קינגס קאנגווה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: קינגס קאנגווה
לפי הסוכן הרצון הוא להישאר אלא אם תגיע הצעה מ5 הליגות הבכירות באירופה.
ניר קרין: ״קינגס בהנאה גמורה בהפועל באר שבע אני חוזר על זה כמו מנטרה, נותנים לו שם תחושה מטורפת. הוא קינגס של באר שבע. כל הפוקוס זה לגמר גביע ביום חמישי. לא מתעסקים בהצעות. הרצון הוא להישאר בהפועל באר שבע.
הוא מבטא את עצמו בבאר שבע.
אם תבוא הצעה מטופ 5 ליגות באירופה יהיה צורך לדבר״.
בינתיים אנחנו היחידים שמשתפים פעולה עם הבחישה של התקשורת, זו התבטאות לא ראשונה ולא שנייה של הסוכן שלו. היו לקינגס הצעות מבלגיה ומרוסיה עוד לפני שבא לפה, הוא כאן כי הוא רוצה להיות כאן.
בינתיים אנחנו היחידים שמשתפים פעולה עם הבחישה של התקשורת, זו התבטאות לא ראשונה ולא שנייה של הסוכן שלו. היו לקינגס הצעות מבלגיה ומרוסיה עוד לפני שבא לפה, הוא כאן כי הוא רוצה להיות כאן.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 25 מאי 2025, 16:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אגב סוכן גבר.
כל סוכן אחר היה מפיץ כל כך הרבה בולשיט לאוויר.
כל סוכן אחר היה מפיץ כל כך הרבה בולשיט לאוויר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Itay כתב: ↑25 מאי 2025, 16:04ניר קרין: ״קינגס בהנאה גמורה בהפועל באר שבע אני חוזר על זה כמו מנטרה, נותנים לו שם תחושה מטורפת. הוא קינגס של באר שבע. כל הפוקוס זה לגמר גביע ביום חמישי. לא מתעסקים בהצעות. הרצון הוא להישאר בהפועל באר שבע.
תרשה לי לא להתרשם? את החיים בכלל והכדורגל בפרט אנחנו מכירים מצויין... סתם דוגמא על קצה המזלג - את מילסון כולם זוכרים ואפילו מכבי ת''א הגדולה אחרי אליפות לא הצליחה להשאיר אותו אחרי שאא''ק אתונה הציעה לו פי 5, ככה ש.... תבין לבד
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתם ממש חרדתיים.
קינקס פה מבחירה! הצעות היו לו בשפע בדרג אחד מעלינו.
הוא ישאר, שחררו פאניקה.
כמו שאמר רק הצעה מ5 הליגות הבכירות יזיזו אותו מכאן
קינקס פה מבחירה! הצעות היו לו בשפע בדרג אחד מעלינו.
הוא ישאר, שחררו פאניקה.
כמו שאמר רק הצעה מ5 הליגות הבכירות יזיזו אותו מכאן
- ForeverRed
הסוכן לא רלוונטי.
לשחקן יש את השאיפות שלו, זה תלוי הצעה.
זה 50:50.
עובדתית היו לו הצעות מליגות יותר טובות ועשירות והוא בחר בנו.אורי אדום בנשמה כתב: ↑25 מאי 2025, 17:23תרשה לי לא להתרשם? את החיים בכלל והכדורגל בפרט אנחנו מכירים מצויין... סתם דוגמא על קצה המזלג - את מילסון כולם זוכרים ואפילו מכבי ת''א הגדולה אחרי אליפות לא הצליחה להשאיר אותו אחרי שאא''ק אתונה הציעה לו פי 5, ככה ש.... תבין לבד
הוא בקלות יכל בקיץ למצוא הצעה יותר סקסית מליגת הפח הישראלית, כשאלונה רוצה להדוף הצעות כמו אוגו עם בטיס וכמו וואקמה עם 2-3 חוזים חדשים היא יודעת לעשות את זה.
רוצה להאמין שהעונה הזו נתנה לה דרייב, כשהיא רוצה משהו היא תעשה לכולם בית ספר, סומך עליה שתדע לשמור עליו.
- אורי אדום בנשמה
Itay כתב: ↑25 מאי 2025, 18:06עובדתית היו לו הצעות מליגות יותר טובות ועשירות והוא בחר בנו.
הוא בקלות יכל בקיץ למצוא הצעה יותר סקסית מליגת הפח הישראלית, כשאלונה רוצה להדוף הצעות כמו אוגו עם בטיס וכמו וואקמה עם 2-3 חוזים חדשים היא יודעת לעשות את זה.
רוצה להאמין שהעונה הזו נתנה לה דרייב, כשהיא רוצה משהו היא תעשה לכולם בית ספר, סומך עליה שתדע לשמור עליו.
איזה הצעות? דבר תכלס
היו לו הצעות מבלגיה (מהקבוצה של חליאלי כמדומני), טורקיה ורוסיה. ודאי.
הסוכן שלו איש חכם, הצעות אמיתיות יגיעו אחרי אליפות אפריקה.
- אורי אדום בנשמה
״קאנגווה ויתר על הצעות מרוסיה, בלגיה ויוון כדי לחזור לבירת הנגב. כעת הוא צפוי לנחת במהלך היממה הקרובה בישראל ולעבור בתחילת השבוע בדיקות רפואיות״
ספציפית מבחינת שם של מועדון זכור לי השם של קורטרייק שהייתה מעוניינת לרכוש אותו אחרי שהושאל אליהם בעונה שעברה, (מקום 3 בבלגיה העונה).
שוב נאמר שזה שחקן שאם היה רוצה הוא לא היה פה, שחקן שמשחק בכוכב,בבלגיה וברוסיה זה שם שסקאוטרים מכירים, אחרי הכל הוא בחר להיות כאן ברוך ה. נחיה ונראה מה יהיה בקיץ.
- אורי אדום בנשמה
Itay כתב: ↑25 מאי 2025, 18:52״קאנגווה ויתר על הצעות מרוסיה, בלגיה ויוון כדי לחזור לבירת הנגב. כעת הוא צפוי לנחת במהלך היממה הקרובה בישראל ולעבור בתחילת השבוע בדיקות רפואיות״
ספציפית מבחינת שם של מועדון זכור לי השם של קורטרייק שהייתה מעוניינת לרכוש אותו אחרי שהושאל אליהם בעונה שעברה, (מקום 3 בבלגיה העונה).
שוב נאמר שזה שחקן שאם היה רוצה הוא לא היה פה, שחקן שמשחק בכוכב,בבלגיה וברוסיה זה שם שסקאוטרים מכירים, אחרי הכל הוא בחר להיות כאן ברוך ה. נחיה ונראה מה יהיה בקיץ.
חוזר ושואל - באיזה רמות שכר?
זה 50:50 כי?ForeverRed כתב: ↑25 מאי 2025, 18:03הסוכן לא רלוונטי.
- אורי אדום בנשמה
ForeverRed כתב: ↑25 מאי 2025, 18:03הסוכן לא רלוונטי.
1+
כי הכל תלוי בהצעות שיקבל...
אין בעיה. מישהו יודע איזה הצעות התקבלו?
על בסיס מה זה 50:50? תומר לוי שניפח התעניינות של חצי יבשת?
שואל באמת