gate5 כתב:
כי אין לך מה להגיד! אתה חתרן ! ולא רק אני חושב ככה, חצי מהאנשים כאן אומרים לך את זה. אתה תעשה הכל כדי שמה שתרצה יקרה.
זה ידוע שאתה מחפש תמיד מה לא טוב ותמשיך לחפש כדי ששחקני העילוי שלך מהנוער ישחקו.
אתה תעשה הכל!
ואתה יכול לענות - אני יותר מאשמח..כנראה שאין לך מה להגיד כי אתה יודע כמה אני צודק.
אתה לא ראוי לתגובה כי אתה לא יודע מה זה תרבות דיון. במקום לדבר על כדורגל, במקום להציג את הדעה שלך, אתה הופך אותי לנושא המרכזי כאן. כשתלמד לכבד דעות שונות משלך, אז יהיה לנו על מה לדבר.
אין לי כל כוונה לבזבז את הזמן שלי על אדם שלא מכבד דעות שונות משלו. יש מספיק כאלה במגרשי הכדורגל, כאן בפורום אני מחפש אנשים שאפשר לנהל איתם דיון.
אני כותב בפורמים השונים של הקבוצה מאז שנת 2000, כבר 13 שנה. זה שכמה כותבים (שכמעט כולם ילדים בגיל, כאלה שלא ראו מעולם תואר, כאלה שרגילים לחוסר השגיות, אצל חלקם העונה הנוכחית היא המיקום הכי גבוה של הקבוצה שהם ראו) כאן בפורום לא מסכימים איתי, זאת זכותם אבל באמת שזה לא מפריע לי. אני את הפידבק האמיתי שלי מקבל מהשיחות האישיות עם הכותבים הוותיקים, כותבים איכותים שכתבו כאן לאורך שנים והיום אין להם זמן לכתוב ולכן הם בעיקר קוראים את ההודעות בפורום.
אמרתי את זה כבר בעבר כשהיו תגובות דומות נגדי כשביקרתי את הניהול של אלונה בתחילת הדרך, לפני שכולם התעוררו, ואני אומר את זה גם עכשיו, אני מביע את הדעה האישית שלי, אני מביע את ההשקפה האישית שלי על הדברים. אף אחד לא חייב לקרוא את הדברים שלי, אף אחד לא חייב לאהוב אותם. אני לא כותב כדי לרצות מישהו ואני גם הרבה פעמים הולך נגד הזרם.
טובת הקבוצה היא תמיד בראש מעיני. בזמן שהרבה כותבים כאן מסתפקים בכתיבה בפורום, בהבעת התמיכה שלהם כאן אבל כשצריך אותם במגרש הם לא שם, לא באים למשחקי חוץ, לא מעודדים במשחקי בית (הפסקתי לספור את הפעמים שנשארתי לעודד לבד ביציע או שהייתי האיש שהיה צריך לשמור על הגחלת או להדליק אותה בזמנים קשים), לא נותנים באמת גב לקבוצה, אני שם. בבית ובחוץ, בזמנים הפחות טובים והיותר טובים. גם אם יש לי ביקורת כזאת או אחרת באינטרנט, במגרש טובת הקבוצה היא תמיד לנגד עיני.
אין לי כל כוונה לבזבז זמן מיותר על כאלה שלא מכבדים אותי או את הדעה שלי. אין לי כל כוונה לכתוב כדי לרצות מישהו או כדי ללכת עם הזרם. זה אני, לטוב ולרע. שכל אחד יקח את זה לאן שהוא רוצה...