חשוב.
אני כאוהד מהצד אומר לעצמי "מה קרה השתגעו אלה היום"?
המשחק מתחיל,שקט מוחלט ואף אחד לא מבין למה.
מבחינתנו אלה שלא בסוד העיניינים זה נראה מוזר על גבול ההזוי.
מחאה צריכה להיות,אבל צריך לעשות אותה שיכלי ולא מעצבים של הרגע.
אם לצורך העניין בסיום המשחק הייתם מוציאים פוסט שמספר את הסיפור,משחק הבא כל הקהל היה איתכם מלא,כי בסה"כ אתם צודקים.
אבל על זה נאמר אל תהיה צודק היה חכם.
אגב גם היציאה של הבחור ההוא לא הייתה במקום.
ושוב במבט של אחד שיושב במערבי ולא היה לו מושג על מה הבאלגן.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

הדבר הראשון שאבא שלי שבמזרחי שאל אותי אחרי המשחק זה למה לא היה עידוד בהתחלה, כשהוא הבין הוא אמר יפה מאוד.
כמובן שלא הייתה אפשרות להסביר מראש כי זה קרה בסמוך למשחק אבל אם בכל האצטדיון היו יודעים על מה מדובר לא חושב שהיו הולכים נגד.
האלה שעודדו הם האלה שתמיד יהיו אנטי, ראו שלא מעודדים בכוונה אז התחילו כן לעודד בכוונה לא משנה הסיבה.
לגבי ההערה של אפיק לא יודע אם שמעתי נכון אבל אני חושב שהוא אמר משהו בסגנון יופי עכשיו תמשיכו לשתוק כמו שאתם שותקים כל המשחק.
לקחתם קצת רחוק את העניין של הפילוג וזה, אני לא הכי בעד האמירות האלה אבל ידוע לכולם שזה נכון וזה גם קרה במשחק.

אני גם חושב שהפיתרון הזה רחוק מלהיות אידאלי אבל אין לי שום דבר אחר להציע.
לנו כאוהדים ולכם כארגון אין שום קלף מיקוח על המשטרה, הדבר האחרון שמעניין אותם זה אם כן שרו או לא שרו במשחק של באר שבע.
האקט הזה כן יצר באזז אבל לא באופן ניכר ובטח שבטח שלא כזה שיעשה סוויץ׳ בראש לאותו קצין משטרה. מבין את העיקרון של לא ללכת לתקשורת אבל באמת שאיו לי כרגע בראש אף פיתרון אחר.
אסון אם הדבר המדהים שבניתם יתפרק בגלל גחמות של שוטר אבל לא פחות חמור אם החיים האישיים שלכם יפגעו בצורה שתיארתם.

שלח תגובה