האם יש אור בקצה המנהרה הזאת שנקראית הפועל ב"ש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: האם יש אור בקצה המנהרה הזאת שנקראית הפועל ב"ש?

שליחה על ידי Totti »

מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אם זה מה שהולך בפורום שעוד נחשב מתון ושפוי יותר בימים מאז עכו אז ה' ישמור מה ייקרה במידה ולא ננצח את פ"ת.

אולי זה יישמע לכם קלישאתי אבל חייבים להיות ביחד אגרוף אחד, זה לא הזמן להקשיב למקורבים,עיתונאים בשקל, או רב סרן שמועתי.

זה הזמן שלנו לתמוך כמו שתמכנו בשנים האחרונות, דחיפה אדירה, אווירה טובה, אמונה בשחקנים ובצוות המקצועי ובסוף השנה כולנו נוכל לעשות סיכומים כרגע כולה מחזור 5 זה בטוח לא הזמן.

הרי אם נמשיך ככה יהיה פיצוץ ממש בקרוב ואז מימלא לא יהיה סיכויי פה לשום דבר.
שימו הכל בצד הפועל ב"ש מעל הכל ומעל כולם, אנחנו לא אוהדים אותה כי היא הכי יפה וסקסית, לא כי היא הביאה לנו הרבה תארים ורגעי נחת, לא כי הכל הולך לנו קל, אנחנו אוהבים אותה כי זו הפועל שלנו לטוב ולרע.

אל תשפכו את התינוק עם המים, יש עונה שלמה לפנינו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מזכיר לכם שכל מתנגדי אלישע שנה שעברה אמרו שהם מוכנים לסיים גם 4-5 השנה ולשלם על בכר שכר לימוד.
אני טענתי אז שזה קשקוש, אבל זה הזמן שיעמדו מאחורי המילה שלהם

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yedidel כתב:מזכיר לכם שכל מתנגדי אלישע שנה שעברה אמרו שהם מוכנים לסיים גם 4-5 השנה ולשלם על בכר שכר לימוד.
אני טענתי אז שזה קשקוש, אבל זה הזמן שיעמדו מאחורי המילה שלהם
אני עומד מאחורי המילה שלי.
יש לנו מאמן על הקווים. מאמן אמיתי עם ביצים. מקווה לראות אותו כאן גם בעונה הבאה בלי קשר לתוצאות העונה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: אני עומד מאחורי המילה שלי.
יש לנו מאמן על הקווים. מאמן אמיתי עם ביצים. מקווה לראות אותו כאן גם בעונה הבאה בלי קשר לתוצאות העונה.
ואם, סתם לדוגמא, נניח, נמשיך בצבירת 7 נקודות כל 5 משחקים?

סמל אישי של משתמש
זלאטן

שליחה על ידי זלאטן »

הפאניקה הזו אחרי הפסד מוגזמת ומיותרת,אין בה שום דבר טוב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ואם, סתם לדוגמא, נניח, נמשיך בצבירת 7 נקודות כל 5 משחקים?
אני אסביר לך בפשטות.
מאז אני זוכר עצמי אוהד הפועל בש,לא ראיתי את הקבוצה שולטת בצורה כזאת אבסולוטית במגרש.
אין משחק עד היום מתחילת העונה שלא שלטנו ללא עוררין,רואים סדר,ארגון,קבוצה שמשחקת כדורגל.
יחד עם זאת,השיטה הזאת דורשת זמן.
דיבורי הרוטציה כאן הם פאתטיים,רוטציה עודים שיש לך כמה מפעלים במקביל ולא בשביל לרצות שחקנים.
גם מכבי שאתם כל כך אוהבים לקחת ממנה דוגמא,הרוטציה שלה בימי סוזה הלכה והתמעטה שהם סיימו את חלקם במפעל האירופי.
השחקנים במיוחד בחלק הקדמי צריכים להיות מתואמים ושזה יקרה,זה יהיה פיצוץ.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: אני אסביר לך בפשטות.
מאז אני זוכר עצמי אוהד הפועל בש,לא ראיתי את הקבוצה שולטת בצורה כזאת אבסולוטית במגרש.
אין משחק עד היום מתחילת העונה שלא שלטנו ללא עוררין,רואים סדר,ארגון,קבוצה שמשחקת כדורגל.
דיבורי הרוטציה כאן הם פאתטיים,רוטציה עודים שיש לך כמה מפעלים במקביל ולא בשביל לרצות שחקנים.
גם מכבי שאתם כל כך אוהבים לקחת ממנה דוגמא,הרוטציה שלה בימי סוזה הלכה והתמעטה שהם סיימו את חלקם במפעל האירופי.
שלא ישתמע מדברי שיש לי משהו נגד בכר, הוא מאמן מוכשר וצריך לקבל קרדיט נרחב.

אבל אני מצטער להחזיר את הדיון מהעונה שעברה, ולהגיד שלי כאוהד ממש לא מעניין אחוזי שליטה בכדור. אני רוצה לראות שאנחנו מבקיעים ומנצחים.
אין משחקים שאני יותר סובל בהם ממשחקים שהכדור 80% מהזמן אצלנו אבל בעטנו פעמיים לשער מ90 מטר כל המשחק. ולצערי היו כבר כמה כאלה העונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כל מה שאתה אומר הוא טוב ויפה ואני מסכים איתצו, אבל לא התייחסת לנקודה המרכזית שידידאל העלה- באמת נראה לך שאנשים ימשיכו להסתפק פה ב48% צבירת נקודות בתירוץ של "עוד נהנה מבכר בשנה הבאה" ?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בסופו של דבר יש עוגה וצריך לדעת איך לחלק אותה.
אם תוסיף קשר, תאבד חלוץ. תשלוט בכדור, תצטרך לוותר על דברים אחרים.
אלישע ויתר בזמנו על שליטה בכדור והעדיף להעיף את הכדור קדימה.
הוא לא עשה את זה כי הוא לא היה מסוגל, אלא כי האמין שחומר השחקנים לא התאים לשיטת משחק מהסוג הזה.
כשאתה רואה איך קבוצות מגיעות בקלות לאזור הרחבה שלנו אתה לא יכול שלא לתהות אם הוא צדק.

אז אם נחזור לרגע לנושא, החזקת כדור זה נחמד אבל לא הולכים עם זה למכולת.
אם זה עולה לנו בנקודות אז זה לא שווה הרבה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

איזה רוטציות ברק בכר כבר עושה?
אחריי המשחק מול ק"ש הוא פתח עם ראדי במקום גורדנה.
מול רעננה הוא פתח עם וואקמה, ברדה וגורדנה במקום הובאן שהר ובוזגלו ומול חיפה פתח עם ההרכב ששיחקנו מול מכבי תל אביב חוץ משינוי מאולץ של ארבייטמן במקום שהר ובמשחק האחרון היה לו שינוי מאולץ כי מליקסון לא הרגיש טוב ושינוי רוטציה של גורדנה במקום ראדי.
מה לא בסדר ברוטציה הזעירה הזאת?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: בסופו של דבר יש עוגה וצריך לדעת איך לחלק אותה.
אם תוסיף קשר, תאבד חלוץ. תשלוט בכדור, תצטרך לוותר על דברים אחרים.
אלישע ויתר בזמנו על שליטה בכדור והעדיף להעיף את הכדור קדימה.
הוא לא עשה את זה כי הוא לא היה מסוגל, אלא כי האמין שחומר השחקנים לא התאים לשיטת משחק מהסוג הזה.
כשאתה רואה איך קבוצות מגיעות בקלות לאזור הרחבה שלנו אתה לא יכול שלא לתהות אם הוא צדק.

אז אם נחזור לרגע לנושא, החזקת כדור זה נחמד אבל לא הולכים עם זה למכולת.
אם זה עולה לנו בנקודות אז זה לא שווה הרבה.
הרי אתה זוכר את הויכוחים שלנו עם כל אותם אנשים כאן שאמרו את מה שאמרו.
לא ששיניתי את דעתי,אבל בשיטה הזאת של בכר אין אפור,זה או שחור או לבן,אם זה לא הולך זה לא הולך ואם זה הולך אתה גומר כאן על כל הליגה בפער.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כל פעם שאני שומע את המשפט "אלישע האמין וכו'", מתעוררת בי בחילה.
הוא לא האמין בכלום, ולא תרם לנו אפילו עשירית לשיטת המשחק. זה פשוט היה כלום ושום דבר, מה שיהיה יהיה.
מה שמדגיש את ההפסדים המביכים (מדבר על הפסדים חד צדדיים לקבוצות קטנות), את התבוסות, את ההשפלות ואת זה שכמעט ירדנו ליגה בעונה הראשונה שלו.

בשיטה העכשווית, שחקנים צריכים להיות מרוכזים, בעלי מוטיבציה וכושר. כל עוד שחקנים לא יתנו מעצמם, אנחנו נמשיך להיות מתוסכלים מול השער ומצד שני ימשיכו זליגות של מתפרצות וטעויות מביכות ע"ע סוארז, אילוז וביטון.
אני יכול להבין את ההצבה של דן ביטון, הוא לא הפסיק לרוץ, היה חד ולא איבד כדורים ולחץ שצריך. בדיוק מה שאנחנו צריכים מכל שחקן.
אבל שברדה נכנס דקה 60 ולא מזיז את התחת, בוזגלו לא רץ לעומק ורק תוקע את המשחק, כנל שלומי. מד הלחץ רק יעלה ככל שהדקות יעברו.

אבל אני מאמין בבכר, כי עם הדרך שלו יש לנו לפחות עתיד, עם סיכויים טובים למימוש 100 אחוז מהפוטנציאל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:כל פעם שאני שומע את המשפט "אלישע האמין וכו'", מתעוררת בי בחילה.
הוא לא האמין בכלום, ולא תרם לנו אפילו עשירית לשיטת המשחק. זה פשוט היה כלום ושום דבר, מה שיהיה יהיה.
מה שמדגיש את ההפסדים המביכים (מדבר על הפסדים חד צדדיים לקבוצות קטנות), את התבוסות, את ההשפלות ואת זה שכמעט ירדנו ליגה בעונה הראשונה שלו.

בשיטה העכשווית, שחקנים צריכים להיות מרוכזים, בעלי מוטיבציה וכושר. כל עוד שחקנים לא יתנו מעצמם, אנחנו נמשיך להיות מתוסכלים מול השער ומצד שני ימשיכו זליגות של מתפרצות וטעויות מביכות ע"ע סוארז, אילוז וביטון.
אני יכול להבין את ההצבה של דן ביטון, הוא לא הפסיק לרוץ, היה חד ולא איבד כדורים ולחץ שצריך. בדיוק מה שאנחנו צריכים מכל שחקן.
אבל שברדה נכנס דקה 60 ולא מזיז את התחת, בוזגלו לא רץ לעומק ורק תוקע את המשחק, כנל שלומי. מד הלחץ רק יעלה ככל שהדקות יעברו.

אבל אני מאמין בבכר, כי עם הדרך שלו יש לנו לפחות עתיד, עם סיכויים טובים למימוש 100 אחוז מהפוטנציאל.
אתה לא יכול מצד אחד לתלות את כל האשמה בכישלונות של העונה שעברה באלישע, ומצד שני לנקות לחלוטין את בכר ולהאשים רק את השחקנים בכישלונות של העונה הנוכחית.

הגורם המשותף בשתי העונות האלה הוא השחקנים.
אם יש משהו להסיק מהמשחק בעכו זה שלא בטוח שהבעיה הייתה רק בעמדת מאמן.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

מסכים לגמרי

אבל הכי חשוב כרגע, שכולם, אוהדים, שחקנים ובעלים יעמדו מאחורי המאמן המוכשר הזה ויתנו לו באמת הזדמנות להוכיח את עצמו

כרגע נראה שכולם מחכים לו בפינה

שלח תגובה