אפשר להתחנן ליורגן קלופ , הוא בערך הגרסאת המיזוג בין כולם.דר אדום בנשמה כתב:הגזמת, כמה שאני לא אוהב את אלישע לשמוע את רב"ש עושה לי כאב ראש, אבל מבחינה מקצועית נטו הוא המאמן שהכי הייתי רוצה לראות פה כי הוא יודע איך להתמודד עם כוכבים ולא פוחד מהם, לעומת זאת ברק בכר לא התמודד עם כוכבים עדיין ופה הבעיה העיקרית שלי לגביו, הוא יוכל להושיב את מליקסון אם האחרון לא ישחק טוב? הוא יוכל להושיב את ברדה על הספסל?
רב"ש מבחינה מקצועית הכי מתאים, מבחינה אנושית ברק בכר הכי מתאים.
חבל שאי אפשר לשלב בין בני אדם, אז הייתי לוקח טיפה מאלישע, טיפה מברק בכר, טיפה מרב"ש וטיפה מרוני לוי ויוצר את המאמ ןהמושלם![]()
בכל מקרה נחזור למציאות (אני מראש מבקש סליחה מנתי על השימוש הרב במילה רב"ש) לדעתי רב"ש הכי מתאים לנו מקצועית, ומבחינת גנבת דעת, גם ככה התרגלנו לאלישע אז עדיף לפחות שנצליח גם מבחינה מקצועית לטווח הרחוק לא?
פוזלים לעונה הבאה
Re: פוזלים לעונה הבאה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
על סמך אילו נתונים קבעת שרב"ש יודע להתמודד עם כוכבים?דר אדום בנשמה כתב:הגזמת, כמה שאני לא אוהב את אלישע לשמוע את רב"ש עושה לי כאב ראש, אבל מבחינה מקצועית נטו הוא המאמן שהכי הייתי רוצה לראות פה כי הוא יודע איך להתמודד עם כוכבים ולא פוחד מהם, לעומת זאת ברק בכר לא התמודד עם כוכבים עדיין ופה הבעיה העיקרית שלי לגביו, הוא יוכל להושיב את מליקסון אם האחרון לא ישחק טוב? הוא יוכל להושיב את ברדה על הספסל?
רב"ש מבחינה מקצועית הכי מתאים, מבחינה אנושית ברק בכר הכי מתאים.
חבל שאי אפשר לשלב בין בני אדם, אז הייתי לוקח טיפה מאלישע, טיפה מברק בכר, טיפה מרב"ש וטיפה מרוני לוי ויוצר את המאמ ןהמושלם![]()
בכל מקרה נחזור למציאות (אני מראש מבקש סליחה מנתי על השימוש הרב במילה רב"ש) לדעתי רב"ש הכי מתאים לנו מקצועית, ומבחינת גנבת דעת, גם ככה התרגלנו לאלישע אז עדיף לפחות שנצליח גם מבחינה מקצועית לטווח הרחוק לא?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נראה לך? חחח הלוואי היה מגיע לפה אבל רק השכר שלו היה שווה את כל תקציב הקבוצה וזה בעייתי הוא ישחק לבדו בליגת העל בנוער בנערים ובילדים?doctorslayer כתב:
אפשר להתחנן ליורגן קלופ , הוא בערך הגרסאת המיזוג בין כולם.

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
בדיוק מה שרציתי לשאול.izguy83 כתב: על סמך אילו נתונים קבעת שרב"ש יודע להתמודד עם כוכבים?
אם כבר מאמן שלא מפחד לספסל שחקנים מובילים ומתנהג לכולם בשוויון יחסי, אז בכר מתאים יותר.
השאלה הגדולה האם יצליח ליישם את דרכו גם על סגל שחקנים מפוצץ באגו כמו שיש בהפועל באר שבע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה יוצא פה קצת מטומטם, בכר לא התמודד עם אף כוכב, אין לו בקריית שמונה שחקן אחד שנחשב לכוכב...ForeverRed כתב: בדיוק מה שרציתי לשאול.
אם כבר מאמן שלא מפחד לספסל שחקנים מובילים ומתנהג לכולם בשוויון יחסי, אז בכר מתאים יותר.
השאלה הגדולה האם יצליח ליישם את דרכו גם על סגל שחקנים מפוצץ באגו כמו שיש בהפועל באר שבע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
"שנחשב".דר אדום בנשמה כתב: אתה יוצא פה קצת מטומטם, בכר לא התמודד עם אף כוכב, אין לו בקריית שמונה שחקן אחד שנחשב לכוכב...
הכל עניין של מיתוג.
קהת, מנגה, אלקיים, צדק...לא נחשבו לפני עונה או שתיים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אני אייחס את המילה מטומטם לדיסלקציה שלך ואבחר להתעלם.דר אדום בנשמה כתב: אתה יוצא פה קצת מטומטם, בכר לא התמודד עם אף כוכב, אין לו בקריית שמונה שחקן אחד שנחשב לכוכב...
כמובן שבכר לא התמודד עם כוכבים גדולים, וגם כתבתי את זה בשורה האחרונה. הבעתי לא פעם את החשש הזה.
זה לא משנה את העובדה שמבחינת הגישה שלו למשחק, לבכר אין בעיה לספסל כל שחקן בסגל, והוא הוכיח את זה לא פעם. גם בקרית שמונה יש שחקנים מובילים יותר ופחות.
האם יצליח לעשות זאת גם בקבוצות עם סגל שחקנם מאתגר יותר? זאת השאלה הגדולה.
כתב ספורט 5 תומר לוי- סיכויים גבוהים שבכר ישאר בקרייה עוד עונה.
- ForeverRed
בחירתו של בכר:
https://sports.walla.co.il/item/2833758" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2833758" onclick="window.open(this.href);return false;
אז היום בפינתנו, "אלונה רוצה..."
בוואלה מפרסמים שאלונה רוצה בלם ישראלי וחלוץ זר.
אין לי בכלל ספק שהיא לא טועה בחשיבה, השאלה מי מניע את המחשבות שלה? מקווה שזה בנה הבכור ולא בעל אינטרס.
והשמות?
קאיודה/נאווקמה(כבר עכשיו)/קולה (למה?)
מורי/צדק
אין לי בכלל ספק שהיא לא טועה בחשיבה, השאלה מי מניע את המחשבות שלה? מקווה שזה בנה הבכור ולא בעל אינטרס.
והשמות?
מורי/צדק
רוצה הרבה דברים האישה....אולי קודם מאמן ואז שחקנים?Totti כתב:אז היום בפינתנו, "אלונה רוצה..."
והשמות?
מורי/צדק
אם הפימינסיטית שלי בבית היתה קוראת את התגובה שלך, היה כאן סקנדל (-;שיש כתב:
רוצה הרבה דברים האישה....אולי קודם מאמן ואז שחקנים?
גם מאמן מוזכר בכתבה..אפילו מנהל מקצועי
לא התכוונתי להישמע שוביניסט...אני רק מקווה שזה נעשה בצורה מקצועית.Totti כתב: אם הפימינסיטית שלי בבית היתה קוראת את התגובה שלך, היה כאן סקנדל (-;
גם מאמן מוזכר בכתבה..אפילו מנהל מקצועי
עד עכשיו כל השמות בינגו (למעט קאיודה). קולה אחלה חלוץ לרוטציה.
במצב שבו אנחנו נמצאים ל"בזבז" מקום של זר בשביל חלוץ לרוטציה נראה תמוה בעיני.
להביא את קאיודה/נוואקמה כחלוצים שבונים עליהם תהתקפה + שלומי כשגבאי וברדה משלימים נשמע לי מצויין.
הכל תלוי גם בשיטה ובאידואולגיית משחק של המאמן שיגיע לכאן .
להביא את קאיודה/נוואקמה כחלוצים שבונים עליהם תהתקפה + שלומי כשגבאי וברדה משלימים נשמע לי מצויין.
הכל תלוי גם בשיטה ובאידואולגיית משחק של המאמן שיגיע לכאן .