1+אריק כתב:
שמח שאנחנו מסכימים על הרוב. תאמין לי שבמהלך המשחקים אני לא משכיב מארבים ומחכה למעידה, אני מעודד בכל הכוח
ושומר את הביקורת לסוף, אני אריב עם המקללים גם אם אני חושב שבמהות הם צודקים, אבל לא אשמור בבטן את דעותיי.
שלא תתבלבל, זה לא שיילך אלישע והכל יסתדר, יכול להיות שזה שאחריו ישיג פחות, רק לדעתי הוא כבר מיצה כאן.
הפינה האופטימית למחזור 25
Re: הפינה האופטימית למחזור 25
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
וואן לא שידכו לנו חצי מהליגיונרים? בזה אתה נתלה? בצהובון סוג ג'? וואלה מנהלים את המועדון? הם גם משלמים לשחקנים? איציק יצחקי הוא הבעלים של הקבוצה?דר אדום בנשמה כתב: זאת בדיוק הבעיה, במספר מקורות תקשורת כמו וואלה וגם וואן כתבו שבמידה ונזכה בגביע אלישע ישאר, ואני מעדיף לא לראות העונה ואולי לראות בעתיד מאשר לראות תואר העונה ולהמשיך עם הכדורגל הגועלי שכבר הגיע למצב שאני בוכה ושנמאס לי לראות את הקבוצה שאני אוהד.
ולא, אני לא מצפה לכדורגל סטייל ברצלונה, אבל גם כדורגל סטייל רעננה אני לא רואה, זה יותר כדורגל סטייל הפועל ג'לג'וליה או משהו בסגנון ליגה א'...
לא מגיעים כל שנה לחצי גמר הגביע. תפשפש קצת בהיסטוריה של המועדון. יש הזדמנות? תעשה את המקסימום לנצל אותה. עם אלישע או בלעדיו.
אני ממליץ לך להתנדב בעמותה לתועלת הציבור כמו עמך, פתחון לב, עזר מציון, אפילו על"ם. גם תתרחק קצת מהפורום, גם תתרום לקהילה וגם תקבל פרופורציה ממה בוכים וממה לא.
ד"א, עוד משהו טיפה אופטימי - הפסקנו לקבל אדומים.. שכחנו מהכדור שלג הזה שסוף סוף נעצר.