באתי לעזר(א)ת חבר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: באתי לעזר(א)ת חבר

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:בוזגלו הוא אולי האחראי מס' 1 למקום שאנחנו נמצאים בו היום. עם כל הכבוד לאליה (ובאמת לא חסר) בלי המספרים של בוזגלו היינו אולי מגרדים פלייאוף עליון.

לא מגיע למאני טיים? על סמך החלטתם את זה? על זה שלא הופיע לקרבות האליפות בסכנין? או באליפות שהפסיד בשנייה האחרונה במכבי?
אפילו בפלייאוף הביזיוני שלנו בעונה שעברה הוא היה מהבודדים שעוד תיפקדו.

לדעתי זה יהיה מאוד טראגי, הוא שחקן נדיר בכדורגל שלנו מבחינת מספרים, אני בספק אם נמצא לו מחליף ישראלי. גם בשני מיליון יורו.
אוקי, זו דעתך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אתה לא חושב שבוזגלו יצליח במכבי של היום?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

bs war כתב:אתה לא חושב שבוזגלו יצליח במכבי של היום?
יש מישהו שלא מצליח במכבי של היום? תראה את ייני , לא הייתי פותח איתו בהרכב שלנו בגולטיים.
בוזגלו לא יכול להחזיק קבוצה , חד משמעית וזה לא אני אמרתי - זה הוא אמר בשנות הקריירה שלו בעצמו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ברדה, שלכל הדעות פחות טוב מבוזגלו בעונה וחצי האחרונות הגיע יותר מבוזי במאני טיים. סוארס הופיע הרבה יותר במאני טיים מבוזגלו. כנ״ל אג׳ידה. אפילו דובב הופיע יותר למאני טיים מבוזי. העובדה היא שבוזגלו תמיד נעלם במשחקי מפתח. ברגע שבוזגלו יופיע למאני טיים אני אגיד שהוא שחקן גדול, עד אז הוא מבחינתי לא שחקן קריטי לקיום של הפועל באר שבע

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב:ברדה, שלכל הדעות פחות טוב מבוזגלו בעונה וחצי האחרונות הגיע יותר מבוזי במאני טיים. סוארס הופיע הרבה יותר במאני טיים מבוזגלו. כנ״ל אג׳ידה. אפילו דובב הופיע יותר למאני טיים מבוזי. העובדה היא שבוזגלו תמיד נעלם במשחקי מפתח. ברגע שבוזגלו יופיע למאני טיים אני אגיד שהוא שחקן גדול, עד אז הוא מבחינתי לא שחקן קריטי לקיום של הפועל באר שבע
אומנם לא שחקן קריטי אבל ברגע שהפסיק לבשל ולהבקיע גם ב"ש לא כובשת ומבקיעה.
בקיצור כמה שהוא לא טוב, אנחנו לא קבוצה בלעדיו

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

75% מההבדל בין ב״ש של העונה הראשונה של אלישע וכל שאר העונות האפורות לשנתיים הנוכחיות, היא היכולת האישית של מאור בוזגלו.
אולי הוא לא קורץ מחומר של אלופים, אך כן מחומר כזה שהביא אותנו לגבהים שעליהם בעבר רק חלמנו.
לא, אין לו מחליף.
בטח לא עזרא שהוביל את חיפה בעיקר לשנים הכי גרועות שלה (לא באשמתו הבלעדית, אך שותף גם שותף).

הוא לא מתאים לאירופה, שלא יעשה את הטעות הזו ויישאר כאן לעוד שנים ארוכות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

צודקים, לא יהיה טראגי לאבד את השחקן הכי טוב בקבוצה גם מבחינת יכולת וגם מבחינה מספרית.
אנחנו בקלות נוכל למצוא קשר ישראלי של 14 בישולים ו10 שערים בעונה.

אני יודע שלאוהדי כדורגל יש זיכרון קצר, אבל עכשיו אני מבין עד כמה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

dor69 כתב:ברדה, שלכל הדעות פחות טוב מבוזגלו בעונה וחצי האחרונות הגיע יותר מבוזי במאני טיים. סוארס הופיע הרבה יותר במאני טיים מבוזגלו. כנ״ל אג׳ידה. אפילו דובב הופיע יותר למאני טיים מבוזי. העובדה היא שבוזגלו תמיד נעלם במשחקי מפתח. ברגע שבוזגלו יופיע למאני טיים אני אגיד שהוא שחקן גדול, עד אז הוא מבחינתי לא שחקן קריטי לקיום של הפועל באר שבע
יש לך בעיה כנראה בלהבין מה זה מאני טיים. אם אתה חושב שאתמול זה מאני טיים אתה טועה, אם אתה חושב שהמשחק
מול מכבי במחזור 4 אתה טועה. שנה שעברה המאני טיים היה בשני משחקים בבלומפילד נגד מכבי, חצי גמר גביע מול ק"ש.
לא זכור לי שברדה הגיע למשחקים האלה יותר מבוזגלו, וללא קשר כל הקבוצה לא הגיעה כמעט למשחקים האלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בלי בוזגלו בשנתיים האחרונות בכלל לא היינו מגיעים למאני טיים.
הוא סחב אותנו שנה שעברה עם המצבים הנייחים לאורך שנה שלמה, הוא סחב אותנו העונה במשך סיבוב וחצי עד שארבייטמן התעורר כשהוא היחידי שמספק מספרים בקביעות, יש גבול לעד כמה הזכרון של אוהדי הכדורגל הישראל יכול להיות קצר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

אתה אמיתי ? מישהו מהקבוצה מגיע בכלל למאני טיים ? המאני טיים הוא המשחקים בבלומפילד נגד מכבי ובשלבים המאוחרים בגביע .. ולשם לצערי אף שחקן לא הגיע לא רק מאור .
והוא מאוד קריטי כי ראינו שבחודשיים האחרונים שהוא לא נתן מספרים הקבוצה נפלה משמעותית .

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני חושב שבוזגלו צריך לחטוף איזו סטירה בדמות ישיבה על הספסל אבל וזה אבל גדול הוא השחקן הכי טוב שלנו כבר שתי עונות ושום דבר לא ישנה את זה, להגיד שמעדיפים את חן עזרא על פניו זאת חוצפה וגם בושה, השחקן מחזיק אותנו כמעט לבדו שנתיים בצמרת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה