באר שבע - בית"ר ירושלים | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: באר שבע - בית"ר ירושלים | עדכונים חיים

שליחה על ידי Totti »

היה תענוג.

כולם מדברים על מאור, אף אחד לא מדבר על צדק.
השקט מאחורה, הניווט, התיקולים הנקיים, מנייה בטוחה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מליקסון , מליקסון, מליקסון...עוד בהכנה הוא היה נראה נהדר , נקווה שימשיך ככה.
הובאן- שלושה שערים בגביע הטוטו , גול באירופאית, גול בהכנה , חמישה שערים והבחור בזון.

והדברים הפחות חיוביים, ראדי, תהרגו אותי אני לא מתרשם כמוכם ממנו , זה פשוט לא זה בינתיים.
וואקמה - ע"ע ראדי, מאוד מאוד מאוד כבד , לא מדוייק , האדישות שלו אותי אישית מאוד מרגיזה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

על ראדי אני סומך שיעלה את הרמה שלו בליגה, בגביע הטוטו הוא ככה משחק בהילוך שני.
לגבי וואקמה זה נראה יותר משהו מנטלי מאשר יכולות גופניות.. הוא היה סופרסטאר, הכל עבר דרכו ברעננה ואצלנו הוא עוד חלק מהפזל, ברגע שיבין את מקומו והראש שלו יסתדר הוא יתרום לנו המון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא מודאג לגבי טוני, הוא חלוד.
נכנס בגארבצ ועדיין סידר מצב לגול לאליה, אני סומך עליו, הוא מוכשר בטירוף

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מילה לגבי לואי, פשוט יופי של רכש עשינו איתו. גם בעמדת המגן מראה שיש על מי חסמוך, שחקן עומק פנטסטי והתעיד של מרכז ההגנה שלנו ביום שאחרי ווילי

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

Totti כתב:היה תענוג.

השקט מאחורה, הניווט, התיקולים הנקיים, מנייה בטוחה.
הכדורים הארוכים... אדיר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Totti כתב:לא מפעילים את שהר נכון.
אני מצפה מברק למצוא לזה פתרון.
שחקן עם כוח מתפרץ ומהירות כמו שלו צריך לקבל כדור לשטח
אם ישחקו איתו עומק, הוא מסיים כאן עונה עם 20 גולים.
ע"ע קאיודה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

קצת ריחמתי על המאמן של בית"ר. בטח קשה לעבוד במועדון שהבעלים חושב שהוא עושה לך טובה.
דרך אגב לא ראיתי את ההתחלה של המשחק - איך הקהל קיבל את דובב גבאי בטקס שהעניקו לו פרחים?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אסי, דגים כתב:קצת ריחמתי על המאמן של בית"ר. בטח קשה לעבוד במועדון שהבעלים חושב שהוא עושה לך טובה.
דרך אגב לא ראיתי את ההתחלה של המשחק - איך הקהל קיבל את דובב גבאי בטקס שהעניקו לו פרחים?
סבבה לגמרי, מחאו לו כפיים.
למרות ש-2-3 מפגרים בשורה הראשונה קיללו אותו.

אגב, הסלפי שעשה עם אוהדי באר שבע עורר ביקורת גדולה עליו בביתר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

נקודות שחשוב לשים אליהם לב:

1. אם התרגלנו שויילי הוא החולייה האחראית בהגנה, אז התרגלנו. למרות האדום בתון, צדק מתגלה כבלם השקול מבינהם, זה שמניע את הכדור בצורה מסודרת יותר, לא מחפש הרפתקאות מיותרות וגם מתקל בצורה נהדרת ונקייה.

2. בן תורגמן- למרות התחלה מהוססת ומשחק התקפי פושר, התאזן מאוד בהמשך וסיכם משחק טוב מול עומר אצילי, שחקן שלפני שנתיים היה מפרפר אותו בלי הכרה. יש אלטרנטיבה בספסל.

3. אילוז, אחרי ההכפשות- אתמול במשחק טוב ויציב.

4. טאהה- כבר כתבתי מעלה, בינגו. רכש נהדר של אלונה שמוכיח שבכל חלק במגרש יש לו מה לתרום.

5. משחק הלחץ- סוף סוף רואים קבוצה ממושמעת שעושה לחץ אפקטיבי

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

משחק טוב שלנו בעיקר במחצית השנייה, אבל כמו שבכר אמר לא להסתנוור כי יש הרבה דברים שצריך לשפר והיו רעים. אז כמו שלא נכנסנו למרה שחורה אחרי התיקו מול רעננה ככה אין מה להשתגע אחרי ה 4-0 הזה מול קבוצה שבאה די מפורקת.

לגבי המשחק עצמו, דודו גורש מרגיע אותי מיום ליום ואם לא הייתי בטוח בו בהתחלה הוא לאט לאט מתרגל למעמד של קבוצה גדולה וכבר משחק בהרבה יותר ביטחון מאשר המשחקים הראשונים. לגבי צדק את ווילי, מסכים עם טוטי לגבי האלגנטיות של צדק ועל זה שיש על מי לסמוך, ולגבי ווילי אני לא דואג, זה מאוד קשה להיות שנתיים רצוף האיש מספר אחד בהגנה שכולם יודעים שעלייך קם ונופל משחק ההגנה, אני בטוח שכשתתחיל הליגה זה יראה יותר ויותר טוב. מליקסון במשחק פשוט טוב, גם במחצית הראשונה הגיע ל 2 הזדמנויות ומחצית שניה פשוט היה נפלא, רק שימשיך ככה, כי הוא באמת נראה טוב מתחילת העונה ורק במגמת עלייה.
כמובן מזל טוב לשהר על הראשון בקבוצה, והדבר הזה מתחבר לי למליקסון, אם מליקסון ימשיך את הכושר שלו עד עכשיו שהר הולך להיות חלוץ מאושר העונה.

הובאן את אוגו, באמת שאין מה להוסיף, פשוט תענוג לראות.

לגבי ראדי, משחק לא טוב שלו, נכנס לא טוב למשחק והרבה לאבד, מקווה שזה חד פעמי ונובע מהעומס שהיה לו השבוע.

דבר אחרון שרציתי להגיד זה ברדה!
כל מילה מיותרת, אחרי תקופה מסוימת שפשוט היה לי קשה לראות אותו, כי אני באמת אוהב את הבן אדם הזה והיה קשה לי לראות ירידה כל כך דרסטית במשחק שלו, אני פשוט נהנה על כל שניה שהוא על המגרש, חזר לשחרר במהירות את הכדור, לשחק חכם עם מנהיגות, כאילו יש 2 הפועל באר שבע, כשהוא על המגרש וכשהוא לא. וכמובן קינח בגול מגיע לו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב:משחק טוב שלנו בעיקר במחצית השנייה, אבל כמו שבכר אמר לא להסתנוור כי יש הרבה דברים שצריך לשפר והיו רעים. אז כמו שלא נכנסנו למרה שחורה אחרי התיקו מול רעננה ככה אין מה להשתגע אחרי ה 4-0 הזה מול קבוצה שבאה די מפורקת.

לגבי המשחק עצמו, דודו גורש מרגיע אותי מיום ליום ואם לא הייתי בטוח בו בהתחלה הוא לאט לאט מתרגל למעמד של קבוצה גדולה וכבר משחק בהרבה יותר ביטחון מאשר המשחקים הראשונים. לגבי צדק את ווילי, מסכים עם טוטי לגבי האלגנטיות של צדק ועל זה שיש על מי לסמוך, ולגבי ווילי אני לא דואג, זה מאוד קשה להיות שנתיים רצוף האיש מספר אחד בהגנה שכולם יודעים שעלייך קם ונופל משחק ההגנה, אני בטוח שכשתתחיל הליגה זה יראה יותר ויותר טוב. מליקסון במשחק פשוט טוב, גם במחצית הראשונה הגיע ל 2 הזדמנויות ומחצית שניה פשוט היה נפלא, רק שימשיך ככה, כי הוא באמת נראה טוב מתחילת העונה ורק במגמת עלייה.
כמובן מזל טוב לשהר על הראשון בקבוצה, והדבר הזה מתחבר לי למליקסון, אם מליקסון ימשיך את הכושר שלו עד עכשיו שהר הולך להיות חלוץ מאושר העונה.

הובאן את אוגו, באמת שאין מה להוסיף, פשוט תענוג לראות.

לגבי ראדי, משחק לא טוב שלו, נכנס לא טוב למשחק והרבה לאבד, מקווה שזה חד פעמי ונובע מהעומס שהיה לו השבוע.

דבר אחרון שרציתי להגיד זה ברדה!
כל מילה מיותרת, אחרי תקופה מסוימת שפשוט היה לי קשה לראות אותו, כי אני באמת אוהב את הבן אדם הזה והיה קשה לי לראות ירידה כל כך דרסטית במשחק שלו, אני פשוט נהנה על כל שניה שהוא על המגרש, חזר לשחרר במהירות את הכדור, לשחק חכם עם מנהיגות, כאילו יש 2 הפועל באר שבע, כשהוא על המגרש וכשהוא לא. וכמובן קינח בגול מגיע לו
קינח בגול ויכול היה לכבוש עוד 2.
נאווקמה ובוזגלו השאירו לו כדורים שבגיל 28 הוא קובר בקלות.

לגבי ראדי, לא היה טוב. אבל לא שופט אף שחקן שעולה ב-4:0 לשחק, זו רמת דריכות אחרת

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:היה תענוג.

מוקי?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: מוקי?
לגמרי

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: קינח בגול ויכול היה לכבוש עוד 2.
נאווקמה ובוזגלו השאירו לו כדורים שבגיל 28 הוא קובר בקלות.

לגבי ראדי, לא היה טוב. אבל לא שופט אף שחקן שעולה ב-4:0 לשחק, זו רמת דריכות אחרת
חס וחלילה, לא שופט אלא מעלה מחשבות ודברים שצריך לזהות ולשים אותם על השולחן. שחקן גם יכול לתפוס משחק רע זה קורה לגדולים ביותר.

שלח תגובה