מועדון בדיחה,מועדון קטן נשאר קטן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מועדון בדיחה,מועדון קטן נשאר קטן

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:
זה שהוא שחקן די בינוני זה ידוע לכל, כנל לגבי אבו לאבן.
אבל בזמן שהמחליפים נפצעים בתדירות גבוהה( כרגע בכל קרה אין הרבה מהם), ממש חא בא לי לראות בהרכב הראשון חביביאנים למינהם.
תודה רבה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

תגובה אחרונה שלי בנושא -

בידיעות הנגב פאיוביץ' עצמו הגיב על כל הסיטאוציה, ואמר משהו בסגנון שזה איכזב כי הוא מאוד את הפועל באר שבע, אך הוא שחקן כדורגל ומבין שיש דברים שלא נתונים בשליטתו.

ד"א, באותה כתבה אמרו שהדיל של אדל לאשדוד-אג'ידה להפועל-מרציאנו אלינו היה כבר סגור ומרצי היה אמור להרוויח 160 אלף דולר (חצי ממה שאג'ידה רוצה), אבל ברגע האחרון ג'קי ביקש את דובב גבאי מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הפועלעולה כתב:תגובה אחרונה שלי בנושא -

בידיעות הנגב פאיוביץ' עצמו הגיב על כל הסיטאוציה, ואמר משהו בסגנון שזה איכזב כי הוא מאוד את הפועל באר שבע, אך הוא שחקן כדורגל ומבין שיש דברים שלא נתונים בשליטתו.

ד"א, באותה כתבה אמרו שהדיל של אדל לאשדוד-אג'ידה להפועל-מרציאנו אלינו היה כבר סגור ומרצי היה אמור להרוויח 160 אלף דולר (חצי ממה שאג'ידה רוצה), אבל ברגע האחרון ג'קי ביקש את דובב גבאי מאיתנו.
אג'ידה לא רוצה יותר, פשוט בגלל המיסוי צריך לשלם יותר כדי להגיע לאותו סכום שהוא מרוויח כיום

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

שיש כתב: אג'ידה לא רוצה יותר, פשוט בגלל המיסוי צריך לשלם יותר כדי להגיע לאותו סכום שהוא מרוויח כיום
זה גם וגם, הוא גם רוצה יותר וגם המיסוי גבוה מה שמקפיץ את הסכום ממש

שלח תגובה