אלישע - מאמן? (טופיק משודרג)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: אלישע אתה לא מאמן!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:
מרקוביץ גם בשער השני, מסיבה מאוד לא ברורה, הוריד את הראש בשנייה שהכדור הגיע לשושן ונתן לו לנגוח מעליו.
בשער הראשון האשם הוא לא מרקוביץ' כי אם גביש, מרקוביץ' הוא בצד שמאל גביש מימין, מרקוביץ' ניסה לחפות על גביש ללא הצלחה...
ובשער השני לא שמתי לב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

לא מבינים מה מחזיקים מברוכיאן , לדעתי אחד האוברייטד הגדולים שיש.

80% מהמשחק הוא בגדר תעלומה , כאילו הוא לא משחק , לא בועט לשער , ועל טור הבישולים והשערים הס מלהזכיר.

ולחשוב על איזה סכומים הוא מרוויח בחודש.
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

Mordechai כתב:לא מבינים מה מחזיקים מברוכיאן , לדעתי אחד האוברייטד הגדולים שיש.

80% מהמשחק הוא בגדר תעלומה , כאילו הוא לא משחק , לא בועט לשער , ועל טור הבישולים והשערים הס מלהזכיר.

ולחשוב על איזה סכומים הוא מרוויח בחודש.
יש לא מעט שחקנים שהם נחשבים מהטובים בעולם למרות שרוב המשחק הם נעלמים, הם נחשבים לטובים בעולם כי יש להם מגע נהדר עם הכדור ובפעולה אחת יכולים לשנות משחקים.

ברוכיאן הוא כזה(בקנה מידה ישראלי) ויש לו כמעט כל משחק 2-3 כדורים ענקיים עם טאץ נהדר, הבעיה שאין מי שישים את הכדורים האלה ברשת..
עד כה יש לו 4 בישולים עד כמה שזכור לי ועם חלוץ נורמאלי יכל בקלות להיות כפול ואף יותר..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

gate5 כתב:
כי אין לך מה להגיד! אתה חתרן ! ולא רק אני חושב ככה, חצי מהאנשים כאן אומרים לך את זה. אתה תעשה הכל כדי שמה שתרצה יקרה.
זה ידוע שאתה מחפש תמיד מה לא טוב ותמשיך לחפש כדי ששחקני העילוי שלך מהנוער ישחקו.
אתה תעשה הכל!

ואתה יכול לענות - אני יותר מאשמח..כנראה שאין לך מה להגיד כי אתה יודע כמה אני צודק.
אתה לא ראוי לתגובה כי אתה לא יודע מה זה תרבות דיון. במקום לדבר על כדורגל, במקום להציג את הדעה שלך, אתה הופך אותי לנושא המרכזי כאן. כשתלמד לכבד דעות שונות משלך, אז יהיה לנו על מה לדבר.
אין לי כל כוונה לבזבז את הזמן שלי על אדם שלא מכבד דעות שונות משלו. יש מספיק כאלה במגרשי הכדורגל, כאן בפורום אני מחפש אנשים שאפשר לנהל איתם דיון.

אני כותב בפורמים השונים של הקבוצה מאז שנת 2000, כבר 13 שנה. זה שכמה כותבים (שכמעט כולם ילדים בגיל, כאלה שלא ראו מעולם תואר, כאלה שרגילים לחוסר השגיות, אצל חלקם העונה הנוכחית היא המיקום הכי גבוה של הקבוצה שהם ראו) כאן בפורום לא מסכימים איתי, זאת זכותם אבל באמת שזה לא מפריע לי. אני את הפידבק האמיתי שלי מקבל מהשיחות האישיות עם הכותבים הוותיקים, כותבים איכותים שכתבו כאן לאורך שנים והיום אין להם זמן לכתוב ולכן הם בעיקר קוראים את ההודעות בפורום.
אמרתי את זה כבר בעבר כשהיו תגובות דומות נגדי כשביקרתי את הניהול של אלונה בתחילת הדרך, לפני שכולם התעוררו, ואני אומר את זה גם עכשיו, אני מביע את הדעה האישית שלי, אני מביע את ההשקפה האישית שלי על הדברים. אף אחד לא חייב לקרוא את הדברים שלי, אף אחד לא חייב לאהוב אותם. אני לא כותב כדי לרצות מישהו ואני גם הרבה פעמים הולך נגד הזרם.
טובת הקבוצה היא תמיד בראש מעיני. בזמן שהרבה כותבים כאן מסתפקים בכתיבה בפורום, בהבעת התמיכה שלהם כאן אבל כשצריך אותם במגרש הם לא שם, לא באים למשחקי חוץ, לא מעודדים במשחקי בית (הפסקתי לספור את הפעמים שנשארתי לעודד לבד ביציע או שהייתי האיש שהיה צריך לשמור על הגחלת או להדליק אותה בזמנים קשים), לא נותנים באמת גב לקבוצה, אני שם. בבית ובחוץ, בזמנים הפחות טובים והיותר טובים. גם אם יש לי ביקורת כזאת או אחרת באינטרנט, במגרש טובת הקבוצה היא תמיד לנגד עיני.
אין לי כל כוונה לבזבז זמן מיותר על כאלה שלא מכבדים אותי או את הדעה שלי. אין לי כל כוונה לכתוב כדי לרצות מישהו או כדי ללכת עם הזרם. זה אני, לטוב ולרע. שכל אחד יקח את זה לאן שהוא רוצה...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

בואו נחזור לדבר על כדורגל:

1. הבניה של אלישע העונה נעשתה במטרה אחת - להביא אותנו לפליאוף העליון כבר העונה. הלוואי ונגיע לשם, אני חושב שזה עדין אפשרי לאור הרמה החלשה שיש היום בליגה, אבל אי אפשר להכחיש שזאת המטרה המוצהרת של הקבוצה ובמועדון אמרו את זה לאורך כל הקיץ.
אם המטרה הייתה לבנות קבוצה לעתיד, לשמש בעונה הזאת כעונה של בנייה לעתיד, התקציב לא היה הרביעי בגודלו בליגה, והבנייה של הקבוצה הייתה שונה.
לא היינו מביאים בהשאלה ארבעה שחקנים, לא היינו מוותרים בקלות גדולה כל כך על שחקני הבית הצעירים, לא היינו מביאים בינואר שחקן בגילו של גזל אחרי שזינו פרץ להרכב הראשון והתחיל לקבל דקות משמעותיות בקבוצה.

2. נכון לעכשיו, אנחנו לא במקום שרצינו להיות בו לא מבחינת הטבלה ולא מבחינת חומר השחקנים.
על המיקום בטבלה לא צריך להוסיף, מקום 9 הוא אכזבה גדולה ואני חושב שאם העונה הייתה נגמרת היום כולם היו מאוכזבים מהמיקום בטבלה.
בנוגע לחומר השחקנים -
ברוכיאן הוא המרוויח מספר אחד בקבוצה, הוא היה אמור להיות הברומטר שלנו, השחקן הבולט בקבוצה, ועדין הוא נעלם גדול ברוב המשחקים ורק עם שלושה בישולים ושער אחד אחרי 20 מחזורים.
אוסטין אג'ידה היה אמור לתת לנו שקט מאחורה אבל במציאות היציבות היחידה שלו היא שעל כל משחק טוב הוא נותן משחק רע כשלקראת ינואר זה הפך להיות בעיקר משחקים רעים.
ניוקלאס פלצ'וק היה אמור להיות שדרוג רציני למשחק ההתקפה שלנו אבל נכון לכרגע הוא לא מספק את הסחורה ומרבה להפצע.
קלמי סבן היה אמור להיות הפיתרון לעמדה שהייתה הכי חלשה שלנו בשנים האחרונות אבל אחרי פתיחה טובה הוא נחלש בצורה משמעותית.
כשהתחיל הבלאגן עם נאסר אלישע לחץ על ההנהלה להשאיר את נאסר ואכן נאסר נשאר עם שדרוג בשכר. במציאות, נאסר השנה שוב לא מספק את הסחורה עם שער אחד ואפס בישולים עד עכשיו.
נג'ובו הובא כדי לשדרג את הקישור אבל בפועל קיבל מעט הזדמנויות ושוחרר עוד לפני חודש ינואר.
דיא סבע ורועי קהת הושאלו כדי לשדרג את הקבוצה, כדי לתת לקבוצה משהו אחר ממה ששחקני הנוער הצעירים שלנו יכולים לתת, אבל בפועל זה לא קורה ובינתיים הם לא מצדיקים את ההשאלות שלהם.
למרות היכולת שלהם בשנה שעברה, גם דובב גבאי וגם עידו אקסברד נשארו בקבוצה. ההשארה של שניהם בעיקר מגבילה אותנו ומונעת מאיתנו לנצל את ההזדמנויות שאליהם אנחנו מגיעים.
את רביד גזל קשה לשפוט כי הוא חדש בקבוצה אבל כבר עכשיו ברור שמדובר בשחקן שלוקה מאוד מבחינה התקפית. הוא דומה מאוד בסגנון המשחק לסוארס ואוסיאקו, שחקן שבעיקר יחטוף כדורים ופחות אחד שיתן כדורי עומק, בישולים או שערים (למרות שאוסיאקו במשחקים האחרונים משתפר בתחום הזה). הייתי מצפה שאם כבר מגיע מישהו לקישור בינואר, אז שהוא יהיה שחקן שיתרום להתקפה הדלה שלנו.
על מרקוביץ', אוסיאקו וסוויסה כבר דיברתי ואמרתי שהם שחקני הרכש היחידים העונה שאפשר להגיד בוודאות שנכון לעכשיו הם מספקים את הסחורה ובאמת מנפקים יכולת שיכולה לקחת אותנו למעלה.

3. אז כן, לאור העובדה שאלישע לוי קיבל תקציב גדול, לאור המטרות של הקבוצה בקיץ, ולאור היכולת של הקבוצה השנה והמיקום הנמוך שלנו בטבלה, אפשר להגיד שנכון לעכשיו העונה שלנו היא כישלון. גם אם אני משאיר את האכזבה האישית שלי בקשר לשחקני הבית הצעירים בצד, עדין מגיעים למסקנה שהקבוצה מאכזבת.

4. ההבדל היחידי ביני לבין חלק גדול מהאוהדים שלנו הוא שאני לא מאמין באלישע. עד למשחק בבלומפילד האמנתי שאלישע יכול לשנות את הדברים, אבל אחרי התבוסה למכבי והראיונות של אלישע בתקשורת אני איבדתי את האמון באלישע ובדרך שלו.
אני מקווה שהדברים ישתנו, כל עוד אלישע בקבוצה אני מקווה שהוא יצליח, מקווה שהוא יקח אותנו לפליאוף העליון, מקווה שהוא יצליח להחזיר את האמון שאיבד, אבל ההרגשה שלי היא שמדובר במאמן מקובע שלא לומד מהטעויות שלו.
מי שצריך דוגמא לדברים שאני כותב שיסתכל על הסאגה של חיזוק החלק ההתקפי. מתחילת העונה כולם מודעים לבעיה ועדין עד עכשיו לא הוחתם שחקן התקפה. בחודש שעבר מאז תחילת מועד ההעברות הספקנו לאבד שני גביעים ולחטוף תבוסה משפילה הרבה בגלל המחסור בחלוץ איכותי. אם נשאר עם קאדר החלוצים הנוכחי שלנו עד לסוף העונה, גם הפליאוף העליון יהיה חלום ולא יותר...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

השאלה משה היא לא מה התוצאות הרצויות למול התוצאות המצויות.
השאלה היא מה היכולת הצפויה מכל אחד מהשחקנים שציינת לעומת מה שהם מספקים.
תסכים איתי שגם אתה וגם רוב הפורום פה ציפה ליכולת גבוהה בהרבה מכל אחד מהם.
אם אג'ידה היה יותר יציב (כמצופה), ואם ברוכיאן היה יותר בעל הבית (כמצופה), ואם אוסיאקו וסוארז היו יותר גרזנים באופן קבוע (כמצופה) וכו' וכו'.
אם כל זה היה מתממש אז הקבוצה הייתה נראית הרבה יותר טוב, מכאן שאי אפשר לבוא לאלישע בטענות על הבנייה של הסגל.
אפשר לבוא בטענות על התפוקה והתועלת שהוא מוציא מהשחקנים.
אבל כל הדמגוגיה הזאת על כך שאלישע לא יודע לבנות קבוצה היא חוכמה קטנה מאוד, כי בראשית העונה גם אתה היית מרוצה מאמין בסגל שנבנה כאן.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:השאלה משה היא לא מה התוצאות הרצויות למול התוצאות המצויות.
השאלה היא מה היכולת הצפויה מכל אחד מהשחקנים שציינת לעומת מה שהם מספקים.
תסכים איתי שגם אתה וגם רוב הפורום פה ציפה ליכולת גבוהה בהרבה מכל אחד מהם.
אם אג'ידה היה יותר יציב (כמצופה), ואם ברוכיאן היה יותר בעל הבית (כמצופה), ואם אוסיאקו וסוארז היו יותר גרזנים באופן קבוע (כמצופה) וכו' וכו'.
אם כל זה היה מתממש אז הקבוצה הייתה נראית הרבה יותר טוב, מכאן שאי אפשר לבוא לאלישע בטענות על הבנייה של הסגל.
אפשר לבוא בטענות על התפוקה והתועלת שהוא מוציא מהשחקנים.
אבל כל הדמגוגיה הזאת על כך שאלישע לא יודע לבנות קבוצה היא חוכמה קטנה מאוד, כי בראשית העונה גם אתה היית מרוצה מאמין בסגל שנבנה כאן.
ניצן, מי שבונה את הסגל בקיץ, בכפוף לתקציב, לחומר הקיים ולמערך והשיטה שהוא רוצה להנחיל זה המאמן ולכן האחריות היא שלו.
גם אם אהבתי את ההחתמה של שחקן כזה או אחר בקיץ, זה נעשה בדרך אגב, אחרי שהשחקן כבר חתם במועדון. אולי אם הייתה לי אפשרות בחירה בין פלצ'וק למשל לשחקנים אחרים בעמדה שלו ובעלות שלו (לאחרונה נודע לי שפלצ'וק עולה לנו מבחינה תקציבית בסביבות 200 אלף יורו לעונה) לא הייתי הולך על פלצ'וק?
קח לדוגמא את ההחתמה של אנג'ובו, שחקן שאני המלצתי עליו, ואולי תבין למה האחריות היא של המאמן. אני ראיתי את הקבוצה שנבנית, את הסכומים הנמוכים שמקצים לשחקנים הזרים בקבוצה, ולכן חשבתי שאנג'ובו יכול להיות החתמה מצוינת עבורנו. מה שלא ידעתי הוא שאחרי אנג'ובו אלישע ילך ויחתים את אוסיאקו, שמשחק בעמדה של אנג'ובו, מה שלמעשה הפך את אנג'ובו לשחקן ספסל. לכן, אי אפשר לשפוט החתמה של שחקן רק על סמך התגובה של האוהדים רגע לפני/אחרי החתימה. אולי במקום אלישע היינו בונים את הקבוצה אחרת, אולי במקום אלישע היינו מביאים שחקנים אחרים? יתכן שהיו כאלה למשל שאמרו שסבן הוא החתמה טובה, אבל אולי אם הם היו המאמנים הם היו הולכים על שחקן זר לאור היכולת הדלה של השחקנים הישראלים בעמדות המגינים? ואם נחזור לפלצ'וק, אולי היו כאלה שאהבו את ההחתמה שלו כי חשבו שהוא ישחק בתור חלוץ אבל בסוף קיבלו אותו בתור קיצוני?

בניית קבוצה לא מתחילה ונגמרת כשאתה מחתים שחקן. המאמן צריך לקבוע את התפקיד שלו במגרש, את המקום שלו ברוטציה, את השותפים שלו במגרש (אני למשל מרוצה מאוד ממרקוביץ' אבל לא הייתי מביא אותו בקיץ כל עוד גביש נמצא כאן, הייתי מחפש בלם מהיר שישלים את גביש ולא שחקן בסגנון של גביש גם אם חכם הרבה יותר), יש עוד אלף פרמטרים שיקבעו האם שחקן יצליח או לא. לקחת תגובה של אוהד רגע לפני או רגע אחרי החתמה, כשהוא לא יודע מה העלויות, כשהוא לא יודע היכן השחקן יתופקד ואיפה יהיה ברוטציה, כשהוא לא יודע מה היו האלטרנטיבות, זה לא משקף כולם ובטח לא יכול להוריד מאלישע את האחריות לעובדה שהקבוצה הנוכחית לא עומדת ביעדים שלה.

נ.ב
אני חושב שיש עוד זמן לשחקנים כמו אג'ידה ופלצ'וק למשל לבצע את קפיצת המדרגה (בניגוד למשל לנאסר, אקסברד וגבאי שמה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל). אבל זה לא אומר שאפשר להתעלם מהעובדה שאלישע בנה עליהם בקיץ שיהיו עמודי התווך של הקבוצה וזה לא קורה...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ועדיין אלישע מאמן מנוסה קצת יותר ממך.
מותר לו לעשות שיקולים קצת אחרים משלך, במיוחד שעל היכולת של השחקנים לפני שהפכו לקבוצה לא היו מחלוקות.
אלישע ניסה להרים קבוצה שבדמיונו הייתה מצויינת. בפועל הפאזל התחבר לו פחות טוב, ועכשיו הוא מנסה להוציא את המקסימום מהם.
אם הוא ישאר פה בעונה הבאה הוא יכיר בדיוק את המקומות הנכונים בהם הקבוצה צריכה ליטוש ואז הוא יעשה עוד צעד לעבר הקבוצה שראה בעיני רוחו.
אם כל שנה נחליף פה מאמנים אף פעם לא נזכה לראות את התהליך הזה מושלם.
בקיצור קצת סבלנות, פעם אחת תנו למאמן שתי עונות של שקט (אולי אפילו רחמנא ליצלן שלוש...).
מה יכול להיות? מקסימום נצליח.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

nitsande כתב:ועדיין אלישע מאמן מנוסה קצת יותר ממך.
מותר לו לעשות שיקולים קצת אחרים משלך, במיוחד שעל היכולת של השחקנים לפני שהפכו לקבוצה לא היו מחלוקות.
אלישע ניסה להרים קבוצה שבדמיונו הייתה מצויינת. בפועל הפאזל התחבר לו פחות טוב, ועכשיו הוא מנסה להוציא את המקסימום מהם.
אם הוא ישאר פה בעונה הבאה הוא יכיר בדיוק את המקומות הנכונים בהם הקבוצה צריכה ליטוש ואז הוא יעשה עוד צעד לעבר הקבוצה שראה בעיני רוחו.
אם כל שנה נחליף פה מאמנים אף פעם לא נזכה לראות את התהליך הזה מושלם.
בקיצור קצת סבלנות, פעם אחת תנו למאמן שתי עונות של שקט (אולי אפילו רחמנא ליצלן שלוש...).
מה יכול להיות? מקסימום נצליח.
LIKE !!!!!!
לכל אותם אוהדים שמחפשים את המאמן בכל עונה..ואחרי דקה וחצי חושבים שהם יכולים לנהנל את הפ' ב"ש..הגיע הזמן לשקט.
הגיע הזמן לתת לאלישע לפחות שלוש שנים..לפחות.
אי אפשר להשוות את הפ' ב"ש של העונה לעונה שעברה..אז זה שפלצ'וק פצוע כבר חודשיים ואנג'ובו לא ידע להעביר פס ( למרות שבפועל הוא בא כשחקן איכותי ) ודובב שלא מצליח להכניס מול שער ריק... אז גם זה אלישע אשם ? לא.
אני בטוח ב100 אחוז שאלישע ידע לעשות את החושבים שלו ולהביא לכאן את החיזוקים שצריך.

משה אוחיון -
ממש אבל ממש לא צריך להחליף הרבה שחקנים. הייתי מביא לכאן בלם איכותי, קשר אחורי איכותי, עושה משחק ו 2 חלוצים איכותיים. סהכ 5 שחקנים..זהו !
כמובן משחרר כמה וכמה שחקנים אבל לעומת לשנה שעברה שהיה צריך מהפך..באמת שאפשר להגיד בפה מלא שעונה שעברה צריך שיפצורים קטנים וב"ש תהיה בצמרת.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

משה אוחיון כתב: ניצן, מי שבונה את הסגל בקיץ, בכפוף לתקציב, לחומר הקיים ולמערך והשיטה שהוא רוצה להנחיל זה המאמן ולכן האחריות היא שלו.
גם אם אהבתי את ההחתמה של שחקן כזה או אחר בקיץ, זה נעשה בדרך אגב, אחרי שהשחקן כבר חתם במועדון. אולי אם הייתה לי אפשרות בחירה בין פלצ'וק למשל לשחקנים אחרים בעמדה שלו ובעלות שלו (לאחרונה נודע לי שפלצ'וק עולה לנו מבחינה תקציבית בסביבות 200 אלף יורו לעונה) לא הייתי הולך על פלצ'וק?
קח לדוגמא את ההחתמה של אנג'ובו, שחקן שאני המלצתי עליו, ואולי תבין למה האחריות היא של המאמן. אני ראיתי את הקבוצה שנבנית, את הסכומים הנמוכים שמקצים לשחקנים הזרים בקבוצה, ולכן חשבתי שאנג'ובו יכול להיות החתמה מצוינת עבורנו. מה שלא ידעתי הוא שאחרי אנג'ובו אלישע ילך ויחתים את אוסיאקו, שמשחק בעמדה של אנג'ובו, מה שלמעשה הפך את אנג'ובו לשחקן ספסל. לכן, אי אפשר לשפוט החתמה של שחקן רק על סמך התגובה של האוהדים רגע לפני/אחרי החתימה. אולי במקום אלישע היינו בונים את הקבוצה אחרת, אולי במקום אלישע היינו מביאים שחקנים אחרים? יתכן שהיו כאלה למשל שאמרו שסבן הוא החתמה טובה, אבל אולי אם הם היו המאמנים הם היו הולכים על שחקן זר לאור היכולת הדלה של השחקנים הישראלים בעמדות המגינים? ואם נחזור לפלצ'וק, אולי היו כאלה שאהבו את ההחתמה שלו כי חשבו שהוא ישחק בתור חלוץ אבל בסוף קיבלו אותו בתור קיצוני?

בניית קבוצה לא מתחילה ונגמרת כשאתה מחתים שחקן. המאמן צריך לקבוע את התפקיד שלו במגרש, את המקום שלו ברוטציה, את השותפים שלו במגרש (אני למשל מרוצה מאוד ממרקוביץ' אבל לא הייתי מביא אותו בקיץ כל עוד גביש נמצא כאן, הייתי מחפש בלם מהיר שישלים את גביש ולא שחקן בסגנון של גביש גם אם חכם הרבה יותר), יש עוד אלף פרמטרים שיקבעו האם שחקן יצליח או לא. לקחת תגובה של אוהד רגע לפני או רגע אחרי החתמה, כשהוא לא יודע מה העלויות, כשהוא לא יודע היכן השחקן יתופקד ואיפה יהיה ברוטציה, כשהוא לא יודע מה היו האלטרנטיבות, זה לא משקף כולם ובטח לא יכול להוריד מאלישע את האחריות לעובדה שהקבוצה הנוכחית לא עומדת ביעדים שלה.

נ.ב
אני חושב שיש עוד זמן לשחקנים כמו אג'ידה ופלצ'וק למשל לבצע את קפיצת המדרגה (בניגוד למשל לנאסר, אקסברד וגבאי שמה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל). אבל זה לא אומר שאפשר להתעלם מהעובדה שאלישע בנה עליהם בקיץ שיהיו עמודי התווך של הקבוצה וזה לא קורה...
כל מה שאתה אומר פה, נכון גם לעכשיו. יש הרבה דברים שאתה לא יודע: תקציב, שחקנים פנויים, מצב פציעות וכושר משחק של הילדים שאתה (וגם אני) כל כך חפץ ביקרם. כל ההסתייגויות שלך לגבי עמדות שלך בקיץ, תקפות ברובן גם לעכשיו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה (כן כן, תמשיך להתעלם..),
לא היה מאמן אחד פה שלא ניהלת כנגדו מסע צלב.

אז כמו שאמרו לך לא פעם - ההבדל בינך לבין אחרון המתלהמים ביציע הוא נטו סמנטיקה. או שיודע מה? אתה גרוע מהם. כי בעוד שהם מעוררים סלידה בעיני כל מתבונן, תמיד יהיו מי שיפלו לפח הזה של "שפתך הגבוהה וטיעוניך הרציונליים והמנומקים להפליא"...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אורי אדום בנשמה כתב:משה (כן כן, תמשיך להתעלם..),

אז כמו שאמרו לך לא פעם - ההבדל בינך לבין אחרון המתלהמים ביציע הוא נטו סמנטיקה. או שיודע מה? אתה גרוע מהם. כי בעוד שהם מעוררים סלידה בעיני כל מתבונן, תמיד יהיו מי שיפלו לפח הזה של "שפתך הגבוהה וטיעוניך הרציונליים והמנומקים להפליא"...
ובזה אתה "מכשיר" את אלונה ואלישע! זה שהטעונים של משה קצת מוקצנים על מנת לסבר אוזנם של אנשים עדיין לא מכשיר את דרכו במועדון החסר זהות שלנו,
וזה שהכותב סתיו אלימלך יגיב ויתן את טיעוניו(בעוד כמה דקות) להכשר של דרך המועדון, הוא לא שונה מדרכו של משה להסביר את טעוני הנגד,
אז אנא אורי אל תסתנוור מעוד כמה נקודות שאלישע ליקט.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב: ובזה אתה "מכשיר" את אלונה ואלישע! זה שהטעונים של משה קצת מוקצנים על מנת לסבר אוזנם של אנשים עדיין לא מכשיר את דרכו במועדון החסר זהות שלנו,
וזה שהכותב סתיו אלימלך יגיב ויתן את טיעוניו(בעוד כמה דקות) להכשר של דרך המועדון, הוא לא שונה מדרכו של משה להסביר את טעוני הנגד,
אז אנא אורי אל תסתנוור מעוד כמה נקודות שאלישע ליקט.

לא מכשיר אף אחד, בכל הנושא הפורה הזה לא תמצא תגובה אחת שלי בעד אלישע...

והאישיו פה הוא לא האם אלישע כשל או לא. פשוט המדד לכך בעיני משה הוא שונה בתכלית וחד ממדי. והעובדה שהוא מנסה השכם וערב להעניק נופך של של רציונליזם לתיזה שלו, מעבר לעובדה שהיא זלזול מופגן באינטלגנציה, היא בבחינת חטא על פשע ומעצימה את האטיגוניזם. שיהיה גבר ויגיד ללא כחל וסרק שבעיניו גם אם ניקח טראבל ללא שילוב מאסיבי של שחקני בית אז בעיניו המאמן לא ראוי וצריך לפנות את מקומו. אבל לא, כהרגלו בקודש, גם את היקום על טרליוני גלקסיותיו הוא יכפיף למען אג'נדתו.. :כרטיס אדום:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אורי אדום בנשמה כתב:משה (כן כן, תמשיך להתעלם..),

LIKE
צודק במאה אחוז.
נמאס כבר שיש כאן אנשים שמחתימים מאמנים ומפטרים אחרי משחק, שתיים.. נמאס.

לרוב הבולט של האוהדים רואים שהם באמת רואים שיש כאן משהו אחר משנה שעברה... אומנם עד עכשיו זאת לא הצלחה גדולה אבל ללא ספק אי אפשר בשום פנים ואופן להגיד " לפטר את אלישע ", מי שאומר דבר כזה כנראה שיש לו אינטרס וזה לא בא מהמקום האמיתי ובגלל זה - זה כל כך מעצבן!!!!!!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הלוואי ימשיך אלישע עוד 5 שנים במועדון.

בלי קשר לתוצאות האחרונות בכלל.

רק המשכיות תביא הצלחה. ביום שזה ייכנס לראשים של האוהדים שלנו יהיה לנו הרבה יותר קל.

אבל אתם תמשיכו לחפש את הרע ולהפוך את המועדון כל שני וחמישי, נראה לאן נגיע.

שלח תגובה