שאפי סוליימאנוב
Re: שאפי סוליימאנוב
יש לנו גם גביע הטוטו על ההתחלה שהוא ירצה שם עונש הרחקה.
והוא לא מורחק מאירופה למי ששאל.
והוא לא מורחק מאירופה למי ששאל.
כבר שנים שהאירופאיות לא משחקות שלב בתים בטוטו וזה בשבילם משחק וחצי שניים המפעל הזה
אני מניח שקודם יסגרו עסקה (במחיר של 10 משחקים בחוץ) ואחר כך יערערו
מאוד מקווה שיש תוכנית מסודרת.
אם שאפי ופאון נשארים נשאר מקום לזר אחד בחלק ההתקפי(וגם זה בתנאי שאנסה עוזב) והוא יצטרך להיות חיזוק רציני כדי שיהיה שינוי כלשהו בהתקפה.
אחר כך נשאר מקום לזר אחד לאמצע או לעמדת הבלם. בעמדה שלא יגיע זר נצטרך פתרון יצירתי בשוק הישראלי.
אם שאפי ופאון נשארים נשאר מקום לזר אחד בחלק ההתקפי(וגם זה בתנאי שאנסה עוזב) והוא יצטרך להיות חיזוק רציני כדי שיהיה שינוי כלשהו בהתקפה.
אחר כך נשאר מקום לזר אחד לאמצע או לעמדת הבלם. בעמדה שלא יגיע זר נצטרך פתרון יצירתי בשוק הישראלי.
גביע הטוטו זה במקסימום 2 משחקים ( האירופאיות מתחילות מהחצי - לצורך העניין : מכבי חיפה תשחק מול מחזיקת הגביע ואנחנו נשחק מול מכבי ת"א ) ודאגו לסגור את האפשרות . טוטו לא תופס בעונש .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ע"פ התקשורת הוא לא ממשיך, מאיפה הגיע המידע שהוא נשאר?!
אני אגב בעד שישאר, הוא נתן עונה לא רעה ואפשר עוד לשפר להשביח אותו
אני אגב בעד שישאר, הוא נתן עונה לא רעה ואפשר עוד לשפר להשביח אותו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
העדכון האחרון ששאפי כניראה לא יישאר (הם דורשים את מלוא האופציה).Sir Alex Ferguson כתב: ↑20 מאי 2023, 17:27מדברים על הצעה של 400 אלף יורו אבל 25% מהכרטיס נשאר אצלם…
הבנתי שגם בית״ר גיששה לגבי השאלה בשנה הבאה אבל זה ירד מהר מהפרק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
חושב שכמעט כל אוהד שלנו היה מעדיף להמשיך עם שאפי ולא עם פאון. אין מקום לשניהם יחד.
אני דווקא חושב שאפשר להפוך את פאון לזר ה-6 (התפקיד של אנסה) ושאפי בימין כשטוומאסי בשמאל זה זוג כנפים מלחיץ.
מעבר לזה, אני בעד פרידה מלופז ובניה של ישראלי בעמדה הזו (לדעתי אופיר הוא המתאים ביותר כרגע), שיאפשר להביא עוד 2 זרים במקום מרטינש ולופז.
מעבר לזה, אני בעד פרידה מלופז ובניה של ישראלי בעמדה הזו (לדעתי אופיר הוא המתאים ביותר כרגע), שיאפשר להביא עוד 2 זרים במקום מרטינש ולופז.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הגישו ערעור, מחר הדיון בבית הדין העליון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שאפי הגיש ולא הקבוצה
mynet באר שבע ( נדב דייג ) מפרסמים :
ב"ש קיבלה מסר: סולימנוב רוצה להמשיך - השכר ודמי ההשאלה לא יהוו מכשול
נציגיו של שאפי ואנשי קבוצת קרסנודאר, שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו, הבהירו: אם באר־שבע תרצה אותו בעונה הקרובה הרי שלא תהיה בעיה להגיע במהירות להבנה בנושאים הכספיים
וסרמיליה טוענים : לא יישאר

נציגיו של שאפי ואנשי קבוצת קרסנודאר, שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו, הבהירו: אם באר־שבע תרצה אותו בעונה הקרובה הרי שלא תהיה בעיה להגיע במהירות להבנה בנושאים הכספיים

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לשניהם אין גרם של מושג4 לב אדום כתב: ↑02 יוני 2023, 09:23mynet באר שבע ( נדב דייג ) מפרסמים :
![]()
דמי ההשאלה?4 לב אדום כתב: ↑02 יוני 2023, 09:23mynet באר שבע ( נדב דייג ) מפרסמים :
![]()