משפחת בוזגלו חברה בע''מ
Re: משפחת בוזגלו חברה בע''מ
אני רוצה את מאור בוזגלו בהפועל ב"ש.
אני לא חושב שיש ישראלי יותר טוב בתפקיד שלו.
אני גם לא חושב שהוא רוצה ללכת.
את כל תרגילי המו"מ אני מעדיף להשאיר לאבא שלו ולאסי. זה ממש לא מעניין לדעתי. גם לא מעניין אותי כמה דולרים הוא יקבל מאלונה כל חודש, כסף שלה וזכותה לעשות איתו מה שהיא רואה לנכון. ואם היא תראה לנכון לשדרג לו את החוזה אז אני איתה.
ובחייאת, די לצאת בהצהרות. יעקב בוזגלו זה לא מאור בוזגלו, ומי שעוד לא הפנים את זה אז שיפנים עכשיו. כמה שזה מפתה לקפוץ על כל מלפפון ולארגן פה טריידים, יש לנו פה שחקן מצוין עם קבלות שכבר מחובר לקבוצה, לעיר ולאוהדים ואנחנו מתעקשים לשרוף אותו בגלל הנפצות של ONE.
את כל תרגילי המו"מ אני מעדיף להשאיר לאבא שלו ולאסי. זה ממש לא מעניין לדעתי. גם לא מעניין אותי כמה דולרים הוא יקבל מאלונה כל חודש, כסף שלה וזכותה לעשות איתו מה שהיא רואה לנכון. ואם היא תראה לנכון לשדרג לו את החוזה אז אני איתה.
ובחייאת, די לצאת בהצהרות. יעקב בוזגלו זה לא מאור בוזגלו, ומי שעוד לא הפנים את זה אז שיפנים עכשיו. כמה שזה מפתה לקפוץ על כל מלפפון ולארגן פה טריידים, יש לנו פה שחקן מצוין עם קבלות שכבר מחובר לקבוצה, לעיר ולאוהדים ואנחנו מתעקשים לשרוף אותו בגלל הנפצות של ONE.
- ForeverRed
הכל טוב ויפה, אבל להגיד שיעקב זה לא מאור זאת תמימות על סף ההזיה.bs war כתב:אני רוצה את מאור בוזגלו בהפועל ב"ש.
לא רוצה להשתמש במונחים מעליבים אחרים שעולים לי לראש.
צאו מהסרט, הכל מתוכנן ומתואם.
יש שאוהבים יותר ויש שפחות.
אני חושב שיש פה בסך הכל שחקן שנתן לאבא שלו את תפקיד הסוכן במשרה מלאה.ForeverRed כתב: הכל טוב ויפה, אבל להגיד שיעקב זה לא מאור זאת תמימות על סף ההזיה.
לא רוצה להשתמש במונחים מעליבים אחרים שעולים לי לראש.
צאו מהסרט, הכל מתוכנן ומתואם.
יש שאוהבים יותר ויש שפחות.
אבא של ברדה עושה את אותו תפקיד. יותר בשקט, אבל אותו תפקיד.
בסוף מה שחשוב זה מה שמאור רוצה. ולדעתי הוא רוצה להישאר. אז שאבא שלו ישתמש באמצעים הסימפוזיונים שלו בשביל להשיג לו חוזה משופר, לא חושב שזה צריך לעניין אותנו, ולא חושב שזה אומר משהו על מאור. זה האבא וככה הוא עובד.
אבל למה הוא לא אומר - "טוב לי אני רוצה להישאר. אני רוצה לשחק עם הפועל ב"ש בליגת האלופות"bs war כתב:
אני חושב שיש פה בסך הכל שחקן שנתן לאבא שלו את תפקיד הסוכן במשרה מלאה.
אבא של ברדה עושה את אותו תפקיד. יותר בשקט, אבל אותו תפקיד.
בסוף מה שחשוב זה מה שמאור רוצה. ולדעתי הוא רוצה להישאר. אז שאבא שלו ישתמש באמצעים הסימפוזיונים שלו בשביל להשיג לו חוזה משופר, לא חושב שזה צריך לעניין אותנו, ולא חושב שזה אומר משהו על מאור. זה האבא וככה הוא עובד.
מה זה הדבר הזה שהוא אומר "אני לא יודע אם אהיה פה עונה הבאה"
"הכל יכול להיות"
מה זה?!?! הוא תחת חוזה
אם אתה רוצה לעזוב תגיד:"הייתה לי תקופה יפה פה, אני רוצה ללכת למקום אחר"
אני מניח שאלה הוראות מאבא שלו. שוב, משחקי מו"מ.שמעון א כתב: אבל למה הוא לא אומר - "טוב לי אני רוצה להישאר. אני רוצה לשחק עם הפועל ב"ש בליגת האלופות"
מה זה הדבר הזה שהוא אומר "אני לא יודע אם אהיה פה עונה הבאה"
"הכל יכול להיות"
מה זה?!?! הוא תחת חוזה
אם אתה רוצה לעזוב תגיד:"הייתה לי תקופה יפה פה, אני רוצה ללכת למקום אחר"
אין מה לעשות, לא כולם מליקסון וברדה שיוותרו על הכל בשביל לשחק פה, אבל זה לא אומר שאם בוזגלו יישאר הוא לא יהיה מחויב לקבוצה ולהצלחתה. אני חושב מקצועית נטו ולדעתי האינטרס צריך להיות שהוא יישאר. את שיקולי הכספים והחוזה החדש תשאירו לאלונה.
הוא לא שווה שקל מעל החוזה שלו.
אם הם יתנו לו העלאה הם מטומטמים..
אם הם יתנו לו העלאה הם מטומטמים..
הוא פותח היום חנות בבש. הרגשתי זה משא ומתן של אבא בוזגלו
לא אנחנו שורפים את בוזגלו.
זה אבא שלו ששופך דלק והוא שמדליק גפרור עם כל הפוסטים הלא ברורים ו"הכדורגל נזיל" שלו.
רוצה לעזוב/שדרוג (לא שמבין על מה הוא צריך לקבל העלאה אבל נניח)?
תהיה גבר ותגיד מול כולם.
לאוגו אין בעיה לעשות את זה, כך גם למליקסון בזמנו כשעלינו ליגה. מצהירים על הרצון מבלי לבלבל את השכל ולשחק משחקים.
במקום זה שולח את האבא והאח שידבררו אותו. כנראה שלא רק על הדשא הוא חסר אופי.
זה אבא שלו ששופך דלק והוא שמדליק גפרור עם כל הפוסטים הלא ברורים ו"הכדורגל נזיל" שלו.
תהיה גבר ותגיד מול כולם.
לאוגו אין בעיה לעשות את זה, כך גם למליקסון בזמנו כשעלינו ליגה. מצהירים על הרצון מבלי לבלבל את השכל ולשחק משחקים.
לגמרי, נורא מרגיז העניין הזה.yossi כתב:לא אנחנו שורפים את בוזגלו.
תהיה גבר ותגיד מול כולם.
לא בושה לבקש העלאת שכר.
וכאילו מה נראה לו, זה לא שקוף שכל קיץ מתפרסמת ידיעה באתר שלאבא/סוכן שלו יש חלק בו, שמכבי תא מעוניינת בו, כבר קיץ שלישי ברציפות?!
גם ידוע לכולם שאם מכבי רוצה כוכב של קבוצה גדולה, ג׳ורדי כמו נחש חלקלק יעשה את זה בשקט בלי רעש תקשורתי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם עונות קודמות זה היה ככה חוץ מהעונה הראשונה שאז בוזגלו אמר שאם הוא לא יעבור לחו"ל הוא יהיה איתנו באירופה, עכשיו אין שום דיבור על זה, הכל ברמיזות ובאנגלית המילה אפילו יותר טובה innuendo.....
כאילו באמת שיגיד מה הוא והבן שלו רוצים ויירד לנו מהוריד, רוצים לעזוב שיעזבו, רוצים להשאר עם שדרוג שכר שישארו.
אין לי כבר כוח לכל הטררם השנתי הזה.
פלא שהאוהדים של מכבי ת"א לא סובלים את מאור בוזגלו ואת האבא שלו?
מליקסון אומר שהוא רוצה לפרוש כאן, אוגו אומר שהוא ישאר, ורק בוזגלו לא יכול להגיד מה איתו...
כאילו באמת שיגיד מה הוא והבן שלו רוצים ויירד לנו מהוריד, רוצים לעזוב שיעזבו, רוצים להשאר עם שדרוג שכר שישארו.
אין לי כבר כוח לכל הטררם השנתי הזה.
פלא שהאוהדים של מכבי ת"א לא סובלים את מאור בוזגלו ואת האבא שלו?
מליקסון אומר שהוא רוצה לפרוש כאן, אוגו אומר שהוא ישאר, ורק בוזגלו לא יכול להגיד מה איתו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נו באמת וסרמיליה וכל הלחץ הזה מהקהל, הבן אדם רוצה לעזוב, מתי תתבגרו ותבינו שאתם לא המועדון של זינו או להב?
איך אומר שייע? מי שרוצה לעזוב, WELCOME, רק תביא סכום העברה, לא תביא ? תישאר ביציע.
איך אומר שייע? מי שרוצה לעזוב, WELCOME, רק תביא סכום העברה, לא תביא ? תישאר ביציע.

מילא לעשות את הטריקים האלה כשאנחנו מגרדים למכבי את הבוהן, אבל אחרי אליפות שהוא רק חלק ממנה והיא לא רשומה על שמו זו חוצפה וטמטום. שחקן טוב בהחלט אחד הטובים אפילו אבל הקשקוש על דקות משחק גובל בחוצפה, שב בשקט ודע את המקום שלך תילחם כמו גבר על דקות.
ברור לי שזה משחק בשביל עוד כמה ג'ובות אבל הפעם עבר את הגבול מבחינתי
ברור לי שזה משחק בשביל עוד כמה ג'ובות אבל הפעם עבר את הגבול מבחינתי
ברק אברמוב: יעקב בוזגלו ניסה לסחוט אותי https://www.one.co.il/article/271503.html" onclick="window.open(this.href);return false;