וסרמילה UltraSouth VS?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: וסרמילה UltraSouth VS?
אין לי מושג למה ולמי להאמין וכל הסיפור נראה לי הזוי מדיי.
אני מקווה שהם יפתרו את זה.
ד"א מה העניין עם להציב גבולות? כאילו וסרמיליה לא יכולים להקים הסעה זולה יותר? מה זה משנה מה הם עושים?
ההצבת גבולות הזאת היא גם מטוטמת כי בסופו של דבר כולם רוצים בטובת הפועל באר שבע...
ד"א מה העניין עם להציב גבולות? כאילו וסרמיליה לא יכולים להקים הסעה זולה יותר? מה זה משנה מה הם עושים?
ההצבת גבולות הזאת היא גם מטוטמת כי בסופו של דבר כולם רוצים בטובת הפועל באר שבע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היא לא מטומטמת היא הכרחית.דר אדום בנשמה כתב:אין לי מושג למה ולמי להאמין וכל הסיפור נראה לי הזוי מדיי.
ואם מחר וסרמיליה יחליטו שהם רוצים להכניס תופים ולשיר שירים אחרים משאר אצטדיון ביציע אחר, זה יעבוד?
הכסף מההסעות חוזר ליציע ולכן זה חלק מהדברים של הארגון.
אתה מדבר בלי שום מושג.דר אדום בנשמה כתב:אין לי מושג למה ולמי להאמין וכל הסיפור נראה לי הזוי מדיי.
ההסעות שהUS מארגן והרווח ממנו הולך על תפאורה.
ההסעות של וסרמיליה דרך פאן-זון. אפילו לא שקל אחד הולך לטובת האוהדים.
אז עכשיו תגיד לי אתה האם זה בסדר מצד וסרמיליה להיכנס לעניין ההסעות והחולצות והתרומות מחוץ ליציעים ולקחת חלק נכבד מההכנסות של US.
מה עושים של בוסרמיליה עם כל הכסף+כסף מחסויות(שמופיעות בסרטונים שלהם)? לא ראיתי שום דגל פריסה ושום שלט או משהו כזה של וסרמיליה.
שלא יעבדו עליכם...המחיר הזול הזה היה מחיר השקה חד פעמי והוא סובסד ע"י חברת Fanzone (למי שמכיר ויש את האפליקציה)דר אדום בנשמה כתב: ד"א מה העניין עם להציב גבולות? כאילו וסרמיליה לא יכולים להקים הסעה זולה יותר? מה זה משנה מה הם עושים?
וכן,זה היה נטו כדי לפגוע בארגון.
מה קרה..הייתם(וסרמיליה) יכולים להוציא הסעות כל העונה...רק בחצי גמר התעוררתם כי יש ביקוש? כי שם הכסף?
חחחחחחחחחח טרנריה זה קונטרה ענקית!!
אמן.gilcohen כתב:
שלא יעבדו עליכם...המחיר הזול הזה היה מחיר השקה חד פעמי והוא סובסד ע"י חברת Fanzone (למי שמכיר ויש את האפליקציה)
וכן,זה היה נטו כדי לפגוע בארגון.
מה קרה..הייתם(וסרמיליה) יכולים להוציא הסעות כל העונה...רק בחצי גמר התעוררתם כי יש ביקוש? כי שם הכסף?
ד"א טרנריה פיפי חחחחח
כמה שטויות רשמת זה מטורף.דר אדום בנשמה כתב:אין לי מושג למה ולמי להאמין וכל הסיפור נראה לי הזוי מדיי.

- דר אדום בנשמה
אני רושם שטויות כי החלטתי לא לתפוס שום צד בריב המטופש הזה?maor20094 כתב:
כמה שטויות רשמת זה מטורף.
לא, כי אתה כותב דברים לגבי דברים שאתה לא יודע, ולא חייב לכתוב.דר אדום בנשמה כתב: אני רושם שטויות כי החלטתי לא לתפוס שום צד בריב המטופש הזה?
רשמת שטויות כי הצגת את וסרמיליה כ"ארגון" ( בין עם בכוונה או לא ) וזאת הבעיה הגדולה איך שהם הוצגודר אדום בנשמה כתב: אני רושם שטויות כי החלטתי לא לתפוס שום צד בריב המטופש הזה?
אצל הקהל הרחב שלא מבדיל בין אולטרס לסתם דף בפייסבוק,
אולטרס צריך לדאוג לדברים כאלה ( הסעות לדוגמה או תרומות ומכירת חפצים ) .
כמו שלארגון יש גבולות
גם לוסרמיליה צריך להיות גבול מסויים ואיפה שאתה לא צריך לגעת לא נוגעים,
וסרמיליה חיפשו את טובתם האישית ולא את " טובת הפועל באר שבע ".

- דר אדום בנשמה
וסרמיליה זה לא ארגון אני מודה אבל זאת עמותה ולא רק דף...maor20094 כתב:
רשמת שטויות כי הצגת את וסרמיליה כ"ארגון" ( בין עם בכוונה או לא ) וזאת הבעיה הגדולה איך שהם הוצגו
אצל הקהל הרחב שלא מבדיל בין אולטרס לסתם דף בפייסבוק,
אולטרס צריך לדאוג לדברים כאלה ( הסעות לדוגמה או תרומות ומכירת חפצים ) .
כמו שלארגון יש גבולות
גם לוסרמיליה צריך להיות גבול מסויים ואיפה שאתה לא צריך לגעת לא נוגעים,
וסרמיליה חיפשו את טובתם האישית ולא את " טובת הפועל באר שבע ".
לטעון שזה רק דף בפייסבוק זה קצת אידיוטי...
דף פייסבוק שדאג כאשר הארגון היה בחיתולים להסעות בשביל האוהדים, שדאג לפזר עלונים חינמים כל משחק עונה שעברה מכספם הפרטי.
מה שאני מנסה לומר זה שכל הסיפור הזה מטופש, וסרמיליה והאולטראסייד צריכים להיות מאוחדים ולא מופלגים ולא משנה מי צודק כי המטרה משותפת בסופו של דבר.
מכספם הפרטי וכספי עשרות הפרסומות על כול דף.
די, הם לא קדושים מעונים, כמו שהארגון לא קוזאק נגזל, אבל כול אחד צריך לדעת את גבולות הפעילות שלו.
די, הם לא קדושים מעונים, כמו שהארגון לא קוזאק נגזל, אבל כול אחד צריך לדעת את גבולות הפעילות שלו.
באמת? כספם הפרטי? בגלל זה המוצרים שלהם נראים כמו מינימום עמודי פרסום בעיתון שבע?דר אדום בנשמה כתב:וסרמיליה זה לא ארגון אני מודה אבל זאת עמותה ולא רק דף...
דף פייסבוק שדאג כאשר הארגון היה בחיתולים להסעות בשביל האוהדים, שדאג לפזר עלונים חינמים כל משחק עונה שעברה מכספם הפרטי.
מה שאני מנסה לומר זה שכל הסיפור הזה מטופש, וסרמיליה והאולטראסייד צריכים להיות מאוחדים ולא מופלגים ולא משנה מי צודק כי המטרה משותפת בסופו של דבר.
הם דף בפייסבוק, תקרא לזה החומוס של אבי מצידי, כל ילד בן 18 ( כן גם אתה ) יכול לפתוח " עמותה ".דר אדום בנשמה כתב:וסרמיליה זה לא ארגון אני מודה אבל זאת עמותה ולא רק דף...
עמותה מראה שקיפות לגבי כספים, עמותה לא מוכרת חולצות שהכנסות שלהם הולכות לה' יודע, עמותה לא שמה חסות בכל וידיאו שלהם.
אתה מדבר איתי על עלונים ? אתה יודע כמה עולה תפאורה אפילו רק אם זה שלט הכי קטן ? אף אחד לא ביקש מהם עלונים
שבטח ובטח לא מ"כספם הפרטי", אולי מכספי החסויות שעל כל וידיאו מסריח ועל כל דף קטן בפייסבוק שלהם, אבל עזוב את זה, הכעס בעצם
זה שאל תתערבו לארגון האולטרס בתוך היציע, זה הכל, אם אתם רוצים אתם מוזמנים לגרום לקהל להגיע למגרשים לא יותר מזה.
ולא יודע איפה אתה חיי אבל סייד כבר לא פה, תתעדכן גבר.

רק להזכיר שבתחילת הפלייאוף שנה שעברה עלון כזה עלה 2 שקלים