משחק אימון נגד בית"ר יום רביעי - כניסה חינם!
Re: משחק אימון נגד בית"ר יום רביעי - כניסה חינם!
בואנה מצחיק שיש אנשים שמסיקים מסקנות ממשחק אימון. המשחק הוא נטו היה בשביל לשמור על כושר ולהחזיר את מליקסון ונאסר לעיניינים. חג שמח
האמת שדסה לא רלוונטי. חכם, טיפש, אידיוט או לא יודע מה זה לא משנה.אדום בלב בנשמהההה כתב:גדי אם דיברת עם דסה שבוע שעבר מעניין אותי אם דתבר איתו היום ותשאל אותו למה לעזאזל הוא סימן לכל הקהל "אתם על הז** שלי".
ולא היו שום קריאות גורפות משום קומץ ! ישבתי איפה שהוא עבר, ואם היו קריאות הם היו אולי מילדים בני 13 שישבו על הגדר. אם הוא היה בן אדם נעים וחכם כמו שאתה טוען גדי, הוא לא יהה שובר את הכלים בגלל קריאות מאנשים כאלה או בכלל !!
מה שמשנה זה מה הנזק שיכול להיגרם לקבוצה בגלל ילדים בני 13 או ילדים בני 50. ומכבדים.
אגב בשיחה שלי עם דסה אמרתי לו שאני הייתי עם המשפחה שלי ביציע ולא שמעתי שום דבר יוצא דופן. הוא ענה לי שהוא יודע שזה רק 2-3 אוהדים וששאר האוהדים של באר-שבע הגונים ומכבדים.
השגתי גם את המספר של העיתונאי דוד בן שימול מידיעות שכתב על העניין שבוע שעבר. הסברתי לו שלא שמענו כלום במגרש. באמת שאכפת לי מהקבוצה. גם תדמית זה דבר חשוב - תראו איך אף גורם עסקי לא רוצה לגעת בביתר או בהפועל תל אביב ששם כמה מאות או אלפים הורסים לכולם.
אוהב את כולכם וגאה להיות אוהד של הפועל באר-שבע שיש לה קהל מרגש וסוחף.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
מסכים איתך בכללי לגבי האנשים האלה. שווים ערך לאותם אנשים שזורקים דברים מהיציע לעבר המגרש. קרה לטובתנו בעבר (אז באשדוד) , קרה במחזור שעבר בעכו. בגלל טעות אחת קהל שלם נענש.גדי כתב:
האמת שדסה לא רלוונטי. חכם, טיפש, אידיוט או לא יודע מה זה לא משנה.
מה שמשנה זה מה הנזק שיכול להיגרם לקבוצה בגלל ילדים בני 13 או ילדים בני 50. ומכבדים.
אגב בשיחה שלי עם דסה אמרתי לו שאני הייתי עם המשפחה שלי ביציע ולא שמעתי שום דבר יוצא דופן. הוא ענה לי שהוא יודע שזה רק 2-3 אוהדים וששאר האוהדים של באר-שבע הגונים ומכבדים.
השגתי גם את המספר של העיתונאי דוד בן שימול מידיעות שכתב על העניין שבוע שעבר. הסברתי לו שלא שמענו כלום במגרש. באמת שאכפת לי מהקבוצה. גם תדמית זה דבר חשוב - תראו איך אף גורם עסקי לא רוצה לגעת בביתר או בהפועל תל אביב ששם כמה מאות או אלפים הורסים לכולם.
אוהב את כולכם וגאה להיות אוהד של הפועל באר-שבע שיש לה קהל מרגש וסוחף.
אבל במקרה הספציפי הזה .. אם דסה אמר שהוא יודע שזה 2-3 אנשים ואם הוא בן אדם כזה הגון וחכם, אז למה הוא עשה תנועה כללית לעבר כל הקהל? למה להלהיט?
כי הוא יודע שבפעם הבאה שנפגש בטדי הקהל שלנו יהיה 'חם' עליו והוא יודע שיהיו את אלה שלא תאפקו, ואולי הפעם השופט כן ירשום בדו"ח אם יהיו אירועים יוצאי דופן ובקיצור כל העניין הזה הוא פרובוקציה אחת גדולה ודסה אחראי לחלק לא קטן ממנה !
לא הייתי היום במשחק - סיבות אישיות. מקבל את מה שכתבת.אדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים איתך בכללי לגבי האנשים האלה. שווים ערך לאותם אנשים שזורקים דברים מהיציע לעבר המגרש. קרה לטובתנו בעבר (אז באשדוד) , קרה במחזור שעבר בעכו. בגלל טעות אחת קהל שלם נענש.
אבל במקרה הספציפי הזה .. אם דסה אמר שהוא יודע שזה 2-3 אנשים ואם הוא בן אדם כזה הגון וחכם, אז למה הוא עשה תנועה כללית לעבר כל הקהל? למה להלהיט?
כי הוא יודע שבפעם הבאה שנפגש בטדי הקהל שלנו יהיה 'חם' עליו והוא יודע שיהיו את אלה שלא תאפקו, ואולי הפעם השופט כן ירשום בדו"ח אם יהיו אירועים יוצאי דופן ובקיצור כל העניין הזה הוא פרובוקציה אחת גדולה ודסה אחראי לחלק לא קטן ממנה !
מחכה ליום שמישהו כבר יבין שעונש קולקטיבי זה דבר הזוי שפועל הפוך מהמטרה.
אם אסור לנהום - נא לטפל בנוהמים. יש מצלמות, סדרנים. זה לא אחריותי למנוע מאף אחד לקלל, לנהום או לזרוק רימון רסס. זה גם לא אחריות המועדון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- המשוגע האדום
מה שגיא אומר זה נכון,זה בסהכ משחק אימון שאפילו אנחנו לא קבענו אותו אלא ביתר ביקשה בשביל לבחון את שחקנים שהיא רוצה להחתים
לגבי דסה גדי ציין שיש לו בשלוש שנים אפס אדומים ושבעה צהובים
אני חייב להגיד לך גדי שלפעמים סטטיסטיקה לא מעידה על השחקן.דסה הוא מסוג השחקנים הפרובוקטיבים שבכל הזדמנות שיש קטטה קטנה או חילופי דברים בין שחקנים תמיד יהיה במרכז.ואני ראיתי לא מעט משחקים של ביתר כאלה.לא חסר בליגה שחקנים כאלה כדוגמת טל בן חיים,ישראל זגורי ועוד.
לגבי דסה גדי ציין שיש לו בשלוש שנים אפס אדומים ושבעה צהובים
אני חייב להגיד לך גדי שלפעמים סטטיסטיקה לא מעידה על השחקן.דסה הוא מסוג השחקנים הפרובוקטיבים שבכל הזדמנות שיש קטטה קטנה או חילופי דברים בין שחקנים תמיד יהיה במרכז.ואני ראיתי לא מעט משחקים של ביתר כאלה.לא חסר בליגה שחקנים כאלה כדוגמת טל בן חיים,ישראל זגורי ועוד.
אינעל אמא של דסה, אני עוד לא נרגעתי מהשיר המטונף שלהם "אלונה...מוצצת".
תהרגו אותי, אבל זה אחד השירים הכי בזויים ששמעתי בחיי והיו כאן בזויים.
זה אשכרה לקלל מישהי כי היא אישה נטו ועוד ברמה הכי נמוכה שיש, זונה.
אז על הזין אלי דסה. הקהל שלנו לא גזען, 4 ילדים נוהמים זה לא קהל...ושלא יספרו לי סיפורים שגם בבית"ר זה קומץ, ישבתי במזרחי כמה וכמה פעמים, 4000 אוהדים שרים "מוחמד מת"
אז על הזין אלי דסה. הקהל שלנו לא גזען, 4 ילדים נוהמים זה לא קהל...ושלא יספרו לי סיפורים שגם בבית"ר זה קומץ, ישבתי במזרחי כמה וכמה פעמים, 4000 אוהדים שרים "מוחמד מת"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אל תיתמם. גם החברה של זהבי חטפה קללות שאלוהים ישמור שהוא בא להרים קרן ליד שער 2 . לקללות האלה אין גבול בכדורגל בין אם מדובר בגבר או אישה, אולי מלבד אנשים מתים שגם הגבול הזה נחצה בלי בושה כמה וכמה פעמים.Totti כתב:אינעל אמא של דסה, אני עוד לא נרגעתי מהשיר המטונף שלהם "אלונה...מוצצת".
זה אשכרה לקלל מישהי כי היא אישה נטו ועוד ברמה הכי נמוכה שיש, ****.
אז על הז** אלי דסה. הקהל שלנו לא גזען, 4 ילדים נוהמים זה לא קהל...ושלא יספרו לי סיפורים שגם בבית"ר זה קומץ, ישבתי במזרחי כמה וכמה פעמים, 4000 אוהדים שרים "מוחמד מת"
- dardasmiley
לא שמעתי את זה בטלויזיה, אבל זה לא משנה, הטיפול בזה צריך להיות זהה כמו הטיפול של קורנפיין באוהד שקילל את אשתו, תלונה פרטנית במשטרה על הטרדה מינית, תביעה אישית של כל אחג מהמקללים על לשון הרע. בלי שום כוונה להתפשר, גם אם זה יגיע לסכומים הזוים שהאדם הפשוט יתקשה מאוד לעמוד בהם. למען יראו ויראו!Totti כתב:אינעל אמא של דסה, אני עוד לא נרגעתי מהשיר המטונף שלהם "אלונה...מוצצת".
אם אנחנו רוצים להיות מסוגלים יום אחד להביא את נשותינו ובנותינו למגרש, אין לזה מקום בשום צורה שהיא.
אני בורר היום, באופן סלקטיבי מאוד, את המשחקים אליהם אני מביא את חברה שלי בדיוק בגלל הגועל נפש הזה.
אין כאן שום עילה לתביעה.dardasmiley כתב:
לא שמעתי את זה בטלויזיה, אבל זה לא משנה, הטיפול בזה צריך להיות זהה כמו הטיפול של קורנפיין באוהד שקילל את אשתו, תלונה פרטנית במשטרה על הטרדה מינית, תביעה אישית של כל אחג מהמקללים על לשון הרע. בלי שום כוונה להתפשר, גם אם זה יגיע לסכומים הזוים שהאדם הפשוט יתקשה מאוד לעמוד בהם. למען יראו ויראו!
אם אנחנו רוצים להיות מסוגלים יום אחד להביא את נשותינו ובנותינו למגרש, אין לזה מקום בשום צורה שהיא.
אני בורר היום, באופן סלקטיבי מאוד, את המשחקים אליהם אני מביא את חברה שלי בדיוק בגלל הגועל נפש הזה.
שקהל שלם עומד ומקלל אף אחד לא ייקח אותו לבית משפט.
הביזיון הגדול הוא בחוסר כבוד שלהם לקלל אשה שעומדת בראש מועדון וילדיה יושבים לצידה, זה רק מראה מי הם אילו אותם אוהדי ביתר שאין להם לא דין ולא דיין, הרי גם לקורנפיין הם עשו את אותו דבר.
עם כל הצער, ושוב אני אומר זאת מבלי לעודד אלימות כלשהי.איתם צריך פשוט לעשות את מה שהם עושים כבר שנים לכולם.
שאני שומע את דסה, אין לי ולו חמלה ברמה הקטנה ביותר אל האיש, הוא פשוט עובר את מה שהאוהדים שלו מעבירים שחקנים בקבוצות אחרות.
ושוב הנהמות, אם היו, בטח לא היו על בסיס גזעני, אלה כמחאה כלפיי האיש הטיפש הזה.
אהה לא? תשאל את האוהד בית״ר שרק לאחרונה הגיע להסדר עם קורנפיין. קהל שלם מקלל? קח את זה שעומד על הגדר ומדליק אותם ותתבע את סבתא שלואדום זקן כתב: אין כאן שום עילה לתביעה.
שקהל שלם עומד ומקלל אף אחד לא ייקח אותו לבית משפט.
הביזיון הגדול הוא בחוסר כבוד שלהם לקלל אשה שעומדת בראש מועדון וילדיה יושבים לצידה, זה רק מראה מי הם אילו אותם אוהדי ביתר שאין להם לא דין ולא דיין, הרי גם לקורנפיין הם עשו את אותו דבר.
עם כל הצער, ושוב אני אומר זאת מבלי לעודד אלימות כלשהי.איתם צריך פשוט לעשות את מה שהם עושים כבר שנים לכולם.
שאני שומע את דסה, אין לי ולו חמלה ברמה הקטנה ביותר אל האיש, הוא פשוט עובר את מה שהאוהדים שלו מעבירים שחקנים בקבוצות אחרות.
ושוב הנהמות, אם היו, בטח לא היו על בסיס גזעני, אלה כמחאה כלפיי האיש הטיפש הזה.
כן לא.dor69 כתב: אהה לא? תשאל את האוהד בית״ר שרק לאחרונה הגיע להסדר עם קורנפיין. קהל שלם מקלל? קח את זה שעומד על הגדר ומדליק אותם ותתבע את סבתא שלו
זה ממש לא אותו מקרה, במראה הזה הבן אדם עמד מול הבית שלו עם מאגפון וקילל את אשתו ובנותיו, אז ככה שהיה קשה לפספס.
שיציע שלם עומד ומקלל את מי תתבע?
וזה מה שקרה עם אלונה.
אני בכלל לא מבין למה אתם מתעסקים בבית"ר ובדסה. למי אכפת מהם בכלל?שיחנקו עם הלה פמיליה שלהם והבעיות שלהם. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו כקהל ויש בתוכנו חלק גזעני, טיפש שמקלל גם שחקנים שלנו ולא רק שחקני יריבה.
איך אפשר לנהום כלפי שחקן שחום עור כשיש לך שחקנים כאלה בקבוצה?זה עושה טוב בלב לאג'ידה, סוארז, אוגו וכו'?
אני בכלל לא מדבר על קללות לעבר שחקן מסוים בגלל יכולת חלשה.
כדאי מאוד להתחיל להוקיע את החלק הזה מתוכנו.
איך אפשר לנהום כלפי שחקן שחום עור כשיש לך שחקנים כאלה בקבוצה?זה עושה טוב בלב לאג'ידה, סוארז, אוגו וכו'?
- The red one
אחי אני לא יודע לגבי כל הזמן, מה שהיה אתמול (אם בכלל היו נהמות כי אני לא שמעתי) אלה ילדים קטנים. בדרך כלל בשער 5 שמישהו מתחיל לנהום בצורה גזענית ישר מתנפלים עליו כמה "היי היי תפסיק מה נראה לך" ובדרך כלל זהמפסיק.CrazyRed7 כתב:אני בכלל לא מבין למה אתם מתעסקים בבית"ר ובדסה. למי אכפת מהם בכלל?שיחנקו עם הלה פמיליה שלהם והבעיות שלהם. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו כקהל ויש בתוכנו חלק גזעני, טיפש שמקלל גם שחקנים שלנו ולא רק שחקני יריבה.
גם אתמול ברגע שדסה הגיע ליד שער 2 והתחילו שריקות בוז (לא נהמות ולא כלום!!) היו כמה ברחבי היציע שמחאו לו כפיים, אבל אז שהוא ביצע את התנועה המגונה גם האדם הצדיק ביציע לא יכל לעצור את הקללות כלפיו. אגב, גם לאחר שהוא ביצע את התנועות המגונות אני לא שמעתי "הו הו הו" אלא רק בוז וקללות כמו בן זונה וכאלה.
לגבי החלק בקהל - זאת בעיה בכל הקהלים בארץ. אי אפשר לשלוט על מה שיוצא לאדם מהפה וחבל.
אני לא מדבר על המשחק אתמול. אני הייתי בשער 2 במשחק הליגה מול בית"ר ושמעתי עשרות אוהדים, רובם מבוגרים, נוהמים לעברו. רק במזל אף אחד ביציע העיתונאים לא צילם את זה ופירסם איזה אוהדים יש להפועל ב"ש.
אי אפשר לשלוט במה שיוצא לאדם מהפה?אני חושב שאפשר לשלוט. אבל לא במדינה העלובה שלנו, שנותנת יד לגזענות הקיצונית בטדי(וגם בדוחא).
זה שאדון אלי דסה נולד עם יכולות שכליות מועטות זו בעיה שלו. לא צריך להיגרר ולתת פייט לאוהדי בית"ר בגזענות.
מצד אחד טוב שהמועדון תוקף שחקן שמתגרה בקהל אבל מצד שני המועדון חייב לפעול כדי להשתיק את הקומץ הטיפש והגזעני ביציעים.
אי אפשר לשלוט במה שיוצא לאדם מהפה?אני חושב שאפשר לשלוט. אבל לא במדינה העלובה שלנו, שנותנת יד לגזענות הקיצונית בטדי(וגם בדוחא).
זה שאדון אלי דסה נולד עם יכולות שכליות מועטות זו בעיה שלו. לא צריך להיגרר ולתת פייט לאוהדי בית"ר בגזענות.
מצד אחד טוב שהמועדון תוקף שחקן שמתגרה בקהל אבל מצד שני המועדון חייב לפעול כדי להשתיק את הקומץ הטיפש והגזעני ביציעים.
- The red one
סתם לשם העניין, הנהמות האלה היו לפני התקרית עם דובב גבאי (זה היה הוא?) או אחרייה ?CrazyRed7 כתב:אני לא מדבר על המשחק אתמול. אני הייתי בשער 2 במשחק הליגה מול בית"ר ושמעתי עשרות אוהדים, רובם מבוגרים, נוהמים לעברו. רק במזל אף אחד ביציע העיתונאים לא צילם את זה ופירסם איזה אוהדים יש להפועל ב"ש.