בעיות עם אגידה
Re: בעיות עם אגידה
מה שלא יהיה חייבים לחתוך עיניינים, לתת דד ליין למיצוי המו"מ איתו ולעבוד על חלופות כבר עכשיו.
אם הוא לא יחתום ולא ימשיך אז לתת לליבקוביץ את האפודה עד תום העונה. כדי שלא נצא קרחים לגמרי
אם הוא לא יחתום ולא ימשיך אז לתת לליבקוביץ את האפודה עד תום העונה. כדי שלא נצא קרחים לגמרי
זיו - עוד רגע היסטורי בפורום שאתה ואני מסכימים. בדיוק מה שאני חושב.zivmay כתב:הוא מבקש העלאה + התאמת מס כישראלי.
זה יוצא הרבה מאוד כסף, אין מצב שישלמו לו בסדר גודל כזה.
את לבקוביץ הייתי מריץ כבר עכשיו(למרות שעם משחק ההגנה שלנו זה לא חכם). אחרי המשחק ביבנה, הוא הראה שהוא מסוגל להיות הימור מעניין.
לפני שמקפלים את לבקוביץ חייבים לראות מה יש לנו ביד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חחחח זה לא מקרה או שניים, תמיד זה היה ככה.delta7 כתב:
לא צריך להסתכל הרבה אחורה..., חודש וקצת...

- ForeverRed
לא הייתי ממהר לבנות על לבקוביץ', בטח לא על סמך חודש או חודשיים טובים.
מדובר באחת העמדות הכי חשובות בקבוצת כדורגל. רוצה לראות כאן שוער מוכח בעונה הבאה.
מדובר באחת העמדות הכי חשובות בקבוצת כדורגל. רוצה לראות כאן שוער מוכח בעונה הבאה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים מאוד.ForeverRed כתב:לא הייתי ממהר לבנות על לבקוביץ', בטח לא על סמך חודש או חודשיים טובים.
על סמך הופעה אחת מול קבוצה בליגה לאומית לבקוביץ' צריך להיות מועדף על פני אג'ידה עד לסיום העונה?
אני גם זוכר הופעה לא מרשימה של לבקוביץ' בגביע הטוטו השנה.
עם כל הכבוד, יש סיבה לכך שלבקוביץ' לא מיתג את עצמו כשוער בכיר עד היום בליגת העל, יש סיבה לכך שהוא רק שוער שני בקבוצה שלנו.
גם אם אוסטין לא יאריך חוזה, הוא צריך לשחק עד סוף השנה כי הוא שוער איכותי וטוב בהרבה מלבקוביץ'.
גם אם אוסטין לא ישאר, אנחנו לא צריכים ללכת על לבקוביץ' כשוער ראשון, אלא להחתים כשוער ראשון שוער בכיר וטוב יותר.
את ההימורים בעמדת השוער אני משאיר לרעננה, מכבי פתח תקווה והפועל פתח תקווה. אנחנו צריכים שוער איכותי ומוכח. רובי יהיה השוער השני למקרה שנצטרך גיבוי במקרה X או Y, לא מעבר לכך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
דרך אגב 1 - רז רחמים עדין צעיר, עדין שחקן קבוצת הנוער, ולאור האיכויות שהוא הראה עד היום, אסור לפסול אותו לגבי העתיד.
דרך אגב 2 - יש לנו מגבלת תקציב. הרוש, עמוס, לוויטה, הם בקלות יכולים להיות שוערים ראשונים של קבוצה ממקומות 14-6 בליגת העל, ולכן הם ידרשו סכומי עתק כדי להיות מחליפים בקבוצה שלנו. מה שאומר שהם לא רלוונטים.
אסור גם לשכוח שכוח המשיכה שלנו כמועדון לא גדול מספיק כדי שהשוער השני שלנו יהיה פיגורה.
בניגוד לעמדות אחרות, שוער לא צריך תחרות גדולה מהספסל כדי להרשים. וזה כי בניגוד לעמדות אחרות, שוער יודע שהוא תמיד בזכוכית מגדלת, תמיד תחת מבחן, שהוא לא יכול להיות טוב ל89 דקות ואז בדקה אחת לטעות שכן בניגוד לחלוץ למשל על טעות שלו משלמים במזומן.
שוער יודע שאם לא מרוצים ממנו, מחליפים אותו. זה לא כמו מגן או קשר או חלוץ שיודע שיורידו אותו לספסל ובהמשך הוא יקבל עוד צאנס. שוער יודע שאם הוא לא טוב מספיק הוא יראה את הדלת החוצה.
בקבוצה שלנו יש עוד סיבה למה השוער יתאמץ גם בלי שוער שני בכיר, וזה כי הבחירה היא ככל הנראה בין שוער שנאבק על חולצת ההרכב של נבחרת ניגריה לשוער שנאבק על חולצת ההרכב של נבחרת ישראל.
גם אג'ידה וגם מרציאנו יודעים שהם צריכים לתת את המקסימום כל שבוע כדי להיות השוערים הראשונים בנבחרת, ככה שזה עוד תמריץ מבחינתם לתת את הכל גם אם לבקוביץ' על הספסל.
דרך אגב 2 - יש לנו מגבלת תקציב. הרוש, עמוס, לוויטה, הם בקלות יכולים להיות שוערים ראשונים של קבוצה ממקומות 14-6 בליגת העל, ולכן הם ידרשו סכומי עתק כדי להיות מחליפים בקבוצה שלנו. מה שאומר שהם לא רלוונטים.
אסור גם לשכוח שכוח המשיכה שלנו כמועדון לא גדול מספיק כדי שהשוער השני שלנו יהיה פיגורה.
בניגוד לעמדות אחרות, שוער לא צריך תחרות גדולה מהספסל כדי להרשים. וזה כי בניגוד לעמדות אחרות, שוער יודע שהוא תמיד בזכוכית מגדלת, תמיד תחת מבחן, שהוא לא יכול להיות טוב ל89 דקות ואז בדקה אחת לטעות שכן בניגוד לחלוץ למשל על טעות שלו משלמים במזומן.
שוער יודע שאם לא מרוצים ממנו, מחליפים אותו. זה לא כמו מגן או קשר או חלוץ שיודע שיורידו אותו לספסל ובהמשך הוא יקבל עוד צאנס. שוער יודע שאם הוא לא טוב מספיק הוא יראה את הדלת החוצה.
בקבוצה שלנו יש עוד סיבה למה השוער יתאמץ גם בלי שוער שני בכיר, וזה כי הבחירה היא ככל הנראה בין שוער שנאבק על חולצת ההרכב של נבחרת ניגריה לשוער שנאבק על חולצת ההרכב של נבחרת ישראל.
גם אג'ידה וגם מרציאנו יודעים שהם צריכים לתת את המקסימום כל שבוע כדי להיות השוערים הראשונים בנבחרת, ככה שזה עוד תמריץ מבחינתם לתת את הכל גם אם לבקוביץ' על הספסל.
דודו גורש שוער שני - מתאים לי....
יקבל תפקיד מקצועי בעכו כנראה. לא יבואbarakoren כתב:דודו גורש שוער שני - מתאים לי....
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
אריק, תרשום עוד טעות של אוסטין בבעיטה מרחוק, תודה לאל שהכדור הלך לקורה...
לא טעות.Sir Alex Ferguson כתב:אריק, תרשום עוד טעות של אוסטין בבעיטה מרחוק, תודה לאל שהכדור הלך לקורה...
הכדור פגע בסוארז קודם , ושינה במעט את כיוונו. קשה מאוד לשוער להגיב לכדור כזה
ועדיין, משחק מעולה שלו, במיוחד במחצית השנייה.
אני אהבתי ששיחק על פציעה וזה דיי הרג לקש את המשחק, אחלה שוער, אך נסתדר גם בלעדיו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
הכדור שיפשף בסוארס ולא באמת שינה את הכיוון שלו. התגובה של אוסטין לא הייתה טובה, גם אם הוא לא יכול לקלוט את הכדור, אין סיבה להדוף אותו בצורה רעה כל כך.yakar כתב:
לא טעות.
הכדור פגע בסוארז קודם , ושינה במעט את כיוונו. קשה מאוד לשוער להגיב לכדור כזה
משה, אתמול היה לאג'ידה משחק לא טוב בלי קשר למהלך הזה, אבל תהיה רציני, אתה מתחיל לספור לו טעויות?Sir Alex Ferguson כתב:אריק, תרשום עוד טעות של אוסטין בבעיטה מרחוק, תודה לאל שהכדור הלך לקורה...
אם היית רואה לפני שבועיים את המשחק של אשדוד מול חיפה (5:0) היית רואה כמות טעויות של מרציאנו שמספיקה
לשנתיים והיית אומר לי שאתה מעדיף את מאור אלבז שוער.