רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
21 אוקטובר 2024, 10:47
שוב, לא מתווכח עם מצב הסגל שלו דאז ואפילו להפך - טענתי לכל אורך הדרך שהסגל מזעזע. עכשיו תגיד לי אתה, כש20 מיליון שקל על הפרק אתה עולה עם שלישייה התקפית כמו זו שרשמת או קישור והגנה כמו שהיו אז ותתעקש ללחוץ גבוה? באיזה עולם?
השיטה של לחץ גבוה מולם עבדה טוב סה״כ משחק וחצי, בגומלין השיטה בכלל עבדה נהדר והמחצית הראשונה הייתה מהנה מאוד וכבר היינו בטוחים שהכרטיס לפלייאוף בכיס, ככה שזה לא הזיה מוחלטת לשחק מולם בדרך הזו.

בסוף הודחנו כי הייתה קריסה טוטאלית על הדשא, שערים רכים, אדומים לא אחראיים, ירידה דרסטית בכל מהלך אפשרי, החורים בהגנה רק יותר ויותר נפערו...

האם גאנח/יוספי/פרץ/ספר שהיו האופציות הכי טובות על הספסל היו מצליחים לשנות את זה? אני מנחש שלא, אף אחד מהם לא היה מייצב את השכונה שהייתה לנו בהגנה.

בשורה תחתונה תוך חודש שזה כלום זמן לעבודת אימון ועם כלים כל כך מוגבלים קשה היה לטשטש את החולשה האדירה שהייתה לנו שם, היום כשיש את בלטקסה ואת ונטורה וכשנעשתה עבודת אימון יותר ארוכה ההגנה הרבה יותר יציבה (אם כי עדיין סופגת מטעויות פרסנוליות שנובעות מחוסר איכות).

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

הראל כתב:
21 אוקטובר 2024, 07:25
אני עדיין משוכנע שעדיף את דן ביטון באמצע מאשר אליאס פרץ , אנחנו נרוויח התקפית הרבה יותר מביטון בתפקיד הזה.
ובטח שביטון נעלם באגף ושוכחים שהוא קיים.
ממש לא.
נניח שביטון ייתן יותר כשחקן אמצע (חולק על הקביעה), המשמעות שפרץ בחוץ, "קיר ברזל" בקישור בחוץ, ביטון אפרוח הגנתי באמצע.
אופטימיזציה של הקבוצה, לא של הבודד, פרץ בקישור, מה שהופך את הקישור למאד מאוזן, ואולי הטוב בליגה.
ביטון בצד ימין, עם "היתר" לחתוך למרכז ולטווח את השער. אני חושב שהוא מרגיש מצוין בעמדה הזו.

E26

שליחה על ידי E26 »

אם בעונת האליפות הראשונה שלנו היינו מגיעים לאירופה - לא היינו לוקחים אליפות נקודה.

רוצה לומר שלמרות שצרם שלא הגענו לשלב בתים העונה, אם רוצים עונת עמה יעמיק, חייב את הריסט הזה של בנייה נכונה ופגיעה ברכש ולהתחיל לרוץ ולהראות כקבוצה גם אם זה בא על שלב בתים אירופי, את הפירות המתוקים נקצור בהמשך, סבלנות חברים. זה מתחיל להראות טוב. אני בטוח שאם היינו בלשב בתים אירופי העונה, הליגה הייתה מתחרבשת והיה נוצר כדור שלג מקצועי בוודאות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני נהנה ומתמוגג בדיוק כמוכם
ומבואס שלא הלכתי בגלל המחאה איתם כי הייתה תחושה באוויר שיהיה באחד מהמשחקים האחרונים ורשמתי גם שתהיה תצוגה כמו ה5-2 המפורסם.

יחד עם זאת, צריך לראות רצף נצחונות שצריך להביא נגד קבוצות לא רעות בכלל - ריינה, אשדוד, נתניה וטבריה ואז להגיע לסמי עופר בעמדה טובה ושם אם רוצים לרוץ גבוה צריך להוציא תוצאה טובה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

נהיה פה טרנד שכל פעם שדברים לא הולכים, אז מאשימים את משחק הלחץ כדי להגחיך.
עשו את זה הרבה בקיץ.
מול הצ'כים ממש לא עפנו בגלל משחק לחץ, עפנו דווקא כי פישלנו בו ולא הצלחנו להחזיק כדור, לדחוק אותם אחורה.
אני מעדיף את קניונס ובריירו על בלוריאן ובדש\אחמד, אבל מי שחושב שאלה הדברים שהיו מונעים את ההתפרקות של המחצית השנייה פשוט טועה.
גם היום בכל פעם שמגיעים למצב לשטח על מזרחי ובלוריאן זה נגמר בשער, קל וחומר בהרכב של אז שגם היה גרוע הרבה יותר איכותית, גם היה פחות מחובר וגם היה עם ביטחון בגובה ים המלח.

מחצית ראשונה די טובה, מחצית שנייה גיהנום כולל של אליאסי.
חבל מאוד שזה קרה, כי אין לי ספק שלולא המחצית הזו אנחנו בבתים, אבל זה מה שקרה, ואין לי ספק שהקבוצה של העונה הבאה תהיה מוכנה יותר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
21 אוקטובר 2024, 12:04
נהיה פה טרנד שכל פעם שדברים לא הולכים, אז מאשימים את משחק הלחץ כדי להגחיך.
עשו את זה הרבה בקיץ.
מול הצ'כים ממש לא עפנו בגלל משחק לחץ, עפנו דווקא כי פישלנו בו ולא הצלחנו להחזיק כדור, לדחוק אותם אחורה.
אני מעדיף את קניונס ובריירו על בלוריאן ובדש\אחמד, אבל מי שחושב שאלה הדברים שהיו מונעים את ההתפרקות של המחצית השנייה פשוט טועה.
גם היום בכל פעם שמגיעים למצב לשטח על מזרחי ובלוריאן זה נגמר בשער, קל וחומר בהרכב של אז שגם היה גרוע הרבה יותר איכותית, גם היה פחות מחובר וגם היה עם ביטחון בגובה ים המלח.

מחצית ראשונה די טובה, מחצית שנייה גיהנום כולל של אליאסי.
חבל מאוד שזה קרה, כי אין לי ספק שלולא המחצית הזו אנחנו בבתים, אבל זה מה שקרה, ואין לי ספק שהקבוצה של העונה הבאה תהיה מוכנה יותר.
זאת כל הנקודה, לא פישלת כי עשית לחץ, פישלת כי לא הייתה לך יכולת לעשות אותו כמו שצריך ובכל התקפת מעבר נתפסת עם המכנסיים למטה. חשוב לזכור שלכל התפרקות מנטלית יש בסיס מקצועי. אם במשחק נתון אתה עומד יחסית נמוך זה לא אומר שחודשיים של עבודה על לחץ הולכים לפח, זה אומר שאתה מבין את המגבלות שלך ומשחק רגע אחד בהתאם לסיטואציה. זה הכל

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

עדיין לא הבנתי מה הקשר. שיחקנו נמוך במחצית השנייה מול הצ'כים.
קיבלנו את הגולים במצבים נייחים ובגלל יכולת עלובה של השחקנים הוותיקים שהיו אמורים להוביל את ההרכב החלש ששיחק שם.
בכל מקרה גם בזמן אמת אמרתי שמה שאנחנו רואים עכשיו לא יהיה רלוונטי לאוקטובר ונובמבר. פשוט לא הגענו מוכנים לאירוע וזה התפוצץ במחצית קטסטרופלית אחת.

במשחקים האחרונים אנחנו רואים קבוצות שמנסות לנצל את העמידה הגבוהה של מרכז ההגנה ובינתיים קוזוק מגיב יפה גם אם לפעמים זה נראה פחות טוב בתחילת המשחק.
ריינה זה מבחן שונה לחלוטין כי מדובר בקבוצה שיודעת לדלג על הלחץ הראשוני כי הם מניעים כדור יפה ואם הם מסתבכים אז יש להם חלוץ פיבוט כמו גאנם שהוא הכי טוב בליגה בזה אחרי שפיירו עזב.

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

צריך להגיד את האמת, עם ברדה הכל היה מקרי, שחקנים פה שהיו פה/ שעדין פה הרשו לעצמם לזרוק עליו ...
שחקנים זרים לא הגיעו לאימונים וברדה בכל זאת נתן להם לשחק ואפילו לפתוח בגמר גביע
ברדה היה חברמן, בלי דיסטנס, ורק בגלל האהבה של האוהדים הוא קיבל פה הפסדים כואבים.
רוב המשחקים שלנו שנה שעברה היו בלי יכולת קבוצתית....
קוזוק זה מאמן שמזכיר את בכר של 2016 , מאמן עם תשוקה למשחק, לראות אותו רב עם השופט של כדור חוץ ב4-1 לטובתנו...
מאמן שלא סופר אף אחד, גם שבהתחלה היו ביקורות נגדו...
הביאו איתו צוות של תותחים מהסקאוט ועד העוזר מאמן וכל השאר
העיף מפה את כל הבררה (קניונס, שמיר, ששולנצב, פוקו)
ומי שלא יתן מעצמו לא ישחק....
מאמן כזה אין היום בשוק, וגם בכר נראה שחזר בלי אנרגיות....

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב:
21 אוקטובר 2024, 13:49
זאת כל הנקודה, לא פישלת כי עשית לחץ, פישלת כי לא הייתה לך יכולת לעשות אותו כמו שצריך ובכל התקפת מעבר נתפסת עם המכנסיים למטה. חשוב לזכור שלכל התפרקות מנטלית יש בסיס מקצועי. אם במשחק נתון אתה עומד יחסית נמוך זה לא אומר שחודשיים של עבודה על לחץ הולכים לפח, זה אומר שאתה מבין את המגבלות שלך ומשחק רגע אחד בהתאם לסיטואציה. זה הכל
באמת שאני לא מבין מה הנקודה שלך.
אתה טוען שהיה צריך לשחק נמוך בשביל התוצאה?
זה בדיוק מה שעשו. לא קיבלת שערים במעבר, או כי לקחת סיכונים. קיבלת שערים כי הם ישבו עלייך, כי לא הצלחת לדחוק אותם אחורה, כי הם הגיעו לנייחים בקלות ועשו לך שם סחרחורת כשאליאסי מתחפש למרציאנו ולא מסוגל לצאת מקו השער.

לא היה יכולת לעשות אותו כמו שצריך?
מסכים. הסגל היה קטסטרופה, ירושה גרועה מאוד. מה המאמן יכול לעשות?
גם מול טבריה שלחצנו נענשנו בקלות. היה צריך לעשות מהפך בהרכב ולשמחתנו הוא נעשה בצורה נכונה מאוד.
אין לי טענות גדולות לקוזוק על אירופה. חושב שעם כל מאמן זה היה נראה בערך ככה בסיטואציה שנוצרה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
21 אוקטובר 2024, 14:05
באמת שאני לא מבין מה הנקודה שלך.
אתה טוען שהיה צריך לשחק נמוך בשביל התוצאה?
זה בדיוק מה שעשו. לא קיבלת שערים במעבר, או כי לקחת סיכונים. קיבלת שערים כי הם ישבו עלייך, כי לא הצלחת לדחוק אותם אחורה, כי הם הגיעו לנייחים בקלות ועשו לך שם סחרחורת כשאליאסי מתחפש למרציאנו ולא מסוגל לצאת מקו השער.

לא היה יכולת לעשות אותו כמו שצריך?
מסכים. הסגל היה קטסטרופה, ירושה גרועה מאוד. מה המאמן יכול לעשות?
גם מול טבריה שלחצנו נענשנו בקלות. היה צריך לעשות מהפך בהרכב ולשמחתנו הוא נעשה בצורה נכונה מאוד.
אין לי טענות גדולות לקוזוק על אירופה. חושב שעם כל מאמן זה היה נראה בערך ככה בסיטואציה שנוצרה.
+1000

לא צריך לחפש תירוצים ללמה הביקורת אז הייתה מוצדקת.
חיפשו אותו בציציות שהיו לו נסיבות מקלות מפה ועד תימן.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הסגל עכשיו עושה שלב בתים קל , מה שהיה בתחילת העונה זה סגל מוגבל ומסכן. בשביל לעבור היה צריך לעשות התאמות ולא להתעקש
אין קשר בין ההתעקשות אז לתוצאות היום

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

שחררו מעניין אירופה, זה נגמר,לא מעניין וחלק מהמחיר של בניית סגל חדש.
המבחן האמיתי עכשיו של רן הוא מנטלי.
כמו שכתבתי אתמול, היום כבר כולם מכריזים על ב״ש כמועמדת לאליפות.
עם הדבר הזה הוא יצטרך להתמודד,עם הלחץ,ניהול הסגל,רגליים על הקרקע והבנה שהוא עלה קומה מבחינת הציפיות.
זה דבר שהוא כאחד שבפעם הראשונה בחייו כמאמן יצטרך להתמודד ולהראות שאכן קורץ מחומר אחר.
המבחן הראשון בשבת.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אני חושב שהאתגר הגדול שלו יהיה אכן ניהול הסגל, לפחות עד ינואר.
צרות טובות רק כשיודעים לנהל את הסגל על פי הצורך...
כשכולם יחזרו, תהיה מלחמה לא רק על ההרכב אלא גם על רישום בסגל.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

MikiRed כתב:
21 אוקטובר 2024, 19:58
אני חושב שהאתגר הגדול שלו יהיה אכן ניהול הסגל, לפחות עד ינואר.
צרות טובות רק כשיודעים לנהל את הסגל על פי הצורך...
כשכולם יחזרו, תהיה מלחמה לא רק על ההרכב אלא גם על רישום בסגל.
צודק. נראה לי שהמלחמה על מקום בסגל כבר התחילה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הסגל שלנו אולי רחב אבל ברובו בשחקנים בינוניים וכאלה שלא יכולים לעשות יותר מדי פוזות.
אין לנו איזה כוכבים שיושבים על הספסל.

בקטע הזה כנראה נצטרך להיפטר מחטואל ויוספי אם לא יאריכו חוזה.

שלח תגובה