כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
איצטדיון טרנר
Title: קרייזי-רד

Re: כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש

שליחה על ידי איצטדיון טרנר »

אלדר כתב:דור מכל מה שרשמת הבנתי דבר אחד:

עיצבן אתכם שמישהו לקח יוזמה ועקף אתכם בסיבוב על הקרדיט.

נכון, המחאה הזאת פחות סקסית מקמפיין מליקסון כי מה לעשות יש מחאה שמחייבת חיוביות ויש מחאה שהשעון נגדנו וצריך להזיז עניינים.

שימו את האגו בצד ותרימו את הכפפה
זו כנראה הסיבה שהוא אנטי בלפרסם את המחאה שלנו .
אנו לא רואים סיבה אחרת לא לעזור לנו בנושא .
הדף שלנו לא מנסה לקחת בלעדיות על שום דבר , מצידנו שיקומו אדום מהדרום ווסרמיליה ושיצליחו לעשות הד יותר גדול ממה שהדף שלנו עשה .
הכל לטובת האוהדים , כי אוטוטו החלטה נופלת כמו שאמרנו מספר פעמים וממנה אין דרך חזור .
אני מדגיש פעם אחרונה כאן , לנו אין אגו , אנחנו כאן אך ורק למען המטרה הזאת של כסאות אדומים , מטרה ששמענו עליה מהאוהדים לפני הרבה מאוד זמן , כרגע זה הרגע הנכון לבצע אותה ואין מועד אחר לכך .
מכאן אני מזמין בפעם האחרונה את כל דפי האוהדים להתאחד איתנו מיום ראשון למען המטרה , בימי משחקים כמובן שנעשה הפסקה .
הדף שלנו מבטיח לקחת את רוב הדברים עליו כי לדפים האחרים יש עוד דברים לפרסם ולדף שלנו יש נושא אחד בלבד .
פרסום אחד ביום של הדפים הגדולים זה מספיק , החשיפה האדירה והרצון הגדול של האוהדים ייחשף בפני עוד אנשים והכי חשוב יבהיר לכל מקבלי ההחלטות את מה שאוהדי הפועל ב"ש רוצים .
תמונה

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;

*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

העיקר שיהיה אצטדיון חדש זה מה שחשוב

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

taltal כתב:העיקר שיהיה אצטדיון חדש זה מה שחשוב
אנשים כמוך אחי מדהימים אותי!
חבר'ה הגיע הזמן להתעורר, נכון לקח הרבה זמן להגיע לרגע הזה וכולנו מאושרים שיש איצטדיון וזה לא דבר של מה בכך, אבל,
זהו! די עם הגישה הזו! יש איצטדיון חדש, הוא לא ייעלם, הוא אוטטוטו פה, והכי חשוב, הוא שלנו, העירייה שלנו, שאנחנו משלמים לה ארנונה ומספקים לה כספים לבנות אצטדיונים, שמה סביבות 80% מהסכום שלקח לבנות את האצטדיון הזה. אז האצטדיון הזה שלנו, וכל דבר מעבר הוא לא נכון.

אז הגיע הרגע ויש הזדמנות להפוך את האצטדיון הזה לסמל סטטסוט של העיר הזאת ומשהו שכל המדינה תראה ותתרשם ממנו. להפוך את הפועל באר שבע למשהו שהוא קצת שונה מכל תרבות הכדורגל הלא ייחודית של המדינה הזו. ומה אנחנו מבקשים בכלל? כיסאות בצבע מסויים שלא דורשים כספים נוספים להזמין אותם?

אז נוצר מצב, ובגלל גופים שקצת שכחו לשם מה הם קיימים וקצת עלה להם האף כמו הטוטו שמי הם בכלל שיקבעו מה יהיה באצטדיון זה לא כאילו הם עושים למישהו טובה שהם שמים כסף, הם קיימים רק בשביל זה במדינה הזו, וגוף כמו המשרד האדריכלות שעל הזין שלו אוהדי הפועל באר שבע והוא רוצה תמונה יפה של כיסאות כחולים באצטדיון שהוא עיצב כדי שיהיה יפה התמונה באתר החברה שלו ולקוחות יתרשמו.

בגלל 2 הגופים האלה שאין להם ולא צריכה להיות להם שום מילה בנושא, במיוחד לאור העובדה שאינטרס אוהדי הפועל ב"ש לא בדיוק בראש מעיינם, ובגלל העובדה שעיריית ב"ש היא זאת ששמה את הכסף והאצטדיון הזה שלנו, אין שום סיבה בעולם לוותר על משהו כ"כ חשוב ואלמנטרי.

אם באצטדיון הזה לא יהיו כסאות אדומים, שכנראה לא יהיו כי כל מי שמתייחס לנושא מתחמק מתשובה, אנחנו צריכים להתבייש בעצמנו כאוהדים, שנתנו לאינטרסנטים להכתיב לנו ולמנוע מאיתנו קצת יחודיות ואישיות לאצטדיון שלנו שכנראה יהיה האצטדיון שלנו ביובל הקרוב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

האיצטדיון הזה הולך לשרת אותנו שנים רבות קדימה. חייבים לעשות כל דבר בשביל להפוך אותו לגיהנום עבור יריבות.
איצטדיון אדום לקבוצה אדומה!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב:האיצטדיון הזה הולך לשרת אותנו שנים רבות קדימה. חייבים לעשות כל דבר בשביל להפוך אותו לגיהנום עבור יריבות.
איצטדיון אדום לקבוצה אדומה!
סבבה אחי, אבל קצת איבדו כאן פרופורציות.

רוצה ומעדיף איצטדיון אדום ומבצר. מוכן לחתום על עצומה לשם כך, אבל בואו לא נהפוך את זה למשהו יוצא דופן בחשיבות שלו.

אמרתי בעבר ואני עדיין עומד על זה, מבצר אמיתי יהיה מלא ב-15 אלף אדומים שנותנים את הגרון ולא בכסאות בצבע כזה או אחר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב:
סבבה אחי, אבל קצת איבדו כאן פרופורציות.

רוצה ומעדיף איצטדיון אדום ומבצר. מוכן לחתום על עצומה לשם כך, אבל בואו לא נהפוך את זה למשהו יוצא דופן בחשיבות שלו.
מסכים שאין צורך לשבור מוסכמות ולחצות גבולות אבל רכות וכניעה לא יתנו כלום גם כן..
אם אתה כן מסכים עם נושא הדיון אז כן יש צורך לפעול ולעשות כמה שיותר לטובת זה, אחרת מה זה משנה שאתה בעד?

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

בכל האיצטדיונים החדשים הכיסאות הם כחולים ונראה לי שיש כאן קטע של אחידות מטעם הטוטו / ההתאחדות לכדורגל ואולי אפילו עמידה בסטנדרטים חיצוניים,כך שאני לא מאמין שיש הרבה מה לעשות בנידון.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

משתמש חדש כתב:בכל האיצטדיונים החדשים הכיסאות הם כחולים ונראה לי שיש כאן קטע של אחידות מטעם הטוטו / ההתאחדות לכדורגל ואולי אפילו עמידה בסטנדרטים חיצוניים,כך שאני לא מאמין שיש הרבה מה לעשות בנידון.
באולם הכדורסל של הפועל חולון רצו לשים כיסאות אדומים - דרישה של הטוטו. לאחר לחץ של האוהדים המקומיים שינו את ההחלטה ושמו כיסאות סגולים(צבע הקבוצה).
לחץ של אוהדים תמיד יכולים לשנות החלטה. לא ביקשנו איזה משהו מיוחד שמצריך שינויים גדולים. כולה צבע כיסאות

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב: באולם הכדורסל של הפועל חולון רצו לשים כיסאות אדומים - דרישה של הטוטו. לאחר לחץ של האוהדים המקומיים שינו את ההחלטה ושמו כיסאות סגולים(צבע הקבוצה).
לחץ של אוהדים תמיד יכולים לשנות החלטה. לא ביקשנו איזה משהו מיוחד שמצריך שינויים גדולים. כולה צבע כיסאות
אתה מתעלם מחלק ב' של ההודעה שלו..."עמידה בסטנדרטים חיצוניים"...באולם כדורסל זה לא פקטור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לאלונה יש כוח גדול מאוד, אני בטוח שאם היא תאיים שהיא לא תעבור לאצטדיון החדש ותחפש חלופה במקום אחר בגלל שחשוב לה האוהדים,
רוביק יקבל פיק בברך מרוב חשש שהוא בנה את האצטדיון הזה לחינם.

מכבי ב"ש פה זה לא פקטור בכלל, אני לא בטוח שיש להם בכלל אוהדים, גם אוהד אחד נחשב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב:
אתה מתעלם מחלק ב' של ההודעה שלו..."עמידה בסטנדרטים חיצוניים"...באולם כדורסל זה לא פקטור
מה הכוונה בסטנדרטים חיצוניים?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

היום בשידור דיברו על עניין הכיסאות והמחאה.
אחרי כמה דקןת הם קובלו את תגובת עיריית ב"ש, אחרי כל הקשוקש על זה שהתקינו שם את הכסאית רק לבדיקה הגיע המשפט הבא "באצטדיון החדש לא יהיו כסאות צהובים" כלומר, יהיו כחולים!!!
הזדמנות אחרונה שלנו להעלות את המחאה הלגיטימית הילוך, ולשנות לפני שיהיה מאוחר מדי.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דור(הבחור של וסרמיליה) יש לי המון כבוד אלייך ולאיך שאתה וחברייך מנהלים למרות שהרבה פעמים אתם שוכחים שהתפקיד שלכם הוא להשמיע את דעת הקהל הרחב ולא להתעסק במלחמות פנימיות בין דפי האוהדים ותאמין לי שאני אמרתי אני יודע מקרוב(אתם ואדום מהדרום לא סיפור אהבה).

תעשו את העבודה שלכם ותפסיקו להתנהל כל דפי האוהדים למיניהם כאילו כל אחד מנהל את הפועל ב"ש או את קהל האוהדים.

ואל תתבלבל אף אחד לא אמר לקלל את רוביק, אני אישית מאוד מעריך אותו על פועלו ולמען מה שהוא עושה למען העיר אך עדיין ההתחמקות שלהם מלתת תשובה חד משמעית לגביי צבע הכיסאות רק מעידה על השמועות המאוד חזקות לגביי זה שכבר נבחר הצבע הכחול, וכן ידידי, אני שוב אומר לך דברים שהם קצת מ"רק שמועות" אלא דברים הרבה יותר מבוססים מזה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

ברור כשמש לכל מי שמסתכל על זה מהצד שהטוטו והאדריכל לוחצים עליהם לשים כחול ולא לשנות את מה ש"מקובל".

ואנחנו ישנים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:היום בשידור דיברו על עניין הכיסאות והמחאה.
אחרי כמה דקןת הם קובלו את תגובת עיריית ב"ש, אחרי כל הקשוקש על זה שהתקינו שם את הכסאית רק לבדיקה הגיע המשפט הבא "באצטדיון החדש לא יהיו כסאות צהובים" כלומר, יהיו כחולים!!!
הזדמנות אחרונה שלנו להעלות את המחאה הלגיטימית הילוך, ולשנות לפני שיהיה מאוחר מדי.
מה חח איך הגעת מזה שאמרו שהכסאות לא יהיו צהובים לזה שהם יהיו כחולים ?

שלח תגובה