zivmay כתב:לאף קבוצה שהייתה באלופות לא הייתה תחרות כמו שיש לנו כרגע.
מכבי היא מפלצת, והיא היריבה הכי קשה שיכולנו לבקש- ביתר והפועל תל אביב גם לא יהיו פרייארים השנה.
אם נהיה בליגת האלופות ובנוסף נזכה באליפות, אנחנו יכולים לפרוש מכדורגל.
לאף קבוצה?
לפניי שנה מכבי תל אביב הייתה איתנו בתחרות, מכבי חיפה של אלישע הייתה תבחרות עם הפועל תל אביב, והפועל תל אביב הייתה בתחרות עם מכבי חיפה...
דר אדום בנשמה כתב:
מפח נפש?
3 מתוך 5 הקבוצות היו פסע מאליפות ואיבדו אליפות במחזורים האחרונים, עוד קבוצה אחת הייתה קבוצה חלשה של קלינגר ומכבי תל אביב שאין לי מושג איך הם הצליחו באירופה.
בקיצור זה לא אומר כלום...
תרענן את ההגדרות שלך לגבי המושג "מפח נפש". זה לא שבהכרח חייב כישלון טוטאלי. מספיק שיהיה חסר לך גרוש ללירה
הייתי לפני חצי שנה שם, על הדרך גם הלכנו למשחק בליגה האירופית שלהם, חייב להגיד קהל עלוב ביותר, בהתחלה כולם מנופפים בדגלים ואחרי 2 דקות רק האולטראס שזה בקושי 200 אוהדים מעודדים וכל השאר יושבים..
מה שכן, "בהשפעת המקום" כל המשחק לא הצלחנו להפסיק לצחוק מאוהד אחד שלא הפסיק לקלל בהולנדית. בהחלט חוויה
niv1 כתב:
הייתי לפני חצי שנה שם, על הדרך גם הלכנו למשחק בליגה האירופית שלהם, חייב להגיד קהל עלוב ביותר, בהתחלה כולם מנופפים בדגלים ואחרי 2 דקות רק האולטראס שזה בקושי 200 אוהדים מעודדים וכל השאר יושבים..
מה שכן, "בהשפעת המקום" כל המשחק לא הצלחנו להפסיק לצחוק מאוהד אחד שלא הפסיק לקלל בהולנדית. בהחלט חוויה